AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Menez je trenutno u katastrofalnom stanju, prije će se Niang ooporavit od udesa nego što će Menez nabit formu.
Forza Milan!
I ja sam trenutno za L.Adriana, ja sam za njega bio i prije Nianga ali oni koga precrtaju iz Bog zna kakvog razloga njega vise nema.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Ma i to kažeš, Menez je stvarno u katastrofalnom stanju. Kakve 2-3 sedmice, trebat će njemu i dva mjeseca da dođe do neke iole forme.
I eto, od onoliko napadača mi smo spali samo na Boatenga i Balotelija, ljubi ih majka
I eto, od onoliko napadača mi smo spali samo na Boatenga i Balotelija, ljubi ih majka
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledam slike s treninga nema uopste Adriana, sudeci po slikama na njegovom fb profilu neka povreda je u pitanju.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Mah, to treba uzeti sa dozom rezerve, zanimljivo kako se odmah ekspresno nakon povratka iz Kine povrijedio
ne znam do kad traje prelazni rok u kini, da ga ipak ne uvale u međuvremenu?
mada sad ga nema svrhe prodavati radi bolida nianga, trebat će nam...ako su mu se nešto zamjerili neka zaborave na to, nisu sad u poziciji da jedu go.vna.
menez bi trebao krenuti od prve u kupu, pa ako pokaže znakove života neka igra
ne znam do kad traje prelazni rok u kini, da ga ipak ne uvale u međuvremenu?
mada sad ga nema svrhe prodavati radi bolida nianga, trebat će nam...ako su mu se nešto zamjerili neka zaborave na to, nisu sad u poziciji da jedu go.vna.
menez bi trebao krenuti od prve u kupu, pa ako pokaže znakove života neka igra
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da li ova povreda znaci da cemo sad gledati balo u pocetnoj postavi gluho bilo nek nam je dragi Bog na pomoci sa njim, taman da svaku tekmu do kraja zabije ja misljenje promijeniti necu daleko mu kuca od Milana bila 
-
gambler1899
- Kontakt:
Niang kakvu glupost napravi
Prilika za Adriana,Meneza ili Balotelija da se nametnu Sinisi..
Kako bi nam ovaj remi Fiorentine i Napolija odgovarao ili pobjeda gostiju, ali i sa X zadovoljan. 6bodova bi bili udaljeno od tog 3 mjesta
Kako bi nam ovaj remi Fiorentine i Napolija odgovarao ili pobjeda gostiju, ali i sa X zadovoljan. 6bodova bi bili udaljeno od tog 3 mjesta
Sljedece kolo Roma vs Fiorentina, tako da bi se mogli dodatno približiti. Mada, nećemo ni mi imati laganu utakmicu. Sassuolo je dobra ekipa i sigurno da ce biti nabrijani, jer sa pobjedom nam dolaze na 3 boda zaostatka, a po svemu sudeci to mjesto ce voditi u LE.
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Liga prvaka i 3. mjesto na 6 bodova. Ali bit ce jaaako tesko. Steta sto Napoli ne dobi. Niang je idiot nije mu to prva nesreca. Lafo vozaca imao nije on vozio. Ali bolje i on nego Balo a Meneza i ne brojim. Adriano ne znam nakon svega ima li morala trenirati uopce u ovom klubu. Kako god ima jos dosta bodova u igri ali jako jako tesko do 3. Mjesta da ne kazem nemoguce, treba bit realan. Sassulo je opet pokazao da su jako nezgodni.
Btw ne bi bilo lose uzeti kup.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Btw ne bi bilo lose uzeti kup.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ko bi rekao da ćemo se nakon svega mučiti sa napadačima. Balotelia ne volim vidjeti u tuđem dresu a kamoli u dresu Milana, neka gone stoku što dalje od nas.
Sasuolu uvijek halalim bodove znajući kakve su budale.Otrest će nas vjerovatno.
Sasuolu uvijek halalim bodove znajući kakve su budale.Otrest će nas vjerovatno.
Forza Milan!
Idealno bi bilo da u petak na olimpicu bude x a mi da dobijemo napokon taj sasusolo i eto nas na -4 od LP treba vjerovati
A yebi ga, svi imaju podjednake sanse za LS, ali kako Roma gura, tesko cemo mi to dostici. Pogotovo ako dobiju viole, a mi kiksamo, to ce bojim se biti gotova stvar iako nada uvijek postoji naravno.
Mada ja vala nemam nista protiv LE, uzelio sam se Evrope, pa kako god
da li je istina da se berardi povrijedio danas na utakmici, zna li ko vise o tome?
rastu nam sanse za pobjedom 
Mada ja vala nemam nista protiv LE, uzelio sam se Evrope, pa kako god
da li je istina da se berardi povrijedio danas na utakmici, zna li ko vise o tome?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako izgubimo a bilo ko dobije od ove dvije ekipe to je to sto se tice LP jer 9 bodova je puno u ovoj fazi prvenstva, a i da ostane -6 opet nada postoji pogotovo sto nam roma dolazi predzadnje kolo 
Re: Odg: AC Milan
Milan mora prici Romi na 3 boda, jer im Roma dolazi na San Siru, a ako ne mozes kuci pobjediti direktnog konkurenta, nemoj ni ici u ligu prvaka....druga stvar, ako su mogli uzeti Napoliu bod, mogu vala i Saoussolo dobiti, pa ne idu Juventusu na megdan, 11 kola ne znaju za poraz u ekpi vlada odlicno raspolozenje...bice tesko , ali vidim neki su se ovdje odmah predali 
Nije me nikoga strah, ali kad igramo protiv Sasula, tu ruke unaprijed dizem
ne leze nam i bog, bez obzira u kakvoj formi mi bili. A i oni su tu blizu Evrope, pusu nam za vratom tako da ce kao i uvijek dati 200% svojih mogucnosti. Ako ne zbog sestog mjesta, onda radi Milana, njima smo takav booster da to nije normalno.
Meni licno sve iznad boda ce biti iznenadjenje.
Roma i viole bjeze na 6 bodova tako da, ko god da pobjedi, tu ce se stvoriti prevelika razlika, pogotovo ako i mi kiksnemo.
Al' ostaje se covjeku nadati da cemo izboriti LS, sta ces...
Meni licno sve iznad boda ce biti iznenadjenje.
Roma i viole bjeze na 6 bodova tako da, ko god da pobjedi, tu ce se stvoriti prevelika razlika, pogotovo ako i mi kiksnemo.
Al' ostaje se covjeku nadati da cemo izboriti LS, sta ces...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kontam da romom igramo predzadnje kolo kad sad pogleda ono zadnje kolo uhh kakva bi to bila ludnica da tu igramo sa njima za LP, citava Bosna za romu osim naravno nas Milaneza 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bilo bi to super al' realno ja ne vjerujem da mozemo do treceg mjesta. Cast ekipi i fala im sto su nam malo vratili slast u gledanju utakmica, ali gledajuci Romu i Fiorentinu stice se utisak da su oni opet klasu iznad nas.
Mozda se ja i varam, vrijeme ce pokazati.
Mozda se ja i varam, vrijeme ce pokazati.
Luiz Adriano could be available for Milan again and return to squad training tomorrow [GdS].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Real se na kraju sezone rjesava Isca. Eto, ja nam bolje ne trazio
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
Ima li kakvih najava sastava za vcrs?
Predpostavljam da ce u napad od prve Balo i KPB valjda ce i mali calabria dobiti priliku.
Predpostavljam da ce u napad od prve Balo i KPB valjda ce i mali calabria dobiti priliku.
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 11 gostiju.