Mene stid tebe i tebi slicnih!OTNYS_YNWA je napisao/la:Mene stid Edisa i njegovih izjava.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- amanakazablon
- Kontakt:
E cuj stid ga Edisa, stidi se *uzice kad obraza nemas !gramparada je napisao/la:Mene stid tebe i tebi slicnih!OTNYS_YNWA je napisao/la:Mene stid Edisa i njegovih izjava.
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !
- amazon
- Kontakt:
To je tacno, samo ne moze press izaci i pricati, reko sam Ligi, znas LIga da ti ja kazem, i tako slicne stvari. To kad se nadu na kafi, a ovo mora biti totalno profesionalno, i ja bih mu jedino to zamjerio stvarno, A Edis ima moju podrsku svakako jer je pravi Zeljovac.let3 je napisao/la:A šta je to Edis loše rekao, pa se neko stidi toga![]()
Čovjek je željovac 1/1, dakle onaj 100%-tni. Ne može se stiditi covjeka koji prije utakmice zaplace na himnu Želje i koji daje svoj maksimum za klub.
Takav je bio i kao igrac.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa dobro hajd, možda treba malo to profesionalnije, mogu se složiti. Ali fakat to je najmanje bitna stvar u cijeloj prici. Mnogo je bitnije kako radi sa ekipom, kako ga slušaju, da daje 100% od sebe, i on i igraci.amazon je napisao/la:To je tacno, samo ne moze press izaci i pricati, reko sam Ligi, znas LIga da ti ja kazem, i tako slicne stvari. To kad se nadu na kafi, a ovo mora biti totalno profesionalno, i ja bih mu jedino to zamjerio stvarno, A Edis ima moju podrsku svakako jer je pravi Zeljovac.let3 je napisao/la:A šta je to Edis loše rekao, pa se neko stidi toga![]()
Čovjek je željovac 1/1, dakle onaj 100%-tni. Ne može se stiditi covjeka koji prije utakmice zaplace na himnu Želje i koji daje svoj maksimum za klub.
Takav je bio i kao igrac.
Ovdje raja traži dlaku u jajetu, pretjeruje se brate jbg....ko fol se stide Edisa i neka prica

Više cijenim fajtera i covjeka koji voli klub , koji ne folira raju, koji nema dlake na jeziku - nego nekog diplomatu, šatro gospodina , a kojeg svi takticki karaju kad dođe utakmica
- amazon
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje i ja ne bih ulazio u to. Ne mogu ga svi ni voljeti i to je cinjenica, kao ni bilo kojg drugog trenera. Kad se napravi uspjeh, kad se osvoji neki trofej bice skroz drugacija prica. Isto tako ne vidim nista lose u nekoj kritici bilo koga, pa zamisli da razmisljamo svi isto na sta bi to licilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma OK, svako ima svoje mišljenje.amazon je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje i ja ne bih ulazio u to. Ne mogu ga svi ni voljeti i to je cinjenica, kao ni bilo kojg drugog trenera. Kad se napravi uspjeh, kad se osvoji neki trofej bice skroz drugacija prica. Isto tako ne vidim nista lose u nekoj kritici bilo koga, pa zamisli da razmisljamo svi isto na sta bi to licilo.
Ali ako cemo pošteno , ne može ni svako biti Ivica Osim

Cak je i Amar znao biti cinican i "jalijaš" prema nekim novinarima. Sjeti se onog provokatora u Zenica, kad ga je Amar spustio na presici.
Mene je Edis kupio pred sami derbi, kad je imenovan za šefa struke. Kad su nas svi otpisali, pitari se zajebavali da je samo pitanje sa koliko ce razlike dobiti, pa kad im je porucio Nema problema majstori, teren je 100 sa 50, jedna lopta, 90 minuta igre, pa bujru da vidimo jesu li bolji

I to sve u momentima kad smo bili totalno raštimovani kao klub, raspad sistema, kad je predsjenik Gredić pobjegao ko zadnja pic.ka pred sami derbi....e tad je Edis pokazao muda, pa treba i to cijeniti.
- amazon
- Kontakt:
Slazem se. Moju podrsku ce imati svako ko voli istinski Zelju uvijek i zauvijek!
Ma meni je najbolje što lik ne glumi nista, kaze ono sto misli i cao... Edis kraljamazon je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje i ja ne bih ulazio u to. Ne mogu ga svi ni voljeti i to je cinjenica, kao ni bilo kojg drugog trenera. Kad se napravi uspjeh, kad se osvoji neki trofej bice skroz drugacija prica. Isto tako ne vidim nista lose u nekoj kritici bilo koga, pa zamisli da razmisljamo svi isto na sta bi to licilo.

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
I ja sam bio bas skeptican, posebno kad sam vidio da ima ocigledan visak kilograma. Ali, klasa je vjecnaTikTak je napisao/la:Tu smo. Moram priznati da sam bio skeptican a juce demantiran na najbolji nacin. I nije mi krivo sto sam pogrijesio.irfo je napisao/la:Gdje su sad oni sto su mislili da bekrija nece biti pojacanje, u kakvom god da je fizickom stanju jos uvijek je babo za ovu ligu i tako ce ostati

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
- plavousrcu
- Kontakt:
Izgleda trokruzno. Nije idealno al nije ni Liga za prvaka i opstansk idealna. Bice dobrih meceva i tri visa kao i kraca pauza. Samo nek se smanjuje konacno.
Zeljo je temeljen na ljubavi a tu ser Edis idealno uklapa...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- amazon
- Kontakt:
Ko ba ima viska kila kg ? hahahahaCules10 je napisao/la:I ja sam bio bas skeptican, posebno kad sam vidio da ima ocigledan visak kilograma. Ali, klasa je vjecnaTikTak je napisao/la:Tu smo. Moram priznati da sam bio skeptican a juce demantiran na najbolji nacin. I nije mi krivo sto sam pogrijesio.irfo je napisao/la:Gdje su sad oni sto su mislili da bekrija nece biti pojacanje, u kakvom god da je fizickom stanju jos uvijek je babo za ovu ligu i tako ce ostati

Jok eto ti znas levatu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slazem se u potpunosti sa sjevera se ne vidi nista basFredPerry123 je napisao/la:Šta mislite o ovakvoj organizaciji "elemenata" na semaforu?
Radnička klasa since 1921
- amazon
- Kontakt:
Pa ako se ne vidi s sjevera treba ukazati ljudima u upravi sto se tice toga..
Sredit ce se i to samo polako. Sto kaze Amazon, treba ukazati ljudima iz kluba i zavrseno.
- amazon
- Kontakt:
Ja sam bio na zapadu i vidio sam ok, iako nisam puno obracao paznju na semafor..
- plavousrcu
- Kontakt:
Na sjeveru sam bio al nisam nikako obracao paznju na to. Valjda sam previse bio euforican, ponijela me ona nezaboravna atmosfera.
Tako je.. Edis za sada radi svoj posao dosta dobro i naravno da ga svaki pravi navijac treba podrzati. Njegove izjave nisu bas za kruga 99 ali se sve to da popravit i ne treba traziti dlaku u jajetu.amazon je napisao/la:Slazem se. Moju podrsku ce imati svako ko voli istinski Zelju uvijek i zauvijek!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87