Samo nam se cuvaj i kad se vratis, da bar budemo iznad Intera.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Alejkumu selam, sto tako naglo ides 
- Beduin
- Kontakt:
Ve selam i s hajrom na putu da bude (kojim god povodom).
Sasuolo jednom mora pasti, da prokinemo i protiv njega, a nikad blize nismo bili tome. U zadnjih 8 utakmica imaju samo jednu pobjedu, a inace ove sezonu su tim sa najvise nerijesenih utakmica. E vala ima da ih trehnemo za Roma naseg, a mogli smo i Berardija im maznuti na kraju sezone, sto se mene tice.
Rope - cini mi se da sam posljednjih dana gledao na fotkama po netu kako Adriano trenira s ostalim igracima, trci, sumnjam da ima neku povredu. Sto prije ga trebaju ubacivati, jer na kraju sezone ce dobiti kurku za njega ako ne povrati kakvu-takvu formu.
Sasuolo jednom mora pasti, da prokinemo i protiv njega, a nikad blize nismo bili tome. U zadnjih 8 utakmica imaju samo jednu pobjedu, a inace ove sezonu su tim sa najvise nerijesenih utakmica. E vala ima da ih trehnemo za Roma naseg, a mogli smo i Berardija im maznuti na kraju sezone, sto se mene tice.
Rope - cini mi se da sam posljednjih dana gledao na fotkama po netu kako Adriano trenira s ostalim igracima, trci, sumnjam da ima neku povredu. Sto prije ga trebaju ubacivati, jer na kraju sezone ce dobiti kurku za njega ako ne povrati kakvu-takvu formu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakva je situacija kad je u pitanju El Shaarawy?
Da li je on na pozajmnici s obavezom otkupa ili vec odredjenom klauzulom?
Kako bi nam on "legao" umjesto ovog bolida Nianga
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Alejkumuselam i s hajromRomagnoli13 je napisao/la:Braćo, prijatelji i kolege, lijepo vas pozdravljam najljepsim pozdravom, Esselamu alejkum i čujemo se inšAllah za nekoliko sedmica.Barem se nadam.
Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ako se ne varam samo je na posudbi u Romi. Vraća se u Milan na kraju sezone.SonVolt je napisao/la:Kakva je situacija kad je u pitanju El Shaarawy?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vratimo Faraona i nikad prezaljenog Juventusovog sina, Giovinca. I onda lagano, dominacija. 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Niang out two months from injuries sustained in a car accident.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Mislim da je dogovorena otkup za cca 13 miliona po isteku posudbe, samo nisam siguran da li su dužni da ga otkupe ili je to samo opcija.L'Avvocato je napisao/la:Ako se ne varam samo je na posudbi u Romi. Vraća se u Milan na kraju sezone.SonVolt je napisao/la:Kakva je situacija kad je u pitanju El Shaarawy?
- Beduin
- Kontakt:
Samo da se ne odrazi na nase rezultate njegova glupost, a mnogi ga ovdje osporavaju i ne zele u timu.Andrej je napisao/la:Niang out two months from injuries sustained in a car accident.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Koji bolid
zna roup sta prica, ja kad ovdje govorim da je ubleha koju treba prodati, mene neko napadne
baresi na aparatima. kuknjava
Saravi je na obicnoj posudbi mada ce ga roma skoro pa sigurno otkupiti, nemamo mi vise nista s njim.
zna roup sta prica, ja kad ovdje govorim da je ubleha koju treba prodati, mene neko napadne
Saravi je na obicnoj posudbi mada ce ga roma skoro pa sigurno otkupiti, nemamo mi vise nista s njim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa kako ce ga sigurno kupiti ako je samo na posudbi?
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 29 feb 2016, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sjajan učinak El Šaravija i Roma mu aplaudira. Gol na svakih 97 minuta. Klub je odlučio da plati otkup Milanu koji iznosi 13.000.000 evra. Selektor Konte želi da ga vodi na Evropsko prvenstvo CORRIERE DELLO SPORT
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Pa eto zasto ce ga kupiti...
Realno nisu neke pare, dobro igra, efikasan je...mozda formalno nije posudba sa obaveznim otkupom, ali s obzirom da je zadovoljio, sanse su otprilike oko 95% da ga uzmu sebi.
A zasto su nasi pustili igraca direktnom rivalu i da stvar bude gora, bas je on bio taj booster (ili jedan od) koji je bio potreban za trece mjesto, to samo oni znaju.
Od pocetka nisam bio za to.
Samo da nam ne pokusaju uvaliti Iturbea umjesto njega
Realno nisu neke pare, dobro igra, efikasan je...mozda formalno nije posudba sa obaveznim otkupom, ali s obzirom da je zadovoljio, sanse su otprilike oko 95% da ga uzmu sebi.
A zasto su nasi pustili igraca direktnom rivalu i da stvar bude gora, bas je on bio taj booster (ili jedan od) koji je bio potreban za trece mjesto, to samo oni znaju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Galliani mislio zaćerat Romi i uvalit im ćutuka a momak je trenutno jedini talijanski napadač koji je u formi.
Što se tiče Nianga, drago mi je što ga više neću gledati, popeo mi se na onu stvar sa svojim debilnim potezima.
Što se tiče Nianga, drago mi je što ga više neću gledati, popeo mi se na onu stvar sa svojim debilnim potezima.
Forza Milan!
Ma nasi su trazili samo da ga uvale pa bilo kome, taman bi on bio umjesto Nianga.rope11 je napisao/la:Pa eto zasto ce ga kupiti...![]()
A zasto su nasi pustili igraca direktnom rivalu i da stvar bude gora, bas je on bio taj booster (ili jedan od) koji je bio potreban za trece mjesto, to samo oni znaju.Od pocetka nisam bio za to.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- L'Avvocato
- Kontakt:
SonVolt je napisao/la:Vratimo Faraona i nikad prezaljenog Juventusovog sina, Giovinca. I onda lagano, dominacija.
Krila u rangu Bayerna i Barce
★★★
Neka neka, nek je faraon procvjetao, a vecina ovdje je bila za da ide iz Milana, aferim momak.
Sta je bilo sa Nianga, uhh bice yebeno. jest levat al nam se igra popravila kako je on tandem sa Baccom, dobro je pa se oporavio Menez, za dvije tri sedmice biti ce on sposoban da izdura skoro citavu utakmicu.
Sta je bilo sa Nianga, uhh bice yebeno. jest levat al nam se igra popravila kako je on tandem sa Baccom, dobro je pa se oporavio Menez, za dvije tri sedmice biti ce on sposoban da izdura skoro citavu utakmicu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Evo već su počeli da vrte priče o razmjeni Iturbe-Faraon, bolje da ga poklonimo nego da nam šalju ovog hedalja u ionako raspalu ekipu.
Ja i dalje čekam Luiza da zaigra sa Baccom, koji li se qrac sa njim događa.
Ja i dalje čekam Luiza da zaigra sa Baccom, koji li se qrac sa njim događa.
Forza Milan!
Adriano je izgleda otpisan, ali ruku na srce mozda je nas i najbolji napadac posle Bacce, u ovom trenutku.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa dobro, vecina je bila za da ode jer je sam izrazio zelju ici, mislim sta covjek drugo da mu radi? Da mu zabrani?
Mada druga stvar sto mu se narod naklatio na kosti sa svim onim tracevima, to ga je valjda i otjeralo.
Jedino mi se ne svidjaju te posudbe, ovako za badava otisao, a fazon bi bio da na kraju on bude dusmanin koji ce nam uzeti trece mjesto.
Nama se igra poboljsala otkako se ekipa stabilizovala, odnosno vjerujem da su Jack i Honda dosta doprinijeli tome. Niang je samo smetalo koji je kupio kajmak svojim zicerima i penalima i drago mi je sto ga vise necu gledati, ne mora se ni vracati vise sto se mene tice.
Inace je Sinisa rekao da bi sa Menezom mogli igrati 4231 sto bi bilo zanimljivo, mozda bi se Honda konacno gurnuo na svoju pravu poziciju. Ili je naumio Meneza tu. ne znam...
Jedino mi se ne svidjaju te posudbe, ovako za badava otisao, a fazon bi bio da na kraju on bude dusmanin koji ce nam uzeti trece mjesto.
Nama se igra poboljsala otkako se ekipa stabilizovala, odnosno vjerujem da su Jack i Honda dosta doprinijeli tome. Niang je samo smetalo koji je kupio kajmak svojim zicerima i penalima i drago mi je sto ga vise necu gledati, ne mora se ni vracati vise sto se mene tice.
Inace je Sinisa rekao da bi sa Menezom mogli igrati 4231 sto bi bilo zanimljivo, mozda bi se Honda konacno gurnuo na svoju pravu poziciju. Ili je naumio Meneza tu. ne znam...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.