Druga situacija.. Strašno

Treća situacija nije jasno vidljiva, postoji mogućnost da je bio u ofsajdu.
Tako je samo se svi hoćemo odreći one prave istine.sportskilaik je napisao/la:Ma jesu fudbalski, ali svaki klub pogotovo kod nas nosi neku historijsku podlogu i temelje nastanka. I time se dice svi njegovi navijaci i simpatizeri. Pogotovo na nasim prostorima gdje se sve gleda u proslost.
Jel sad jasnije?Lakoste je napisao/la:Husara prica
Pa ima svoje igrace u Slobodi, kako kaze njemu je u interesu da Sloboda igra u Evropi da im skoci cijena ali da od toga nece biti nista?pinoglavi je napisao/la:Jel sad jasnije?Lakoste je napisao/la:Husara prica
Ovo ofsajd ????Husika je napisao/la:0-1 Ofsajd
Husara ima samo Pirića koji ima ugovor jak sa Slobodom i Škahića koji je dobar igrač al kod Husrefa se nije izborio za minutažu.Lakoste je napisao/la:Pa ima svoje igrace u Slobodi, kako kaze njemu je u interesu da Sloboda igra u Evropi da im skoci cijena ali da od toga nece biti nista?pinoglavi je napisao/la:Jel sad jasnije?Lakoste je napisao/la:Husara prica
Pusti ba, nije ovaj dobar u vugla..samo ignorisiMokes je napisao/la:Ovo ofsajd ????Husika je napisao/la:0-1 Ofsajd
Ama kad ti Husika kazeMokes je napisao/la:Ovo ofsajd ????Husika je napisao/la:0-1 Ofsajd
Po čemu zivota ti?VelikiKemo je napisao/la: Široki dobra ekipa,predobra,po meni bili bolji od Zelje na njegovom terenu,a u Tuzli ćemo vidjeti sve.Uzeli smo im bod kući a na Tusnju se ove sezone niko nije naigrao.Zrinja zijanio i čak gol sa centra dobio!Široki ekipa extra samo po meni loš trener skroz za ovakvu ekipu!
Prvih 15 do 20 minuta ok ali poslije dominacija ZeljeznicaraPipiDugaCarapa je napisao/la:Po čemu zivota ti?VelikiKemo je napisao/la: Široki dobra ekipa,predobra,po meni bili bolji od Zelje na njegovom terenu,a u Tuzli ćemo vidjeti sve.Uzeli smo im bod kući a na Tusnju se ove sezone niko nije naigrao.Zrinja zijanio i čak gol sa centra dobio!Široki ekipa extra samo po meni loš trener skroz za ovakvu ekipu!
Tacno tako,jos su i dobro prosli,rezultatski.MortemHz je napisao/la:Prvih 15 do 20 minuta ok ali poslije dominacija ZeljeznicaraPipiDugaCarapa je napisao/la:Po čemu zivota ti?VelikiKemo je napisao/la: Široki dobra ekipa,predobra,po meni bili bolji od Zelje na njegovom terenu,a u Tuzli ćemo vidjeti sve.Uzeli smo im bod kući a na Tusnju se ove sezone niko nije naigrao.Zrinja zijanio i čak gol sa centra dobio!Široki ekipa extra samo po meni loš trener skroz za ovakvu ekipu!
Ti to ozbiljno???PipiDugaCarapa je napisao/la:Prvih dvadeset minuta sam strepio od potpune katastrofe, mislio sam da će nas ljudi ispreskakati na našem stadionu. To se na našu sreću nije desilo, i jedini koji su ispreskakani u jučerašnjoj utakmici su oni. Mogu čak biti i zadovoljni, što im golman nije u još nekoliko navrata vadio loptu iz mreze.
Rostilj tavom u vuglaPipiDugaCarapa je napisao/la:Čimeee se udarašš Adukaaa
ne kontam je li kako ce sloboda odigrati tako odigralo sarajevo ili kako nece odigrati protiv zelje? isto tako ne kontam je li kako je zrinjski odigrao da je i siroki tako igrao jer ce imati vece sanse za pobjedu? ili mozda zeljo i sarajevo nisu odigrali kako jesu trebaliChinaglia je napisao/la:Željezničar je protiv Širokog odigrao baš kako treba, isto kao Sloboda protiv Zrinjskog, a isto će Sloboda odigrat' i protiv Željezničara, Širokog i Sarajeva! kada domaća ekipa igra na taj način, a ima kvalitet, gostima je jako teško odnijeti bodove, jako, jako teško![]()
sa druge strane, imali ste jučer primjer Zrinjskog i Sarajeva koji su odigrali baš kako nisu trebali, jer je vrlo lako moglo otići na obje strane, jednom će pobjedit' Zrinjski, drugi put Sarajevo, međutim, tako se ne treba igrat', nego samo taktički i na bodove! Zrinjski da je odigrao kao Sloboda protiv njih, ili kao Željezničar protiv Širokog, imao bi veće šanse za pobjedu
Salji broj dilera, pod hitno!!!Chinaglia je napisao/la:Željezničar je protiv Širokog odigrao baš kako treba, isto kao Sloboda protiv Zrinjskog, a isto će Sloboda odigrat' i protiv Željezničara, Širokog i Sarajeva! kada domaća ekipa igra na taj način, a ima kvalitet, gostima je jako teško odnijeti bodove, jako, jako teško![]()
sa druge strane, imali ste jučer primjer Zrinjskog i Sarajeva koji su odigrali baš kako nisu trebali, jer je vrlo lako moglo otići na obje strane, jednom će pobjedit' Zrinjski, drugi put Sarajevo, međutim, tako se ne treba igrat', nego samo taktički i na bodove! Zrinjski da je odigrao kao Sloboda protiv njih, ili kao Željezničar protiv Širokog, imao bi veće šanse za pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.