HzHercegovac je napisao/la:ti si lud, ja sam zbunjen mortem je normalanHigh je napisao/la:Ponovo ćemo kiksati.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HzHercegovac je napisao/la:ti si lud, ja sam zbunjen mortem je normalanHigh je napisao/la:Ponovo ćemo kiksati.![]()
![]()
![]()
![]()
To i jest to jedan kiks bi nas gotov izbacilo iz utrke,a dva kiksa onda se mozemo halalit,tako da sad moramo svi biti jedan dati podrsku i na domacem i gostima u sto vecem broju.HeraklitMracni je napisao/la:i zaostatak 6 bodova , sto znaci nemamo pravo na kiks , dok oni imaju ....FrancescoTotti je napisao/la:Od svih konkurenata za titulu,mi imamo daleko najbolji raspored
Istog sam mišljenja,pogotovo što oni nemaju igru,nego Husrefova igra "samo da ne izgubimo".amypitar je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Ako Zrinjski ne može biti prvi,onda to pogotovo ne može Sloboda, pa čak donekle i Široki...
Sloboda nece dobiti ni Viteza u gostima, ni Zelju kuci.Mi im dolazimo,a u zadnjem kolu idu u Mostar Zrinjskom, kojem ce sigurno trebati bod.il za titulu il Evropu.Jos im dolazi Listica,idu Olimpicu kojem ce trebati za opstanak.
Po meni Slobodi ce do kraja biti upitna i Evropa.
Gdje ce?RuleHz je napisao/la:Znaci ode Barbaric za 350 000 € na ljeto. Sve dogovoreno.
Kortrijk.Bolanos je napisao/la:Gdje ce?RuleHz je napisao/la:Znaci ode Barbaric za 350 000 € na ljeto. Sve dogovoreno.
Dobar transfer, pokusati dovest Memisevica iz Radnika, ponudiit oko 100000 KMLakoste je napisao/la:Kortrijk.Bolanos je napisao/la:Gdje ce?RuleHz je napisao/la:Znaci ode Barbaric za 350 000 € na ljeto. Sve dogovoreno.
npr. Stepanovakeramikr je napisao/la:Dovesti extra igraca umjesto Tome i uparit ga sa Kovom/Mihojevićem i dobili bi smo extra odbranu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 19 gostiju.