FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zeljo ovog proljeca igra iskljucivo za nas. Mi ne smijemo kiksati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to otprilike, svi ce kiksati mnogo puta kao i mi, poenta je da mi kiksamo najmanje i da prvo apsolviramo ove 3 sljedece utakmice. Dosta klubova ce se okliznuti vec tu a na nama je da se priblizimo koliko mozemo pa lagano nastaviti dalje jer nam stvarno nije los raspored u ova 3 kola.VivaLasVegas je napisao/la:Zeljo ovog proljeca igra iskljucivo za nas. Mi ne smijemo kiksati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nerelano je ocekivati da ce tri ekipe koje su ispred nas, svaka imati vise kikseva od nas.
Radnik sam zanemario, ali izgleda da se ni oni ne sale
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ovo je idalje Premijer liga, konstantnost nema niko, svi mogu kiksati tamo gdje se najmanje, na Sarajevu je da osvoji sto vise bodova,a ostalo nije do njih i ne treba o tome razmisljati.Evander je napisao/la:Nerelano je ocekivati da ce tri ekipe koje su ispred nas, svaka imati vise kikseva od nas.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na nama je sad da bude tako. Mi cemo svakako kiksati negdje ali to mora biti minimum minimuma ako hocemo vrh.Evander je napisao/la:Nerelano je ocekivati da ce tri ekipe koje su ispred nas, svaka imati vise kikseva od nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Memara je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sb, i svinjski n3mogu birat koji im rezultat pase, moraju igrat svom snagom i tu bi mogo x bit (sto nama odgovara). Sloboda i radnik tu ce bit rata, slobodi gori radnik bez pritiska mogo bi bit x al me nebi zacudilo da ih radnik uzme, posto radnik nije losa ekipa puni su snage vjerovatno nemaju puno zuti kartona. Sloboda radnik 0;1. Sto svakako nama odgovara, al i da sloboda uzme nije lose al je manje dobro od remija.
Vec tad bi se mi umjesali u borbu opasno a i vaso miskin crni bi poceo da kucka na vrata slobodi zrinjskom sb i nama. Utakmica u laktasima,tusnju, i derbi ako ove tri pobjedimo bicemo prvaci.
Borac ce vec ispast (prem da ce mozda namjerno zapet da nas sjebu) al realno smo jaci, sloboda ce vec izgubit teoreske sanse za evropu nas covjek ih vidi, skretnica to ce bit **** utakmica bez obzira u kojoj situaci bila tresnjevka derbi je derbi to ce se morat uzet na kvalitet na fiziku i psihicku spremu. Gledo sam ih protiv sb nisu lose jos dok se uigraju bice 10% bolji al izgleda slabosu fizicki spremni to ce ih kostat ona u njih budala na klupi prepiso pripreme od dzenana. A mi smo po prvi put napumpani snagom sto bi moglo prevagnut da ih dobijemo.
SARAJEVO SAMPION PROGNOZIRAM NA DAN NEZAVISNOSTI NASE NAM DRZAVE VOLIM BOSNU VOLIM SARAJEVO, **** BEOGRAD **** SMEDEREVO.
Vec tad bi se mi umjesali u borbu opasno a i vaso miskin crni bi poceo da kucka na vrata slobodi zrinjskom sb i nama. Utakmica u laktasima,tusnju, i derbi ako ove tri pobjedimo bicemo prvaci.
Borac ce vec ispast (prem da ce mozda namjerno zapet da nas sjebu) al realno smo jaci, sloboda ce vec izgubit teoreske sanse za evropu nas covjek ih vidi, skretnica to ce bit **** utakmica bez obzira u kojoj situaci bila tresnjevka derbi je derbi to ce se morat uzet na kvalitet na fiziku i psihicku spremu. Gledo sam ih protiv sb nisu lose jos dok se uigraju bice 10% bolji al izgleda slabosu fizicki spremni to ce ih kostat ona u njih budala na klupi prepiso pripreme od dzenana. A mi smo po prvi put napumpani snagom sto bi moglo prevagnut da ih dobijemo.
SARAJEVO SAMPION PROGNOZIRAM NA DAN NEZAVISNOSTI NASE NAM DRZAVE VOLIM BOSNU VOLIM SARAJEVO, **** BEOGRAD **** SMEDEREVO.
do tekme sa Borcem oni ce biti vec druga liga, a isto tako ce i Vitez osigurati opstanak, dakle tu ide 6 bodEva, racunam na pobjedu protiv Radnika, ove naredne 3 pod moranjem, dakle 6 pobjeda do derbija nije nerealno ocekivati, sad hocemo li to uspjeti iskreno bi me cudilo jer mi ne bi bili mi da ne kiksamo negdje gdje niko ne ocekuje 
Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ova kisa ne prestaje padati,mogu misliti na sta ce teren da lici do Subote !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobra je drenaza,a za subotu insajderi kažu da neće biti kiše.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ova kisa ne prestaje padati,mogu misliti na sta ce teren da lici do Subote !
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobra je drenaza,a za subotu insajderi kažu da neće biti kiše.[/quote]
Vidjet cemo,sad mi nista ne ulijeva povjerenje da ce biti nesto kako treba!Kod nas nista nije kako treba
Vidjet cemo,sad mi nista ne ulijeva povjerenje da ce biti nesto kako treba!Kod nas nista nije kako treba
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neko nam spustio onu veliku zastavu na pola koplja na AFH-u 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Basanovic---Miho---Kova--Kadusic
Ovo je nasa odbrana 2016/2017
nadam se da nije jer s tim u evropi ce nas hladno izbaciti prosjecna ekipaZukanovic je napisao/la:Basanovic---Miho---Kova--Kadusic
Pyro is not a crime !
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhah daj ba ne provaljuj seZukanovic je napisao/la:Basanovic---Miho---Kova--Kadusic
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- franklampard8
- Kontakt:
Nije.Zukanovic je napisao/la:Basanovic---Miho---Kova--Kadusic
1946
A Kramar?? Sad gledam i ovom Basanovicu fakat menadzer Bulic!Zukanovic je napisao/la:Basanovic---Miho---Kova--Kadusic
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
da je nama ovu sezonu izgurati kako treba o iducoj cemo kad ova zavrsiZukanovic je napisao/la:Basanovic---Miho---Kova--Kadusic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zukanovic prica sa Bulicem i sad sve sto Bulic kaze tako ce da bude 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!