Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ko su svi??Ko to zna??Majstore ,ako vec ne znas ,nemoj se javljati ,tu se potpisuju nalozi k'o na traci ,samo da znas!Ja sam i rekao da je normala to sto putuje ,i gleda igrace ,svaka cast ,ali nije jos nasao nista!
[/quote]
Ja kako znam pronasao je nakon ukupno tri utakmice vise od Cirinog cjelog mandata. U ostalom treba sacekati glavne utakmice, pa onda prosuditi kvalitet trenera. Salihovic je testiran na pozicija defanzivnog veznog i kao ljevi bek, a kvalifikacije ce se igrati svakako vise nego cetiri utakmice, tako da se stvarno treba sacekati prije nego sto se ovde prosipaju strucni komentari.
Mudjza je za mene, mogucnost, da rijesimo mozda cjelokupni problem u odbrani, a dovodenje Mudjze je bio Safetov rad i trdu, i kao takav se treba vec jednom postovati.
U slucaju da pridobijemo i Sudica, bicemo dosta jaci u odbrani i zato nevidim cemu sva ova diskusija.
[/quote]
Ja kako znam pronasao je nakon ukupno tri utakmice vise od Cirinog cjelog mandata. U ostalom treba sacekati glavne utakmice, pa onda prosuditi kvalitet trenera. Salihovic je testiran na pozicija defanzivnog veznog i kao ljevi bek, a kvalifikacije ce se igrati svakako vise nego cetiri utakmice, tako da se stvarno treba sacekati prije nego sto se ovde prosipaju strucni komentari.
Mudjza je za mene, mogucnost, da rijesimo mozda cjelokupni problem u odbrani, a dovodenje Mudjze je bio Safetov rad i trdu, i kao takav se treba vec jednom postovati.
U slucaju da pridobijemo i Sudica, bicemo dosta jaci u odbrani i zato nevidim cemu sva ova diskusija.
-
- Kontakt:
Mujdza i Sudic(koji da se nije povrijedio vec bio u Papetovom sastavu) su njegovi igraci,sta ti pratis Bog te vidio,manite se tih vise odakle je ko dal neko iz Sarajeva ,Mostara ili koga vec i sa tim ublehama,izgleda malo vam podjela u drzavi ,al ocito je da nismo bolje ni zasluzili,kakvi politcari,takav i narod. Da Pape je urgirao da se BIH primi u clanicu FIFA-a ,ko ti je kriv sto si imo 2-3 godine u to vrijeme pa i ne znas,ne budi ti smjesan i prestani srati po ljudima koji su doprinjeli BH fudbalu,isto tako prestani da seres po nasim igracima na transfermarktu da bi se svabama uvuko paksu.velez_mostar je napisao/la:
Ko su svi??Ko to zna??Majstore ,ako vec ne znas ,nemoj se javljati ,tu se potpisuju nalozi k'o na traci ,samo da znas!Ja sam i rekao da je normala to sto putuje ,i gleda igrace ,svaka cast ,ali nije jos nasao nista!
Eto on je urgir'o FIFA-i da nas priznaju ,ne budi smijesan!
Za ovo zadnje ,kako da ga BiH nije interesovala ,ne da ga nije interesovala ,nego ga i danas ne interesuje ,i to on ne krije previse ,moras biti dobro retardiran da to ne vidis.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Konačno i da se s tobom složim(u potpunosti)Cartman je napisao/la:Sto je poklopio usta? Samo je pokazo da nije nimalo realan sto se tice njegove licne igre i igre ekipe. Ocito da ne podnosi kritiku. A on ako zeli nekom poklopit usta, neka malo potrci. Mislim da se nije uznojio za ove dvije utakmice. Hajde Miske ti opet na odmor, sad ce Katar pa moras imat novi izgovor za katastrofalnu igru. Ovaj put ce mu protivnik bit bezveze. Ili mozda termin ne valja?
Za Misketa se uvijek znalo da u repci ne pruža ni približne partije kao u klubu. Da me neki pogrešno ne shvate to nije zbog toga što on ne voli BiH ili nešta slično, već razlog leži u tome što je on prelijen igrač. Naravno da ne može u klubu lijenčariti kao u repci, jel ipak u klubu zarađuje hljeb i tu trut ipak mora malo mrdnuti dupetom.
Mi smo imali ogromnu sreću što ga je jedno vrijeme trenirao Magath koji ga razdramao i to je imalo utjecaja i u repci. Samo moliti Boga da pređe u Schalke da ga opet preuzme Magath , inače ga repka već sad može otpisati, a i Wolfsburg će za godinu/dvije ako nastavi ovako lijenčariti( a hoće)...
Zadnjih šest "njegovih" tekmi:
BiH : Španija = KATASTROFA
Portugal : BiH = BRUTALNO LOŠE
BiH : Portugal = OČAJNO
BiH : Gana = RAZOČARAVAJUĆE
Švedska : BiH = LOŠE
Njemačka : BiH = ISPOD SVAKOG NIVOA
Ima tu još tekmi u kojima je bio daleko, daleko, daleko ispod nivoa na kojem igra u Wolfsburgu.
- Principatus
- Kontakt:
Pa mislim da je ovo dobro propracena igra Misketa. Svaka cast, posebno ovo zadnje je dobra analiza.Strauss je napisao/la:Portugal : BiH = BRUTALNO LOŠE
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem sta hoces da kazes ,kakve podjele ,o cemu pricas ,ko je spominjao odakle je ko ,ne'am pojma o cemu pricas?Mujdza je tu jer nije imao mjesta u Hrv.repki ,a Sudica jos nismo vidjeli tu.Pasodzigera je napisao/la:Mujdza i Sudic(koji da se nije povrijedio vec bio u Papetovom sastavu) su njegovi igraci,sta ti pratis Bog te vidio,manite se tih vise odakle je ko dal neko iz Sarajeva ,Mostara ili koga vec i sa tim ublehama,izgleda malo vam podjela u drzavi ,al ocito je da nismo bolje ni zasluzili,kakvi politcari,takav i narod. Da Pape je urgirao da se BIH primi u clanicu FIFA-a ,ko ti je kriv sto si imo 2-3 godine u to vrijeme pa i ne znas,ne budi ti smjesan i prestani srati po ljudima koji su doprinjeli BH fudbalu,isto tako prestani da seres po nasim igracima na transfermarktu da bi se svabama uvuko paksu.velez_mostar je napisao/la:
Eto on je urgir'o FIFA-i da nas priznaju ,ne budi smijesan!
Za ovo zadnje ,kako da ga BiH nije interesovala ,ne da ga nije interesovala ,nego ga i danas ne interesuje ,i to on ne krije previse ,moras biti dobro retardiran da to ne vidis.
Nisam imao 2 ili 3 godine ,imao sam puno vise..
Ko sere po ljudima koji su doprinjeli BH fudbalu ,o cemu pricas bola?Ja samo serem po Susicu ,i to s razlogom ,a on je zadnji koji je doprinjeo nasem fudbalu.
A,ovo ne kontam zadnje pogotovo???Kakav transfermarkt ,uvlacenje u supak svabama ,o cemu ti????
Ili si dobro bolestan ,ili neuk ,ili kombinacija toga!?
Ne razumijemPrincipatus je napisao/la:Pa mislim da je ovo dobro propracena igra Misketa. Svaka cast, posebno ovo zadnje je dobra analiza.Strauss je napisao/la:Portugal : BiH = BRUTALNO LOŠE

Da li to hočeš da kažeš da je na toj utakmici odigrao bolje od očajnog

Još sam ga pripazio kakav je bio. Jel se borio? Nije; Jel stvorio sebi, il nekom drugom priliku? Nije
Opet kažem pripazio sam ga kakav je bio...
Miske nije ni igrao u Zenici protiv PortugalaStrauss je napisao/la: Ne razumijem![]()
Da li to hočeš da kažeš da je na toj utakmici odigrao bolje od očajnog![]()
Još sam ga pripazio kakav je bio. Jel se borio? Nije; Jel stvorio sebi, il nekom drugom priliku? Nije

Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 06 jun 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
JOOOJ KOJI STE DEBILI.. OHANITE BA, SEZONA ZAVRSILA, IGRACI UMORNI, A IGRAMO PROTIV NAJJACIH SELEKCIJA, KOJOJ SMO JEDNOJ BILI ZADNJA PROVJERA PRED SVJETSKO.. PA JESTE LI NORMALNI BA
SACEKAJTE PRVE 3 TEKME KVALIFIKACIJA, A DO TADA PUSTITE COVJEKA DA RADI POSAO KOJI MU JE DODJELJEN NAJBOLJE STO ZNA, A AKO NE BUDE ZNAO BICE OTJERAN I ETO..
KOJI STE BALVANI VI STO KRITIKUJETE SAFETA TO JE CUDO JEDNO..
SMIRITE STRASTI, GLEDAJTE TENIS, SAD CE SVJETSKO I ETO..

SACEKAJTE PRVE 3 TEKME KVALIFIKACIJA, A DO TADA PUSTITE COVJEKA DA RADI POSAO KOJI MU JE DODJELJEN NAJBOLJE STO ZNA, A AKO NE BUDE ZNAO BICE OTJERAN I ETO..

KOJI STE BALVANI VI STO KRITIKUJETE SAFETA TO JE CUDO JEDNO..

SMIRITE STRASTI, GLEDAJTE TENIS, SAD CE SVJETSKO I ETO..
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 

Upravu si, moja greškaammarc je napisao/la:Miske nije ni igrao u Zenici protiv Portugala

Izvinjenje!
Ma nisi se ni izbioStrauss je napisao/la:Ne razumijemPrincipatus je napisao/la:Pa mislim da je ovo dobro propracena igra Misketa. Svaka cast, posebno ovo zadnje je dobra analiza.Strauss je napisao/la:Portugal : BiH = BRUTALNO LOŠE
BiH : Portugal = OČAJNO![]()
Da li to hočeš da kažeš da je na toj utakmici odigrao bolje od očajnog![]()

Ma Miske samo guraj koliko mozes , ogrijat ce i tebe sunce samo polahko..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
O Sušićevim kvalitetima kao fudbalera ne treba puno govoriti, zna se koja je kvaliteta bio, ali sušta suprotnost njegove igračke karijere je trenerska.Covjek se vukao nekoliko godina u turskoj ligi, gdje se maksimalno zadrzavao u klubu po jednu sezonu...
, drugo, JELI MOGUCE,DA JEDAN SEMIR STILIC,koji je vodio Lech do titule nema mjesta u A timu???, Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi. 

xDnewbie je napisao/la:O Sušićevim kvalitetima kao fudbalera ne treba puno govoriti, zna se koja je kvaliteta bio, ali sušta suprotnost njegove igračke karijere je trenerska.Covjek se vukao nekoliko godina u turskoj ligi, gdje se maksimalno zadrzavao u klubu po jednu sezonu..., drugo, JELI MOGUCE,DA JEDAN SEMIR STILIC,koji je vodio Lech do titule nema mjesta u A timu???, Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
seha je napisao/la:xDnewbie je napisao/la:O Sušićevim kvalitetima kao fudbalera ne treba puno govoriti, zna se koja je kvaliteta bio, ali sušta suprotnost njegove igračke karijere je trenerska.Covjek se vukao nekoliko godina u turskoj ligi, gdje se maksimalno zadrzavao u klubu po jednu sezonu..., drugo, JELI MOGUCE,DA JEDAN SEMIR STILIC,koji je vodio Lech do titule nema mjesta u A timu???, Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi.
Moze se i rijecima reci sta mislis, ako imas kontra argument, a vidim da ti bolje lezi komuniciranje putem ovih skracenica xD, LOL...
Na ovu zadnju recenicu da a za ove prve nemam volje da se raspravljamnewbie je napisao/la:seha je napisao/la:xDnewbie je napisao/la:O Sušićevim kvalitetima kao fudbalera ne treba puno govoriti, zna se koja je kvaliteta bio, ali sušta suprotnost njegove igračke karijere je trenerska.Covjek se vukao nekoliko godina u turskoj ligi, gdje se maksimalno zadrzavao u klubu po jednu sezonu..., drugo, JELI MOGUCE,DA JEDAN SEMIR STILIC,koji je vodio Lech do titule nema mjesta u A timu???, Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi.
Moze se i rijecima reci sta mislis, ako imas kontra argument, a vidim da ti bolje lezi komuniciranje putem ovih skracenica xD, LOL...

Dakle stojis iza toga da je Mehmed Alispahić zasluzio poziv ispred Semira Stilića? Sto zbog igračih kvaliteta, sto zbog postignutog u protekloj sezoni??
Alispahić,nije ni prvi a nazalost ni posljednji koji je preko reprezentacije dobio inostrani angažman!
Alispahić,nije ni prvi a nazalost ni posljednji koji je preko reprezentacije dobio inostrani angažman!
Inostrani angazman ce dobit Alispahic i bez reprezentacije, na proslo ljeto je imao konkretnu ponudu iz PSV-a ali je HNK Sibenk odbio ( o tome je pisano i na ss.ba a i u slobodnoj dalmaciji a i sam je Alispahic potvrdio istu informaju ) tako da tvoja prica je neosnovana i smjesno zvuci da ce Pape uzet pare to sto ti pricas je neki "nas" klise. Uvjek ista prica i da stvarno je Pape forsiro Alispahica( 15-20 min protiv Svedske ) da bi se ovaj prodo a Pape uzeo 2-3% od 1 500 000.
Da neznam Mehu mozda bih i povjerovao al ovako okani se suplje i naravno da je zasluzio pa igra sezonu snova samo sto izgleda ti nepratis sve neg samo neke svoje , a da mislim da i Stilica treba oprobati sad kad budemo igrali prijateljsku....newbie je napisao/la:Dakle stojis iza toga da je Mehmed Alispahić zasluzio poziv ispred Semira Stilića? Sto zbog igračih kvaliteta, sto zbog postignutog u protekloj sezoni??
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Tu rijeci ne pomazu.ovaj ti smajli sve kaze.newbie je napisao/la:seha je napisao/la:xDnewbie je napisao/la:O Sušićevim kvalitetima kao fudbalera ne treba puno govoriti, zna se koja je kvaliteta bio, ali sušta suprotnost njegove igračke karijere je trenerska.Covjek se vukao nekoliko godina u turskoj ligi, gdje se maksimalno zadrzavao u klubu po jednu sezonu..., drugo, JELI MOGUCE,DA JEDAN SEMIR STILIC,koji je vodio Lech do titule nema mjesta u A timu???, Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi.
Koliko se izblamira i napisa nesto .O cemu bez ljutnje nemas ni pojma.
Ti jednu jedinu utakmicu od covjeka nisi pogledao.A nasao se kritikovati.
PSV je bio zainteresovan kad repka nije ni kontala o njemu.Prema tome.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pretpostavicu da sam jedan od "normalnih forumasa" ,pa cu replicirati na post ,nadam se da se ne ljutis..
Idemo redom :
1.ako nije govornik ,na koji nacin komunicira sa igracima ,i prenosi im sta trebaju raditi na terenu?
2-Ne bi se slozio da je koristio prijateljske da vidi na koga moze racunati ,ipak je koristio Salihovica najvise (nece ga biti 4 utakmice) ,Dzeko mu je igrao cijelo vrijeme ,neki igraci su igrali jako malo ,i sto je najgore ,pravio je neke nebulozne varijante koje je u startu MORAO znati da nece ici (Pandza bek ,Medjunanin zadnji vezni).
3.Radi djaba???Nemoj me nasmijavati..dobro znamo ,i ja i ti ,da je njemu primarno da se sutra dobro proda ,a usput ima nekih 10 000 maraka ,i vjeruj mi ,ne placa iz svog djepa bilo koje putovanje ,sve se to odradi..
ovu opasku "Papak iz Zavidovica" nisam bas shvatio ,ne znam sta si htio reci ,mozda da neko i na taj nacin razmislja??Onda nisi trebao uputiti post normalnim forumasima!
4-u pravu si ,ali ipak izgleda da nista nije vidio.
5.U pravu si za medije ,reklame ,i te stvari.
6.Igraci ga cijene i slusaju??To si skontao iz par izjava ,pa nece pred kamerama reci da je Susic kreten ,normalno je da ce reci sve najbolje ,a sta je u stvari ,to ne znamo.
7.Naravno da nije patriota ,cak vise od toga ,ne **** ovu zemlju ni 5 %,i nisu ti valjda nabrojani mjerilo patriotizma,pa normalno je da su svi kao i Susic ,samo sto je ovaj najlosiji trener ,i niko ga nigdje nije angazirao ,i samo je zbog toga tu ,da Susic vodi nekog francuskog prvoligasa ,NIKAD ne bi dosao da radi ovo.
Sa kuronjama na kraj izlazi ,jer ga boli **** sta ko radi ,kako ko krade ,pljacka ,kako ko mesetari ,i td..ne gleda to ,razmislja da odradi posao ,i ode.
8.Protiv Gane ok igra ,priznajem ,protiv Sveda ,a pogotovo Njemaca smo odigrali katastrofalno ,prvo poluvrijeme nesto i mogli ,ali zapamti utakmica se igra 2 poluvremena ,mada smo i u prvom zijevali sa svih strana ,i da nismo stvorili 2 prilike ,slucajno smo gol dali ,nismo u fazi napada nista uradili ,znaci nismo mogli NISTA ,a poznajem nogomet malo bolje od tvoje nane ,vjeruj mi..a ,od tebe malo vise vjerovatno.
9.Kazes rezultati u zvanicnim utakmicama su mjerilo ,pa da mozemo onda srat ,ne bi se slozio ,ovo je mjerilo ,i ovo je trenutak kada se sprijecava problem koji bi mogao nastati u zvanicnim utakmicama ,kasno je za srat kad izgubimo u prvim utamicama kvalifikacija.Ima izreka "bolje sprijeciti ,nego lijeciti".
10.I ja sam ponosan na nase navijace ,i moras priznati da je malo licemjerno prema njima ,svima nama ,da se pruzi ovakva igra ,a skupilo se toliko raje.
11. U pravu si ,ne treba covjeka vrijedjati ,ipak je imao najbolju namjeru ,i volio bi i on da je ostvario dobar rezultat ,nije on kriv sto ne zna ,ali je kriv sto to ne prizna!
Pozdrav tebi![/quote]
Pod 1- ne mora psovati kao Ciro da bi ga shvatili igraci,nije retardiran da im ne zna objasniti sta trazi od njih
Pod 3- 10 000 je rad za dzabe,i ti ako radis radis za pare ili da nadzes bolji posao sve drugo ne bi imalo logike,znaci smijesna cifra za selektorsku poziciju. I da ,iz svog dyepa placa putovanja i ne koristi sluzbeni telefon
Ovu drugu opasku ako nisi skonto sta cu ti ja
Pod 7- nisam znao da si clan komisije za odredjivanje patriotizma ili Papetov kucni prijatelj da znas je li ili nije,ne mjeri niko ni tebi koliki si patriota
Pod 8-vecina komentara ti je glupa i nepotrebna, koliko ti znas o fudbalu ili nogometu kako ti kazes ne znam,a sudeci po postu imas visoko misljenje o sebi iako neutemeljeno
9. ,,Bolje sprijeciti nego lijeciti,,- na ovo stvarno nemam komentara, niko ko zna bilo sta o fudbalu nece ovo reci,jer mjenjati nekoga nakon 3 utakmice je malo reci neozbiljno,a pogotovo vrli poznavalac kakvim se smatras
Kao sto ti rece pozdrav i tebi
Idemo redom :
1.ako nije govornik ,na koji nacin komunicira sa igracima ,i prenosi im sta trebaju raditi na terenu?
2-Ne bi se slozio da je koristio prijateljske da vidi na koga moze racunati ,ipak je koristio Salihovica najvise (nece ga biti 4 utakmice) ,Dzeko mu je igrao cijelo vrijeme ,neki igraci su igrali jako malo ,i sto je najgore ,pravio je neke nebulozne varijante koje je u startu MORAO znati da nece ici (Pandza bek ,Medjunanin zadnji vezni).
3.Radi djaba???Nemoj me nasmijavati..dobro znamo ,i ja i ti ,da je njemu primarno da se sutra dobro proda ,a usput ima nekih 10 000 maraka ,i vjeruj mi ,ne placa iz svog djepa bilo koje putovanje ,sve se to odradi..
ovu opasku "Papak iz Zavidovica" nisam bas shvatio ,ne znam sta si htio reci ,mozda da neko i na taj nacin razmislja??Onda nisi trebao uputiti post normalnim forumasima!
4-u pravu si ,ali ipak izgleda da nista nije vidio.
5.U pravu si za medije ,reklame ,i te stvari.
6.Igraci ga cijene i slusaju??To si skontao iz par izjava ,pa nece pred kamerama reci da je Susic kreten ,normalno je da ce reci sve najbolje ,a sta je u stvari ,to ne znamo.
7.Naravno da nije patriota ,cak vise od toga ,ne **** ovu zemlju ni 5 %,i nisu ti valjda nabrojani mjerilo patriotizma,pa normalno je da su svi kao i Susic ,samo sto je ovaj najlosiji trener ,i niko ga nigdje nije angazirao ,i samo je zbog toga tu ,da Susic vodi nekog francuskog prvoligasa ,NIKAD ne bi dosao da radi ovo.
Sa kuronjama na kraj izlazi ,jer ga boli **** sta ko radi ,kako ko krade ,pljacka ,kako ko mesetari ,i td..ne gleda to ,razmislja da odradi posao ,i ode.
8.Protiv Gane ok igra ,priznajem ,protiv Sveda ,a pogotovo Njemaca smo odigrali katastrofalno ,prvo poluvrijeme nesto i mogli ,ali zapamti utakmica se igra 2 poluvremena ,mada smo i u prvom zijevali sa svih strana ,i da nismo stvorili 2 prilike ,slucajno smo gol dali ,nismo u fazi napada nista uradili ,znaci nismo mogli NISTA ,a poznajem nogomet malo bolje od tvoje nane ,vjeruj mi..a ,od tebe malo vise vjerovatno.
9.Kazes rezultati u zvanicnim utakmicama su mjerilo ,pa da mozemo onda srat ,ne bi se slozio ,ovo je mjerilo ,i ovo je trenutak kada se sprijecava problem koji bi mogao nastati u zvanicnim utakmicama ,kasno je za srat kad izgubimo u prvim utamicama kvalifikacija.Ima izreka "bolje sprijeciti ,nego lijeciti".
10.I ja sam ponosan na nase navijace ,i moras priznati da je malo licemjerno prema njima ,svima nama ,da se pruzi ovakva igra ,a skupilo se toliko raje.
11. U pravu si ,ne treba covjeka vrijedjati ,ipak je imao najbolju namjeru ,i volio bi i on da je ostvario dobar rezultat ,nije on kriv sto ne zna ,ali je kriv sto to ne prizna!
Pozdrav tebi![/quote]
Pod 1- ne mora psovati kao Ciro da bi ga shvatili igraci,nije retardiran da im ne zna objasniti sta trazi od njih
Pod 3- 10 000 je rad za dzabe,i ti ako radis radis za pare ili da nadzes bolji posao sve drugo ne bi imalo logike,znaci smijesna cifra za selektorsku poziciju. I da ,iz svog dyepa placa putovanja i ne koristi sluzbeni telefon
Ovu drugu opasku ako nisi skonto sta cu ti ja
Pod 7- nisam znao da si clan komisije za odredjivanje patriotizma ili Papetov kucni prijatelj da znas je li ili nije,ne mjeri niko ni tebi koliki si patriota
Pod 8-vecina komentara ti je glupa i nepotrebna, koliko ti znas o fudbalu ili nogometu kako ti kazes ne znam,a sudeci po postu imas visoko misljenje o sebi iako neutemeljeno
9. ,,Bolje sprijeciti nego lijeciti,,- na ovo stvarno nemam komentara, niko ko zna bilo sta o fudbalu nece ovo reci,jer mjenjati nekoga nakon 3 utakmice je malo reci neozbiljno,a pogotovo vrli poznavalac kakvim se smatras
Kao sto ti rece pozdrav i tebi
kritika na racun papeta moze biti dobronamjerna i zlonamjerna,moja je iz dobre namjere i ne trazi ostavku , bilo bi IDIOTSKI sad kad bi raspravljali ko ce biti novi selektor zbog fijaska prijateljskih utakmica, podsjecalo bi na cirin mandat kad su ga mnogi ovdje forumasi kritikovali zbog rijeke i irana pa cak i danas o tome pisu u nedostatku argumenata protiv njega a ne znaju da je to bila cirina igra (klasicno zavaravanje protivnika, usput i kladionica )
vracam se na kritiku:sve mogu svariti isprobavao neke igrace na pozicijama,taktike ,kako ovako ,kako onako ,znaci mogu to pusiti..ali mi nije jasno zasto mu je salihovic igrao u obje utakmice kad i on dobro zna da istog nema pola kvalifikacija sta je cilj bio?, mislim da mu je cilj bio da pobjedi njemacku jer je najavljivao ranije u izjavama da bi bili velika rep...moramo pobijeđivati velike reprezentacije.
njemacku ne moze svako pobijediti pogotovo mi,za to treba mentalitet a mi ga nemamo .
vracam se na kritiku:sve mogu svariti isprobavao neke igrace na pozicijama,taktike ,kako ovako ,kako onako ,znaci mogu to pusiti..ali mi nije jasno zasto mu je salihovic igrao u obje utakmice kad i on dobro zna da istog nema pola kvalifikacija sta je cilj bio?, mislim da mu je cilj bio da pobjedi njemacku jer je najavljivao ranije u izjavama da bi bili velika rep...moramo pobijeđivati velike reprezentacije.
njemacku ne moze svako pobijediti pogotovo mi,za to treba mentalitet a mi ga nemamo .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.