Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I jedna bonus slika
- JohnCleese
- Kontakt:
Postajemo smijesna- prosjacka reprezentacija
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakvi Jajalo i Milicevic, treba Memisevica iz RadnikaJohnCleese je napisao/la:Postajemo smijesna- prosjacka reprezentacija
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Kakvi Jajalo i Milicevic, treba Memisevica iz RadnikaJohnCleese je napisao/la:Postajemo smijesna- prosjacka reprezentacija
bravo hahahah kvalitetan odgovor
johne brate ti majkemi samo bombe bacas
naprotiv bicemo jos ozbiljnija ekipa
pjanic, besic, cimirot, jajalo, milicevic, lulic
milicevic i jajalo su stvarno top igraci
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Onaj Atajić što je nekad bio Celticu, danas dao dva gola za Žalgiris u prvom kolu njihovog prvenstva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Daj Bože da je ovaj drugi iz Italije , Stefan Simić, stoper Milana i Češki, dosadašnji, reprezentativac.TMovac je napisao/la:Na repka ba su objavili da dobijamo dva nova igraca iz Italije i dva nova iz Belgije. Zna li neko ko su ova druga dva? ( mimo milicevica i jajala) da nije Arslanagic ovaj drugi belgijanac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam da ga je Vlado spominjao nekad prije ali nešto mi on miriši na tog drugog "Talijana" .
Da nije drugi iz Italije onaj Pavlovic iz Frosinonea ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima smisla ovo dovođenje Miličevića i Jajala. Dok je ova "suša" sto se tiče kvalitetnih veznjaka, dobro će nam ova dvojica poslužiti.
Iako ne šmekam Miličevića jer je čekao nogu Švice ali dobro, ni prvi ni zadnji koji kalkuliše. Dobro nam došli.
Iako ne šmekam Miličevića jer je čekao nogu Švice ali dobro, ni prvi ni zadnji koji kalkuliše. Dobro nam došli.
Sve po starom,kad sve opcije propadnu daj BiH.I onda ce se forsirat Milicevic i Jajalo a nasi igraci u pravom smislu te rijeci Cimirot i Krunic ostace u drugom ili trecem planu.
Kakva anarhija i raspad sistema slijede to nisu istine.
Da mi je neko pricao da ce era Safeta Susica biti mila majka za ono sto slijedi nakon njega vjerovao mu ne bi.
Kakva anarhija i raspad sistema slijede to nisu istine.
Da mi je neko pricao da ce era Safeta Susica biti mila majka za ono sto slijedi nakon njega vjerovao mu ne bi.
Nijedan mladi igrac iz omladinskih kategorija ''velikih'' ekipa oko kojeg se dizao veliki hype da se pozove u repku nije postao dobar igrac. Bilo ih je stvarno puno. Sad ih zapravo vise niko ni ne spominje...Atajic, Tankovic, Modic, Omerbasic, Jelisic, Saric iz Liverpoola, Hajrovic S., Sudic, pa i Bicakcic koji nije dobar koliko ga se najavljivalo, ali eto on je ko nesto i uspio u karijeri...ovo su samo neki, ima ih jos.
Jbt nas nama niko ne ugodi. Vrijeme za Cimirota i Krunica tek dolazi. Rade cak nije standardan u Empoliju, dok Jajalo jeste u Palermu. O Milicevicu sve najbolje
. Momka sam gledao vise puta ove sezone, posebno u LP protiv Valencije i svakako da ce nam biti od velike, ali bas velike koristi. Ne vidim razloga zasto kukamo sto ce oni igrati za nas
. Mesi svaka cast na super odrađenom poslu 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Odlicna stvar za Jajala i Milicevica. Besic ionako moze igrati gdje god, pa cak i krilo i desnog beka.
Napad: Dzeko, Vedo, Hodzic, Bajic i Djuric
Sredina: Lulic, Pjanic, Besic, Milicevic, Visca, Cimirot, Jajalo, Medo, Krunic, Susic, Milosevic
Odbrana: Kolasinac, Zukanovic, Spahic, Sunjic, Bicakcic, Cocalic, Vranjes, Mujdza
Jos bi bilo dobro da pozove Subica, Pavelica i jos nekog ko bi mogao odigrati desnog beka.
Nadam se da ce se Stevanovic vrati u neku formu.
Napad: Dzeko, Vedo, Hodzic, Bajic i Djuric
Sredina: Lulic, Pjanic, Besic, Milicevic, Visca, Cimirot, Jajalo, Medo, Krunic, Susic, Milosevic
Odbrana: Kolasinac, Zukanovic, Spahic, Sunjic, Bicakcic, Cocalic, Vranjes, Mujdza
Jos bi bilo dobro da pozove Subica, Pavelica i jos nekog ko bi mogao odigrati desnog beka.
Nadam se da ce se Stevanovic vrati u neku formu.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 03 mar 2016, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
prosto ne mogu da povjerujem da ima ljudi koji su nezadovoljni ovim, ne mogu
Zarathustra
Vrlo moguce da je on osoba x. Steta sto je lijevi bek jer bi nam desni bolje dosao. Ali svaki kvalitetan igrac ce dobro doci.mercurial je napisao/la:Da nije drugi iz Italije onaj Pavlovic iz Frosinonea ?
Misimovic, Pjanic, Kolasinac...mercurial je napisao/la:Nijedan mladi igrac iz omladinskih kategorija ''velikih'' ekipa oko kojeg se dizao veliki hype da se pozove u repku nije postao dobar igrac. Bilo ih je stvarno puno. Sad ih zapravo vise niko ni ne spominje...Atajic, Tankovic, Modic, Omerbasic, Jelisic, Saric iz Liverpoola, Hajrovic S., Sudic, pa i Bicakcic koji nije dobar koliko ga se najavljivalo, ali eto on je ko nesto i uspio u karijeri...ovo su samo neki, ima ih jos.
Ja nisam ni zadovoljan ni nezadovoljan,ravnodusan sam.Moggi je napisao/la:prosto ne mogu da povjerujem da ima ljudi koji su nezadovoljni ovim, ne mogu
Nisam optimista i ne vjerujem Bazdarevicu ni savezu.Nece igrat najbolji,igrat ce oni ciji lobiji budu najjaci.Vracamo se u eru Mušovića i Bake Sliškovića.
Evropsko prvenstvo nikad ne halalim a pogotovo ne halalim to sto niko nije odgovarao za taj debakl i sramotu,kao da se nista nije desilo.Tu sam digao ruke i odustao a covjek sam koji je danima pred utakmice reprezentacije imao ozbiljnih problema sa snom.
Ustvari,utakmice koje slijede kao i kvalifikacije ce pokazati koliko ljudi je tesko razocarano ovako kao ja,to ce se vidjeti na svemu,prije svega na posjetama utakmicama.
Moramo biti svjesni da vise nemamo reprezentaciju koju smo imali,a imali smo vrlo mocnu,uspjeli su je unistiti umjesto da je ucine jos jacom.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Milicevic ako ostane u formi mozda i pomogne repci.
Jajalo ce proci kao Vrancic. Nista on u Palermu ne pokazuje, a jos ce sledece godine igrati u drugoj ligi.
Odigra jednu sezonu u nasoj kukuruz ligi i od jednom kao kvalitetan igrac, ako jos uzme mjesto Cimirotu ili Grahovcu
Jajalo ce proci kao Vrancic. Nista on u Palermu ne pokazuje, a jos ce sledece godine igrati u drugoj ligi.
Odigra jednu sezonu u nasoj kukuruz ligi i od jednom kao kvalitetan igrac, ako jos uzme mjesto Cimirotu ili Grahovcu
Jajalo ce vjerovatno upasti umjesto Hadzica ili Susica i imat ce njihovu minutazu, dakle nikakvu.
Trenutno korisnika/ca: General505, Normus90 i 23 gosta.