AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Vidi Balu smrada **** mamu svoju, Menez mu ne doda nego odigra lijevo za Bonaventuru ne vidjeh dobro jel on to bio? Balo u 16-ercu okrene se i ne gleda dalje akciju. Pa idi u pm smrade jedan od dražih igrača postao mi je najmrža spodoba, pas ti mater posranu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
nehljeb ti taj na avataru
ubacio bih i ja nekog malca, al' prioritet je izvaditi meneza ubrzo da se ne rapsadne ponovo.
yebo ih boateng da ih yebo, ko i jega vise gura?
baloteli je uzasan, ja ne znam gdje je on zaradio tolike kredite, pa ga se trpi?
ako njega boli qrac za karijerom, trebao bi onda boliti i njih i zakucati ga za klupu, mrs.
ubacio bih i ja nekog malca, al' prioritet je izvaditi meneza ubrzo da se ne rapsadne ponovo.
yebo ih boateng da ih yebo, ko i jega vise gura?
baloteli je uzasan, ja ne znam gdje je on zaradio tolike kredite, pa ga se trpi?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa u prvom poluvremenu na Rai Due se komentatori ibretili njegovom bahatom ponašanju i kur*obolji.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dobro je Berlu rekao da je on trula jabuka. Jedva čekam da istekne ova posudba. A bio mi je drag jbo majku svoojuu 
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
E jbg Bacca 1 na 1 s golmanom i ti vanjskom sutas
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jeo majku ja se ne sjećam kad je zadnji put Milan nekom petardu uvalio 

Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro je, draze mi je da je Bacca zabio nego Balo al hajd
Fina posjeta veceras, napokon nije padala kisa. Mislim da je i ona razlog nesto slabijoj posjeti na zadnjim utakmicama na San siru.
Vrlo vazno je da ce kapiten bit odmoran za naredni mec u ligi, jer utakmica ne moze bit vaznija.
De sciglio pokazao da ne moze parirat ni igracima iz trece lige. Forza Milan
Fina posjeta veceras, napokon nije padala kisa. Mislim da je i ona razlog nesto slabijoj posjeti na zadnjim utakmicama na San siru.
Vrlo vazno je da ce kapiten bit odmoran za naredni mec u ligi, jer utakmica ne moze bit vaznija.
De sciglio pokazao da ne moze parirat ni igracima iz trece lige. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
jao ljudi u finalu smo
kad smo zadnji put bili u finalu ili ne daj ti boze, osvojili kup? pokusavan se sjetiti, ali ne ide.
Ekipa neka dobije pohvale usprkos ocajnom protivniku, dobri su svi bili.
Zapata prekuco
Rom uspio dva gola uvaljati
nehljeb spasio gol
Honda ponovo odlican, ovaj neki novi Honda podsjeca na Ozila svojom kretnjom i driblinzima, konacno je uspio svoju sporost staviti u drugi plan 
Boatenga i Balotelija vise ne zelim da gledam na terenu, ono je strahota kako su grohnuli. Sacekat kraj sezone i noga, pa dobro je bilo da vise Milan glumi merhamet-klub ovim poluigracima.
Sinisa me malo razocarao sto neku djecu nije ubacio jer je bila idealna utakmica za to, al' ajde.
gdje mi je drug milanista, da mu se nije sta desilo
kad smo zadnji put bili u finalu ili ne daj ti boze, osvojili kup? pokusavan se sjetiti, ali ne ide.
Ekipa neka dobije pohvale usprkos ocajnom protivniku, dobri su svi bili.
Zapata prekuco
Boatenga i Balotelija vise ne zelim da gledam na terenu, ono je strahota kako su grohnuli. Sacekat kraj sezone i noga, pa dobro je bilo da vise Milan glumi merhamet-klub ovim poluigracima.
Sinisa me malo razocarao sto neku djecu nije ubacio jer je bila idealna utakmica za to, al' ajde.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Oooo finale, finaleeee
otkad nismo bili u nekom finalu
Momci odradili utakmicu raduje dva gola Meneza koja ce mu odlicno doci za samopuzdanje, Balo ga dade ali bi volio da nije kako me lik iritira
Znaci Rim maj finale sa Juventusom uhh kakav ce to sudar biti dva najveca kluba na cizmi
Momci odradili utakmicu raduje dva gola Meneza koja ce mu odlicno doci za samopuzdanje, Balo ga dade ali bi volio da nije kako me lik iritira
Znaci Rim maj finale sa Juventusom uhh kakav ce to sudar biti dva najveca kluba na cizmi
Tu sam paša moj, Menez je igracina i vrlo brzo ce se on vratiti u staru formu, mozes misliti sta bi bilo da smo imali njeg i baccu u vrhu napada kroz citavu sezonu uhh....rope11 je napisao/la:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Znam da nije mjerilo Alessandria ali sviđa mi se i rezultat i igra a naročito zalaganje na terenu. Jesu drugo poluvrijeme odradili u drugačijem ritmu ali poslije 3:0 u prvom i neka su stali malo na loptu. Tačno je ono što su mnogi primjetili da je fizička sprema igrača na velikom nivou. Čak je i Zapata do kraja utakmice bio neumoran.
Najviše me raduje povratak Meneza. Dva dobra gola i onaj volej koji mu je golman skinuo je veoma dobro od igrača koji je odigrao 30 minuta u 6 mjeseci. Do kraja sezone a nadam se i sljedeće sezone igrati sa njim i Baccom u napadu. Kad se umori i kad dadnu 3,4 gola onda ga odmoriti. Nadati se trećem mjestu a ako ne barem ćemo biti u Evropi ako budemo išli kao finalisti kupa. A zašto ne i pobjednici kupa.
Donnarumma, Abate, Antonelli, Romagnoli, Montolivo, Kucka, Bonaventura, Menez i Bacca bi mogli svi da budu u prvom sastavu za sljedeću sezoni ili bar da budu okosnica tima. Uz još par igrača koje već imamo i kad se otarasimo još nekih koje trebamo otjerati uz par dobrih pojačanja mogli bi se boriti za prva tri mjesta.
Najviše me raduje povratak Meneza. Dva dobra gola i onaj volej koji mu je golman skinuo je veoma dobro od igrača koji je odigrao 30 minuta u 6 mjeseci. Do kraja sezone a nadam se i sljedeće sezone igrati sa njim i Baccom u napadu. Kad se umori i kad dadnu 3,4 gola onda ga odmoriti. Nadati se trećem mjestu a ako ne barem ćemo biti u Evropi ako budemo išli kao finalisti kupa. A zašto ne i pobjednici kupa.
Donnarumma, Abate, Antonelli, Romagnoli, Montolivo, Kucka, Bonaventura, Menez i Bacca bi mogli svi da budu u prvom sastavu za sljedeću sezoni ili bar da budu okosnica tima. Uz još par igrača koje već imamo i kad se otarasimo još nekih koje trebamo otjerati uz par dobrih pojačanja mogli bi se boriti za prva tri mjesta.
- Beduin
- Kontakt:
Ipak u finalu kupa igramo protiv Juveta, a malo je falilo da Inter prodje, ne pamtim zanimljiviju i bolju utakmicu izmedju 2 italijanska kluba, tempo, sanse, ludilo je bilo.
Nisam upratio ko nece imati pravo nastupa za Juve u finalu, osim Bonucija (cini mi se), jer je bilo pregrst kartona veceras. Uglavnom, moze se igrati protiv Juveta pametnom igrom, samo mozemo dobiti u toj utakmici, nista nemamo za izgubiti.
Nisam upratio ko nece imati pravo nastupa za Juve u finalu, osim Bonucija (cini mi se), jer je bilo pregrst kartona veceras. Uglavnom, moze se igrati protiv Juveta pametnom igrom, samo mozemo dobiti u toj utakmici, nista nemamo za izgubiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledam sinoc Inter i Juve i oni Rugania (juventini) smatraju boljim stoperom od naseg Romagnolija
:D e koji samo kiks je napravio. Rom je za njeg trenutno Nesta 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Slazem se.milanist je napisao/la:Gledam sinoc Inter i Juve i oni Rugania (juventini) smatraju boljim stoperom od naseg Romagnolija:D e koji samo kiks je napravio. Rom je za njeg trenutno Nesta
#ALLEGRIOUT
- _forzamilan_
- Kontakt:
Mladi su obojica jos Rom je dobar a maloga Ruganija nisam puno pratio. Mada sjetimo se Zemana i Bonuccija i Ranocchie zabac je bio veci talenat u Bariju pa na kraju Leo bolji puno ispade. Mada ima puno i do tima i okruzenja.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bas ce se pokazati Rugani kad igra svake prestupne... mada je opcenito samo sinoc bio los... izdominirao je npr protiv Napolia ili Intera u Ligi... a i sve ostale tekme...
Nista ne bi bio bolji ni Roman da igra ovoliko "puno"... a i uopcenito ne bi ni on igrao puno pored standardne trojke Juve... kupio bi minute na kapaljku...
Nista ne bi bio bolji ni Roman da igra ovoliko "puno"... a i uopcenito ne bi ni on igrao puno pored standardne trojke Juve... kupio bi minute na kapaljku...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
brao. nakon samo jednu utakmicumilanist je napisao/la:Gledam sinoc Inter i Juve i oni Rugania (juventini) smatraju boljim stoperom od naseg Romagnolija:D e koji samo kiks je napravio. Rom je za njeg trenutno Nesta
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Romagnoli je u odlicnoj poziciji. Mlad, talentovan i konstantno igra.
Savrseno bi bilo kad bio uparen s jednim iskusnim, kvalitetnim stoperom, kao sto je bio T Silva.
Mada ni Alex nije los ove sezone.
U Juventusu je prejaka konkurencija i Rugani tesko moze dobiti priliku da igra. Mozda od sljedece sezone dobije vise minuta jer Barzagli je
pri kraju karijere.
Ali mislim da je fer reci da je Rom trenutno bolji od Rugani ako nista bar zbog toga sto konstantno igra.
Savrseno bi bilo kad bio uparen s jednim iskusnim, kvalitetnim stoperom, kao sto je bio T Silva.
Mada ni Alex nije los ove sezone.
U Juventusu je prejaka konkurencija i Rugani tesko moze dobiti priliku da igra. Mozda od sljedece sezone dobije vise minuta jer Barzagli je
pri kraju karijere.
Ali mislim da je fer reci da je Rom trenutno bolji od Rugani ako nista bar zbog toga sto konstantno igra.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma jeste bolji Romagnoli. Bez dileme. Prošle sezone je Rugani bio bolji od njega. I tako to ide. Sve ti od situacije zavisi. Igraš li ili ne, koliko povjerenja trener ima u tebe, kakav fudbal igra tvoj tim itd. itd.
Međutim, sinoć je Rugani još jednom dokazao koliko je zapravo spor kao štoper. To mora pod hitno popraviti, jer ga svaki iole brži i agilniji napadač može izbaciti iz igre jednim pretrčavanjem. Pozicioniranje i markiranje ok, ali brzinu nema i to mu je veliki minus.
Međutim, sinoć je Rugani još jednom dokazao koliko je zapravo spor kao štoper. To mora pod hitno popraviti, jer ga svaki iole brži i agilniji napadač može izbaciti iz igre jednim pretrčavanjem. Pozicioniranje i markiranje ok, ali brzinu nema i to mu je veliki minus.
★★★
Nema vala ni Romagnoli neku brzinu al' se odlično postavlja i rijetko kad gubi duele. Ono sinoć se moglo desiti svakome jer je pritisak bio ogroman, Juve je izgledao katastrofalno na terenu a Inter je igrao odličan presing plus još huk sa tribina...
Helem, ja sam se nadao da bi Inter mogao dalje jer bi nam sa njima bilo svakako lakše nego sa Juventusom al' eto ne desi se na kraju i to je to. Naše je samo da čuvamo ovo šesto mjesto do kraja sezone i imamo garantovan nastup u LE.
Što se tiče Lige Prvaka fino je da smo tu blizu i da se stvara neka vrsta euforije među navijačima al' ipak mislim da to u ovom trenutku nije realno.
Helem, ja sam se nadao da bi Inter mogao dalje jer bi nam sa njima bilo svakako lakše nego sa Juventusom al' eto ne desi se na kraju i to je to. Naše je samo da čuvamo ovo šesto mjesto do kraja sezone i imamo garantovan nastup u LE.
Što se tiče Lige Prvaka fino je da smo tu blizu i da se stvara neka vrsta euforije među navijačima al' ipak mislim da to u ovom trenutku nije realno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.