FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma on mrzi Barcu i samo prica protiv nje u svakom mogucem segmentu.Nema potrebe da se raspravljas s njim,nema on argumente za ono sto govori,samo baljezga nesto bezveze.Vidi mu potpis,sta da se kaze ?!
@omerbavarac
Iako Toure vjerovatno ide,Alou Diarra se nece dovoditi.Obicna novinarska patka.
@omerbavarac
Iako Toure vjerovatno ide,Alou Diarra se nece dovoditi.Obicna novinarska patka.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dobro sto mi ove budale sa drugih tema nisu jasni ali mi niste jasni ni vi, koji se qurac raspravljate sa njima, nek pricaju sta hoce i gotovo, on dodje kod nas na temu i pocne se praviti pametan ko da je on AW a ja Laporta ili Begeristain (mozda greska u pisanju), vidite da su mene iskrenog navijaca otjerali sa ove teme i pisem svakih 10 dana ovdje zbog budala kao sto su paja i ovaj gunner.
A nasi ljepi moderatori ocigledno su zaboravili sta im je posao na ovom forumu ali eto njima na cast.
p.s. ne bi me cudilo da dobijem ban sad radi spominjanja budala ali sta cu
A nasi ljepi moderatori ocigledno su zaboravili sta im je posao na ovom forumu ali eto njima na cast.
p.s. ne bi me cudilo da dobijem ban sad radi spominjanja budala ali sta cu
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 05 jun 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
- CollegeGunner
- Kontakt:
@amertiger
Ja te otjerao kome je ovo maloprije prvi post na ovoj temi?!
Sta vi ocekujete Barcelonisti?! Da ce na vasu temu dolaziti samo oni koji vole Barcu i pricati samo pozitivne stvari?! Za to postoje forumi o Barci.
Jos nesto, ti zoves moderatore, a jedino sto bi oni ovdje mogli uciniti je banovati tebe zbog vrijedjanja drugih forumasa.
Haha...na ovom forumu mozes samo pisati na temi svog kluba.
Ja te otjerao kome je ovo maloprije prvi post na ovoj temi?!
Sta vi ocekujete Barcelonisti?! Da ce na vasu temu dolaziti samo oni koji vole Barcu i pricati samo pozitivne stvari?! Za to postoje forumi o Barci.
Jos nesto, ti zoves moderatore, a jedino sto bi oni ovdje mogli uciniti je banovati tebe zbog vrijedjanja drugih forumasa.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
CollegeGunner je napisao/la:@amertiger
Ja te otjerao kome je ovo maloprije prvi post na ovoj temi?!![]()
Ti si samo jedan u nizu koji se javljaju bez potrebe ovdje.
Ja pogledo vasu temu nikad nisam, otvorio je a kamlo jos da sam sta napisao jer me ne zanimate ni sekunde a vi iskompleksirani se javljate ovdje, kad cete shvatiti da je Arsenal jedan prosjecan klub iz kojeg igraci MORAJU otici u neki drugi klub da bi nesto osvojili, cisi primjer Hanrya, nije on otiso u Barcu zato sto mrzi Arsenal ili vise voli Barcu nego sto eje htio nesto osvojiti u evropi a ne jednu titulu prvaka engleske i to je to. A tako ce biti sa svakim boljeim igracem tog prosjecnog Arsenala i morat cete se pomiriti sa tim, vi ste ekipa tima Atl. Madrida koji sa vremena na vrijme osvoji Spansku ligu, jos ih vrijedjam, oni bar imaju evropskih trofeja koji su za vas ne poznanica.
Mes Que Un Club
Kad nas je Inter izbacio iz LP naravno da mi je bilo teško, ali ja nisam pisao kako su najjadniji klub vec sam otišao i cestitao ljudima na zasluženom prolazu.
Nije mi nikad ni padalo na pamet da idem na njihovu temu i da im omalovažavam klub i njihove uspjehe (jer bi sam sebi bio kreten) da vrijeđam forumaše/navijace Intera i slicno.
Nije mi nikad ni padalo na pamet da idem na njihovu temu i da im omalovažavam klub i njihove uspjehe (jer bi sam sebi bio kreten) da vrijeđam forumaše/navijace Intera i slicno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nisam mislio reagovati, ali moram;drop je napisao/la:Kad nas je Inter izbacio iz LP naravno da mi je bilo teško, ali ja nisam pisao kako su najjadniji klub vec sam otišao i cestitao ljudima na zasluženom prolazu.
Ja to nisam napisao na vasoj temi. Jel tako?!
Ja nisam vrijedjao vas forumase. Jel tako?!
Nije mi jasno kako se jos imate obraza izvlaciti na to. Pa sta si ti pisao @Paji. Pa evo @amertiger, nidjo, bparena. I onda reci ja nisam vrijedjao. Mi smo uzorni forumasi.
EDIT:
Koliko vas je samo pisalo da je Inter ciganski prosao.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Promašio si poentu mog posta.CollegeGunner je napisao/la:Nisam mislio reagovati, ali moram;drop je napisao/la:Kad nas je Inter izbacio iz LP naravno da mi je bilo teško, ali ja nisam pisao kako su najjadniji klub vec sam otišao i cestitao ljudima na zasluženom prolazu.
Nije mi jasno kako se jos imate obraza izvlaciti na to. Pa sta si ti pisao @Paji. Pa evo @amertiger, nidjo, bparena. I onda reci ja nisam vrijedjao. Mi smo uzorni forumasi.
EDIT:
Inter sam samo naveo kao svijež primjer.
Možemo i ovako, Ja nikad nisam otišao na temu o Arsenalu i vrijeđao i etiketirao taj klub kao Ciganski,najbjedniji,nikad nisam pljuvao po igracima.
To što ste vi fascinirani Pajinim (cikcanga,Ljubav,Vjeruj i ostali klonovi) pisanjima i arogancijom (za mene su to obicne gluposti,ali nebitno sad to) i pokušavate da ga oponašate i na temi o Arsenali i na drugim temama - to je vaš problem...ja cu mu uvijek skrenuti pažnju na njegova preseravanja...izabrao si sam sebi lošeg uzora i idola.
I ne samo ti, vec i onaj faraon i ostali arsenalovci (cast izuzecima, ali njih je malo zato i jesu izuzeci)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Haj valjda ovaj bolid nece vise pisati gluposti i smijurije na ovoj temi.
Danas je Barca Atletic igrala uzvratnu utakmicu playoffa za ulazak u Segundu protiv Jaena.Pobijedili su 3-0,a strijelci su bili Thiago i 2x Jonathan Soriano.Prva utakmica je zavrsena rezultatom 0-0.Thiago je pretalentovan,ocekujem ako Bog da dosta od njega u buducnosti,strasan igrac.Momci su odlicno odigrali.
Sad im ostaje da pobjede jos jednog protivnika i da udju u Segundu.Nadam se da ce uspjeti.
Ubjedljivo najjaca i najbolja skola.
Danas je Barca Atletic igrala uzvratnu utakmicu playoffa za ulazak u Segundu protiv Jaena.Pobijedili su 3-0,a strijelci su bili Thiago i 2x Jonathan Soriano.Prva utakmica je zavrsena rezultatom 0-0.Thiago je pretalentovan,ocekujem ako Bog da dosta od njega u buducnosti,strasan igrac.Momci su odlicno odigrali.
Sad im ostaje da pobjede jos jednog protivnika i da udju u Segundu.Nadam se da ce uspjeti.
Ubjedljivo najjaca i najbolja skola.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
Kad klub koji je vlasnik igraca pristane na to, po Fifinim pravilima e sada se zapitaj ko je tu iz pecine izletio i ko ne postuje osnovne zakone koje su ljudi izvan pecine napisali. Jedini ko meni pada na pamet je pecinski covjek.drop je napisao/la:@CollegeGunner
Tvoj potpis govori sve![]()
![]()
Nikad mi nija bila jasna potreba jednog hejtera da toliko forsira pricu na temi kluba kojeg toliko mrzi.
Ti i Paja ste odlicni primjeri...a toliko ste nezreli da ne znate zakone poslovanja i da je sasvim normalno u današnjem svijetu fudbala da se pregovara sa igracem ,da se nude ugovori...vi ko da ste iz pecine dikretno izletiti i ko da još živite u kamenom dobu pa vam sve cudno i nešto smeta jbt.
Halo ,ovo je 21 stoljece - doba slobodnog tržišta, Fabregas je na pijacnoj tezgina tu tezgu ga je sam Arsenal kao klub postavio onog trenutka kada je za njega izbacio cifru obeštecenja (80 milki)...kad je pijaca i kad je tezga u pitanju, onda je normalno da bude kupaca i cijenjkanja.
Lijepo je vidjeti da ovi prizivaju administratora pa i ja bi volio da se pojavi i da sankcionise sve one sto su vrijedjali ali kad bi se to desilo upravo ti sto prizivaju bi dobili banove jer zna se da u nedostatku argumenata se oni sluze tim psovkama, uvredama i svemu ostalom uglavnom znate tu djeciju furku.
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
mene ne uzimaj u postdrop je napisao/la:Promašio si poentu mog posta.CollegeGunner je napisao/la:Nisam mislio reagovati, ali moram;drop je napisao/la:Kad nas je Inter izbacio iz LP naravno da mi je bilo teško, ali ja nisam pisao kako su najjadniji klub vec sam otišao i cestitao ljudima na zasluženom prolazu.
EDIT:
Inter sam samo naveo kao svijež primjer.
Možemo i ovako, Ja nikad nisam otišao na temu o Arsenalu i vrijeđao i etiketirao taj klub kao Ciganski,najbjedniji,nikad nisam pljuvao po igracima.
To što ste vi fascinirani Pajinim (cikcanga,Ljubav,Vjeruj i ostali klonovi) pisanjima i arogancijom (za mene su to obicne gluposti,ali nebitno sad to) i pokušavate da ga oponašate i na temi o Arsenali i na drugim temama - to je vaš problem...ja cu mu uvijek skrenuti pažnju na njegova preseravanja...izabrao si sam sebi lošeg uzora i idola.
I ne samo ti, vec i onaj faraon i ostali arsenalovci (cast izuzecima, ali njih je malo zato i jesu izuzeci)
Rođen s tobom da budem
http://www.veetle.com/index.php/channel ... 015cd424b5
uzivajte ljudi moji. snimak tekme protiv reala. 2-6
uzivajte ljudi moji. snimak tekme protiv reala. 2-6
Arsenal trazi 70 milki sto mislim da je previse
40 miliona maksimalno vrijedi Cesc 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- CollegeGunner
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Arsenal trazi 70 milki sto mislim da je previse40 miliona maksimalno vrijedi Cesc

CollegeGunner je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Arsenal trazi 70 milki sto mislim da je previse40 miliona maksimalno vrijedi Cesc
ahhahaha...
dobra slika...
e znam kojih 70 mil. ja procitao Arsenal ga daje za 50 mil
Por que ? Por que somos los mejores...
-
ibra_barca
- Kontakt:
ma kakvi 70, ne vrijedi on toliko, ne vrijedi, po meni ni jedan igrac vise od 50 mil., al eto, ima tu i reklamacije, šminke i tako toga, ja se nadam da ce arsenal popustiti, i da ce fabregas doci za nekih 35mil., uz davanje barce jos dva slabija igraca, to su moja ocekivanja, 
...rob do bagro...
Arsenal izvjesio cijenu za Fabregasa: 50 milijuna funti!
Arsenal je prvi put pokazao namjeru mogućnosti dogovora transfera 23-godišnjeg kapetana Cesca Fabregasa u redove Barcelone...
Menadžer Arsene Wenger, piše The Sun, poslao je katalonskom klubu signal da će španjolskoga nogometnog reprezentativca, s kojim važeći ugovor Arsenal ima do ljeta 2015. godine, pustiti za odštetu od 50 milijuna eura.
Londonski dnevnik piše da Arsene Wenger prvotno nije imao namjeru puštati svog kapetana, no da je odlučio izaći ususret njegovim željama. Stoga se, prije odlaska engleske reprezentacije na SP, sastao s Chelseajevim 28-godišnjim veznjakom Joeom Coleom, kojeg je, nakon što mu je istekao ugovor s novim prvakom, pokušao nagovoriti da dođe na Emirates.
Potez dobre volje zadovoljio je i Barcelonine čelnike, koji su čekali takav mig kako bi krenuli u realizaciju posla. Nadaju se, navodi isti izvor, da bi Fabregasa ipak mogli dobiti za 35 milijuna funti.
Manchester City nudi Barceloni Robinha za Ibrahimovića
Ponedjeljak, 07.06.2010.
Prema pisanju španjolskog dnevnog lista Sport, u Barceloni razmatraju mogućnost razmjene igrača predložene od strane Manchester Citya, kojom bi Zlatan Ibrahimović preselio u redove engleskog kluba, a u glavni grad Katalonije došao nekadašnji nogometaš madridskog Reala, Robinho.
Nakon što je Barcelona dovela Davida Villu pojačale su se špekulacije oko mogućeg odlaska Zlatana Ibrahimovića, a Manchester City se i ranije dovodio u vezu sa njim.
Na papiru, Ibrahimović je imao dobru prvu sezonu u Španjolskoj, budući da je postigao 20 golova u 41 utakmici, ali njegove su izvedbe na terenu naišle na kritike španjolskih medija.
Izaslanstvo Manchester City proteklog je tjedna boravilo u Španjolskoj, gdje su pokušali dogovoriti neke transfere, među ostalima i Ibrahimovićev, ali odbijeni odštetnim zahtjevom Barcelone u visini od 50 milijuna eura za švedskog napadača, City je odgovorio ponudivši zauzvrat Robinha. Sport tvrdi kako je Barcelona zatražila određeno vrijeme da razmisli o ovoj ponudi.
Robinho je jasno dao do znanja kako se ne želi vratiti u Manchester City nakon što mu u kolovozu istekne ugovor o posudbi u redove Santosa. 26-godišnji napadač, koji će za Brazil igrati na svjetskom prvenstvu, prešao je 2008. godine za 42.5 milijuna eura iz Reala u Manchester City, ali pokazalo se da to nije bio dobar potez ni za njega ni za klub. Od prelaska u Santos u siječnju ove godine ponovno je počeo pružati sjajne igre, a nedavno je izjavio: "Nisam siguran što očekivati od budućnosti, ali nadam se da ću ostati u Santosu." Ipak, mogućnost prelaska u Barcelonu mogla bi utjecati na promjenu njegovog mišljenja.
Arsenal je prvi put pokazao namjeru mogućnosti dogovora transfera 23-godišnjeg kapetana Cesca Fabregasa u redove Barcelone...
Menadžer Arsene Wenger, piše The Sun, poslao je katalonskom klubu signal da će španjolskoga nogometnog reprezentativca, s kojim važeći ugovor Arsenal ima do ljeta 2015. godine, pustiti za odštetu od 50 milijuna eura.
Londonski dnevnik piše da Arsene Wenger prvotno nije imao namjeru puštati svog kapetana, no da je odlučio izaći ususret njegovim željama. Stoga se, prije odlaska engleske reprezentacije na SP, sastao s Chelseajevim 28-godišnjim veznjakom Joeom Coleom, kojeg je, nakon što mu je istekao ugovor s novim prvakom, pokušao nagovoriti da dođe na Emirates.
Potez dobre volje zadovoljio je i Barcelonine čelnike, koji su čekali takav mig kako bi krenuli u realizaciju posla. Nadaju se, navodi isti izvor, da bi Fabregasa ipak mogli dobiti za 35 milijuna funti.
Manchester City nudi Barceloni Robinha za Ibrahimovića
Ponedjeljak, 07.06.2010.
Prema pisanju španjolskog dnevnog lista Sport, u Barceloni razmatraju mogućnost razmjene igrača predložene od strane Manchester Citya, kojom bi Zlatan Ibrahimović preselio u redove engleskog kluba, a u glavni grad Katalonije došao nekadašnji nogometaš madridskog Reala, Robinho.
Nakon što je Barcelona dovela Davida Villu pojačale su se špekulacije oko mogućeg odlaska Zlatana Ibrahimovića, a Manchester City se i ranije dovodio u vezu sa njim.
Na papiru, Ibrahimović je imao dobru prvu sezonu u Španjolskoj, budući da je postigao 20 golova u 41 utakmici, ali njegove su izvedbe na terenu naišle na kritike španjolskih medija.
Izaslanstvo Manchester City proteklog je tjedna boravilo u Španjolskoj, gdje su pokušali dogovoriti neke transfere, među ostalima i Ibrahimovićev, ali odbijeni odštetnim zahtjevom Barcelone u visini od 50 milijuna eura za švedskog napadača, City je odgovorio ponudivši zauzvrat Robinha. Sport tvrdi kako je Barcelona zatražila određeno vrijeme da razmisli o ovoj ponudi.
Robinho je jasno dao do znanja kako se ne želi vratiti u Manchester City nakon što mu u kolovozu istekne ugovor o posudbi u redove Santosa. 26-godišnji napadač, koji će za Brazil igrati na svjetskom prvenstvu, prešao je 2008. godine za 42.5 milijuna eura iz Reala u Manchester City, ali pokazalo se da to nije bio dobar potez ni za njega ni za klub. Od prelaska u Santos u siječnju ove godine ponovno je počeo pružati sjajne igre, a nedavno je izjavio: "Nisam siguran što očekivati od budućnosti, ali nadam se da ću ostati u Santosu." Ipak, mogućnost prelaska u Barcelonu mogla bi utjecati na promjenu njegovog mišljenja.
FK Pjetlovi
- -Paja
- Kontakt:
hahaha Arsenal na sluzbenoj stranici rekao da nece prodavati Fabregasa ali thesun doznaje drugacije
Nadaju se da ce popustiti
kakvi skupina klauna, nastavite sanjati!
Nadaju se da ce popustiti
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:hahaha Arsenal na sluzbenoj stranici rekao da nece prodavati Fabregasa ali thesun doznaje drugacije![]()
![]()
![]()
Nadaju se da ce popustitikakvi skupina klauna, nastavite sanjati!
Pa nije ni na manchesterovoj pisalo u vezi transfera ronalda...i onda odjednom se pojavilo "Prodali smo Ronalda u Real Madrid za 80 mil funti...kao sto znate to se trebalo dogoditi prosle godine ali smo ga odlucili zadrzati i ispuniti ciljeve...bla bla ...etc...
Bitno da je Arsenal pristao na prodaju...to su u barci i cekali da mogu krenuti u akciju...da se kladimo da ce fabregas biti predstavljen u srijedu ili cetvrtak??
Zapamti glavna je zelja igraca
27.10.2020
- -Paja
- Kontakt:
Citas ti sta ja pisem Arsenal je na sluzbenoj stranici NAPISAO da nece prodavati Fabregasa, znaci to je sluzbena izjava 100% tacna. Kako je to Arsenal pristao na prodaju ako su napisali da nece prodavati imas li neku sluzbenu informaciju a ne nagadjanja sa stranica po kojima je Fabregas u zadnje 2 godina 1423434 presao u barcelonu!leorey je napisao/la:-Paja je napisao/la:hahaha Arsenal na sluzbenoj stranici rekao da nece prodavati Fabregasa ali thesun doznaje drugacije![]()
![]()
![]()
Nadaju se da ce popustitikakvi skupina klauna, nastavite sanjati!
Pa nije ni na manchesterovoj pisalo u vezi transfera ronalda...i onda odjednom se pojavilo "Prodali smo Ronalda u Real Madrid za 80 mil funti...kao sto znate to se trebalo dogoditi prosle godine ali smo ga odlucili zadrzati i ispuniti ciljeve...bla bla ...etc...
Bitno da je Arsenal pristao na prodaju...to su u barci i cekali da mogu krenuti u akciju...da se kladimo da ce fabregas biti predstavljen u srijedu ili cetvrtak??
Zapamti glavna je zelja igraca
Pateticni polunavijaci!
Dio Arsenala
Aršavin: Topnik sam, ali navijam za Barcu

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.