Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Zaza je agresivan kako napadač treba biti. Samo da glupost ne napravi... Mogao bi pogoditi.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus FC
Los pristup, faul i jeste bio, ali je krivica zadnje linije i Neta jer se ona lopta ispucava.
Neko od ove trojke u vezi mora izaci jer su uzasni. Asamoah prvi kandidat. Vjerovatno Pogba ce morati i vcrs da se oznoji.
Ovakav vezni red sastavljen od atleticara i tromog Hernanesa ne moze vise.
Neko od ove trojke u vezi mora izaci jer su uzasni. Asamoah prvi kandidat. Vjerovatno Pogba ce morati i vcrs da se oznoji.
Ovakav vezni red sastavljen od atleticara i tromog Hernanesa ne moze vise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jah, ovo je Bonućijev faul, a ono nad Hernanesom nije, wow. Preofiran sudija.
- bianconeros
- Kontakt:
- HeavensWonder
- Kontakt:
Asamoah napolje ako mislimo dalje...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo je preočajno odigrano. Nešto slično kao protiv Bayerna. Nismo kako treba centar prešli.
Ide im ovo u naviku lagano. Ne valja. Nek nam zabiju još jedan i eto belaja. Nisu mi jasni ovi s klupe. Konačno dobiju priliku da odigraju neku utakmicu, pri tome još i derbi, a oni ovako vraćaju ukazano povjerenje. Grešaka milion. Sramotan pristup utakmici.
Ide im ovo u naviku lagano. Ne valja. Nek nam zabiju još jedan i eto belaja. Nisu mi jasni ovi s klupe. Konačno dobiju priliku da odigraju neku utakmicu, pri tome još i derbi, a oni ovako vraćaju ukazano povjerenje. Grešaka milion. Sramotan pristup utakmici.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Juventus FC
Asamoah i Sturaro katastrofalni. Odmah Pogbu ubaciti umjesto Ase, a i Lemina zasluzuje sansu da igra u nastavku.
Pristup uzas, odabir igraca u vezi los, bas sam ocekivao Pereyru i drugi sistem igre. Jedan gol i drugi sam pada.
Pristup uzas, odabir igraca u vezi los, bas sam ocekivao Pereyru i drugi sistem igre. Jedan gol i drugi sam pada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sudija prelos, sve im svira, nije ni čudo što ovako igraju. Juve neuigran, vidi se da nikad nisu igrali zajedno u nekoj takmi. Glavni problem je sredina koja ne postoji, pa su Zaza i Morata bezopasni.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- bianconeros
- Kontakt:
Lemina je valja povrijedjen?
A sto se tice pristupa, pa to je to sto se znalo unaprijed. Inter nabrijan da pobjedi kako god al eto mi samo trebamo zabiti taj go i sve je rijeseno
A sto se tice pristupa, pa to je to sto se znalo unaprijed. Inter nabrijan da pobjedi kako god al eto mi samo trebamo zabiti taj go i sve je rijeseno
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah ovako vidis koliko znaci prvenstveno Pogba kao neko ko drzi ovu ekipu..pa onda Markizio isto kad je tu..pa nazad Barza, Kijelini ..o Bufonu da se ne trosi rijec
jednostavno mi ovisimo jos uvijek o tim "senatorima" (Pogba to po godinama nije, ali igra svakako kao da jeste) i oni cine ove ostale igrace boljim nego sto realno jesu..ovako kad ih same posaljes na teren tek onda se vide svi nedostaci, prvenstveno u veznom redu gdje smo svi svjesni da smo ubjedljivo najtanji po pitanju izbora kvalitetnih igraca
jednostavno mi ovisimo jos uvijek o tim "senatorima" (Pogba to po godinama nije, ali igra svakako kao da jeste) i oni cine ove ostale igrace boljim nego sto realno jesu..ovako kad ih same posaljes na teren tek onda se vide svi nedostaci, prvenstveno u veznom redu gdje smo svi svjesni da smo ubjedljivo najtanji po pitanju izbora kvalitetnih igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bianconeros
- Kontakt:
Ma osim onog"gola" nije ni inter sta spec pokazo al eto steta za nas sto im poklonismo taj rani gol.
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam i ocekivao ovakav nas pristup samo sto nase greske kojih inace nema u odbrani pogorsavaju stvari. Da se Neto sjetio izbiti loptu ili Gervasoni svirati faul pricali bi o odradjivanju posla.
Napadacima nista ne zamjeram, u ovoj retardiranoj 4-4-2 nema nikakvog protoka lopte, svi stoje u 3 linije i nabijaju loptu, sve su sami morali raditi protiv njihove odbrane. Asamoah je van kondicije, ritma i forme totalno i ocekujem da bude zamijenjen odmah na poluvremenu. Nadam se i Pereyri umjesto bezglave kokosi pa da predjemo u prirodno stanje stvari.
Napadacima nista ne zamjeram, u ovoj retardiranoj 4-4-2 nema nikakvog protoka lopte, svi stoje u 3 linije i nabijaju loptu, sve su sami morali raditi protiv njihove odbrane. Asamoah je van kondicije, ritma i forme totalno i ocekujem da bude zamijenjen odmah na poluvremenu. Nadam se i Pereyri umjesto bezglave kokosi pa da predjemo u prirodno stanje stvari.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- bianconeros
- Kontakt:
Ma meni je zao Morate i Zazu jer nemaju absolutno nikakvi lopti da se moze izkoristiti..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Asamoah NAPOLJE !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Auh šta radi Kwadwo večeras ... nerealno.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.