Taj inat bi imao smisla da recimo i Željo igra domaće utakmice na Koševu ili da je kapacitet Grbavice 20 hiljada, ovako toTHEC je napisao/la:naravno da je suludo al eto, ja bih iskreno volio da u stvarnosti postoji taj neki inat, pa da se inatimo mi njima a oni nama posjetom, onda bismo svako drugo kolo imali pofino ispunjene stadione, no ipak ne ide to tako nazalostBosnianKingdom je napisao/la:Ne znam čemu razlog takmičenja sa konama hoće li nas biti više ili manje. Nama odgovara da nas je sti više,svako je dobrodošao,a to da se zamaramo hoće li nas biti više nego njih je suludo.
i nema smisla, jer nama je dovoljno da u toku sezone tri puta prebacimo 15 hiljada, (kao što je bio slučaj prošle sezone, kada smo
u posljednje tri utakmice na Koševu u prosjeku imali posjetu od 20.000, ukupno 60.000) što komšije i ostali ne mogu za čitavu
sezonu, odnosno onih 15 utakmica na domaćem terenu. U principu, posjetu određuje trenutno stanje u klubu i rezultat iz
prethodnog kola. Mi da smo pobjedili u Mostaru, protiv Čelika bi bilo od 12 do 15.000, ovako možda nekih 6 - 8.000. Plus tv prenos.