hvala MoretmeMortemHz je napisao/la:Dobar dan, dobro nam dosao druzezlo87 je napisao/la:Selam, dobar dan, kako kome odgovara, odavno pratim temu, pa evo da se i priključim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ElCartel11
- Kontakt:
@zlo87 selam i dobrodosao 
imas ovdje avatare pa si izaberi http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=180
imas ovdje avatare pa si izaberi http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=180
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=180zlo87 je napisao/la:hvala MoretmeMortemHz je napisao/la:Dobar dan, dobro nam dosao druzezlo87 je napisao/la:Selam, dobar dan, kako kome odgovara, odavno pratim temu, pa evo da se i priključimima li ko kakvih avatara za posudit?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da odmoriti ali neće ubaciti sigurno ova dva boldirana invalida jer onda ne možemo dobit ni ovog raspalog čelika , prije ćemo gol primit.Majkl je napisao/la:Misliš da nece razmišljati o Slobodi ?Misliš da neće neke igrače odmarati?Besic je napisao/la:Hvala Bogu pa je Ješić trener ,Majkl je napisao/la:Ne podcjenjujuci Celik prosle godine smo se okliznuli ja bi malo neke igraco odmarao za srijedu.Dao bi vecu minutazu ,Berberovicu,Kallasiju,Okicu i Radovcu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
evo stavio sam ovaj, zahvaljujem
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Prvo dočekani zvizducima i psovkama, a zatim i gromoglasnim skandiranjem "Vedran Puljić" dok su izlazili iz kombija. Nakon toga se otpjevala himna, a zatim još jedno odavanje počasti pokojnom Vedranu. Mislim da je po ovom redu išlo..VivaLasVegas je napisao/la:Kayu juce cijela Grbavica pjevala Vedran Puljic kad su ulazili Skripari. Ako je tako svaka cast.Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
P.S Mozemo do titule, glavna utakmica u Banja Luci, a Slobodu ce dobiti i Zeljo za dva kola. Siroki glavni problem i Zrinjski
Izvinjavam se na upadu..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj da ti ja dam, sta se ti imas izvinjavatiPipiDugaCarapa je napisao/la:Prvo dočekani zvizducima i psovkama, a zatim i gromoglasnim skandiranjem "Vedran Puljić" dok su izlazili iz kombija. Nakon toga se otpjevala himna, a zatim još jedno odavanje počasti pokojnom Vedranu. Mislim da je po ovom redu išlo..VivaLasVegas je napisao/la:Kayu juce cijela Grbavica pjevala Vedran Puljic kad su ulazili Skripari. Ako je tako svaka cast.Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
P.S Mozemo do titule, glavna utakmica u Banja Luci, a Slobodu ce dobiti i Zeljo za dva kola. Siroki glavni problem i Zrinjski
Izvinjavam se na upadu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
nego mogli bi mi malo poraditi na posjeti protiv Celika, treba krenuti u neku jacu 'ofanzivu' preko drustvenih mreza tacnije fb-a, klipovima,slikama,parolama, cisto raju furati da u sto vecem broju dodju protiv Celika, mislim da je to bolje nego da se danima ovdje pise o utakmici sa Zrinjskim, bilo proslo, okrenimo se narednim utakmicama a svaka ce biti vazna kao i ona juce sto je bila bez obzira na protivnika
Pyro is not a crime !
Ti ovdje mozes vazda upadatiPipiDugaCarapa je napisao/la:Prvo dočekani zvizducima i psovkama, a zatim i gromoglasnim skandiranjem "Vedran Puljić" dok su izlazili iz kombija. Nakon toga se otpjevala himna, a zatim još jedno odavanje počasti pokojnom Vedranu. Mislim da je po ovom redu išlo..VivaLasVegas je napisao/la:Kayu juce cijela Grbavica pjevala Vedran Puljic kad su ulazili Skripari. Ako je tako svaka cast.Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Izvinjavam se na upadu..
I upravo je ovako bilo,kako si napisao
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
svetastrana
- Kontakt:
Ne sumnjam da cemo odigrati dobru tekmu i dobiti smogovce. Jedva su i oni juce pobjegli ispod noza. Jest da se moglo okrenuti i drugacije ali fule Benke i kasnije dodavanje, umjesto shutiranje Radovca , moglo nas je vec sinoc pribliziti na tabeli . Vjerovao sam Jesicu , od juce mu jos vise vjerujem
+1THEC je napisao/la:nego mogli bi mi malo poraditi na posjeti protiv Celika, treba krenuti u neku jacu 'ofanzivu' preko drustvenih mreza tacnije fb-a, klipovima,slikama,parolama, cisto raju furati da u sto vecem broju dodju protiv Celika, mislim da je to bolje nego da se danima ovdje pise o utakmici sa Zrinjskim, bilo proslo, okrenimo se narednim utakmicama a svaka ce biti vazna kao i ona juce sto je bila bez obzira na protivnika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ono nasi za trokruzni sistem takmicenja za sljedecu sezonu. fino. i drago mi je da se razmislja o ligi10 
jbg, nadam se samo da ce naci dobar nacin za odabir tog domacina u trecoj utakmici
da svi budu zadovoljni na kraju
celik cemo aBda ko plitak potok preci..nemaju oni sa cim da se brane protiv teske artiljerije
jbg, nadam se samo da ce naci dobar nacin za odabir tog domacina u trecoj utakmici
celik cemo aBda ko plitak potok preci..nemaju oni sa cim da se brane protiv teske artiljerije
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
svetastrana
- Kontakt:
5-6 milja ko da gledam , nas ne trese euforija i centar za rehabilitaciju starih i iznemoglih igraca
Dobro nam došaozlo87 je napisao/la:Selam, dobar dan, kako kome odgovara, odavno pratim temu, pa evo da se i priključim
Sarajevo ljubavi moja!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sve vas treba poslati u Fojnicu na rehabilitaciju pa nek vas tamo trese.
Sabrine mi moje!
Ma karacemo ovu bjedu dok im oci ne ispadnu iskreno
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
THEC je napisao/la:nego mogli bi mi malo poraditi na posjeti protiv Celika, treba krenuti u neku jacu 'ofanzivu' preko drustvenih mreza tacnije fb-a, klipovima,slikama,parolama, cisto raju furati da u sto vecem broju dodju protiv Celika, mislim da je to bolje nego da se danima ovdje pise o utakmici sa Zrinjskim, bilo proslo, okrenimo se narednim utakmicama a svaka ce biti vazna kao i ona juce sto je bila bez obzira na protivnika
Mene samo strah nevremena ,jer po najavamaizgleda kisa u subotu.To ce nas ****.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
@MajklMajkl je napisao/la:THEC je napisao/la:nego mogli bi mi malo poraditi na posjeti protiv Celika, treba krenuti u neku jacu 'ofanzivu' preko drustvenih mreza tacnije fb-a, klipovima,slikama,parolama, cisto raju furati da u sto vecem broju dodju protiv Celika, mislim da je to bolje nego da se danima ovdje pise o utakmici sa Zrinjskim, bilo proslo, okrenimo se narednim utakmicama a svaka ce biti vazna kao i ona juce sto je bila bez obzira na protivnika
Da tjeramo Ješu ili da ga ostavimo, šta ti misliš?
Das Ist Walter
miden je napisao/la:@MajklMajkl je napisao/la:THEC je napisao/la:nego mogli bi mi malo poraditi na posjeti protiv Celika, treba krenuti u neku jacu 'ofanzivu' preko drustvenih mreza tacnije fb-a, klipovima,slikama,parolama, cisto raju furati da u sto vecem broju dodju protiv Celika, mislim da je to bolje nego da se danima ovdje pise o utakmici sa Zrinjskim, bilo proslo, okrenimo se narednim utakmicama a svaka ce biti vazna kao i ona juce sto je bila bez obzira na protivnika
Da tjeramo Ješu ili da ga ostavimo, šta ti misliš?
Poslije igre jucer nekako mu vjerujem i ima moju podrsku iako nije pobjedio.Ali sam optimista i sad mu vjerujem.Imamo igru ,trcimo i igrampo za gol vise .
ŠTA SE OVO DEŠAVA