Šta ti znaš bolan ne bio navijaču jedinog bh kluba osuđenog za varanje i namještanje oficijelno.amazon je napisao/la:Sta ti bolan znas o tome vremenu, dajem svoju glavu da nemas vise od 23 godine. Ne kenjaj bolan jadan ne bio..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa onda ne spominji Leotar kad vec nije dokazan. Takodjer, sve optuzbe vezane za aferu o kojoj govoria su vrlo brzo odbacene.. Potrudit cu se da ti pronadjem jedan clanak koji ce ti dosta toga reci.. Kako god, validnih dokaza nije bilo ali je presudjeno protiv nas, cak je i Ivica zahtjevao od njih da mu zabrane igranje fudbala do kraja zivota ako mu predoce jedan valjan dokaz, sto naravno nisu ucinili..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Naravno uvijek su svi protiv vas a vi jedini ikad iz Bosne osuđeni zvanično za varanje. Nisam ni sumnjao da je to nepravedna odluka, donešena bez ijednog dokaza. Inače se to tako donosi malo malo. Hop osude te za namještanje. imaš dvocifren broj klubova u svijetu suspendovanih zbog namještanja u historiji vi ste jedan od njih. Mene bi stid i sram bilo.PipiDugaCarapa je napisao/la:Pa onda ne spominji Leotar kad vec nije dokazan. Takodjer, sve optuzbe vezane za aferu o kojoj govoria su vrlo brzo odbacene.. Potrudit cu se da ti pronadjem jedan clanak koji ce ti dosta toga reci.. Kako god, validnih dokaza nije bilo ali je presudjeno protiv nas, cak je i Ivica zahtjevao od njih da mu zabrane igranje fudbala do kraja zivota ako mu predoce jedan valjan dokaz, sto naravno nisu ucinili..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma puca nam, namjestit cemo prvom prilikom ponovo kad nam se vec moze. Jaci smo od masonskih loza..
Ne tjeraj me da razvezem jezik cega bih se ja stidio..
PS
Sloboda za Slobodanku Tosic !
Ne tjeraj me da razvezem jezik cega bih se ja stidio..
PS
Sloboda za Slobodanku Tosic !
- amazon
- Kontakt:
Memera ne ofiraj se bolan.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Memara ba zadaća vam je da stignete naše trofeje i nizove a ne da zjevate i mlatite praznu slamu.
Trk po "iskorak"
Trk po "iskorak"
jednom od njihovih forumaša je najveća želja da osvoje duplu krunu 
- amazon
- Kontakt:
Ma to su cinjenice dupla kruna, odbrana titule, sto niko nikad nije uradio. O Kupu da ne pisem, pa 5 godina bez poraza. To su istinite cinjenice, stvari koje su zapisane, a ovaj kao sto neko napisa mlati praznu slamu ko pijan plota jbt.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrantoBauzek
U Leotaru se pustilo reda radi. Sportski je odigrat i za druge klubove, ali koga briga sport. Tako?
Sta pricas ba o glupostima? Lijepo je to sve, samo pricas o mitomanskoj prici. Ko da je ova liga nesto i kao da to neko nece napraviti. Pricas ko daje ManU Treble 1999. I jeste mitomanijaci..
Sta pricas ba o glupostima? Lijepo je to sve, samo pricas o mitomanskoj prici. Ko da je ova liga nesto i kao da to neko nece napraviti. Pricas ko daje ManU Treble 1999. I jeste mitomanijaci..
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako nije nesto, zasto je jedino zeljo to uradio?FrantoBauzek je napisao/la:U Leotaru se pustilo reda radi. Sportski je odigrat i za druge klubove, ali koga briga sport. Tako?
-
narodniheroj
- Kontakt:
A kad im se i vi priključite, opet imate isti broj trofejaFrantoBauzek je napisao/la:U Leotaru se pustilo reda radi. Sportski je odigrat i za druge klubove, ali koga briga sport. Tako?
Reče simpatizer najneuspješnijeg tima u historiji.FrantoBauzek je napisao/la:U Leotaru se pustilo reda radi. Sportski je odigrat i za druge klubove, ali koga briga sport. Tako?
Vi i njanje i opet manje trofeja od nas
DRUG NEBI TI PUNCA
Kad ste digli medijsku hampu vezanu za Siroki,osnovanu,ljudi iz saveza vam usta zacepili jednom recenicomamazon je napisao/la:Ma to su cinjenice dupla kruna, odbrana titule, sto niko nikad nije uradio. O Kupu da ne pisem, pa 5 godina bez poraza. To su istinite cinjenice, stvari koje su zapisane, a ovaj kao sto neko napisa mlati praznu slamu ko pijan plota jbt.
,,dok ste osvajali trofeje,niste spominjali kradje i sudijske greske''i vasi na to ostali nijemi bez rijeci,samo mi reci jel tako bilo
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa kad je tako jednostavno zasto ne napravite? Vi za sto godina svoje siromasne tradicije niste uspjeli osvojiti jednog trofeja, u ovoj jadnoj ligi, tako da nemas pravo polemisati bilo sta o ovome.
Vi Tuzlaci se drzite po strani kad se raspravlja o uspjesima ili peharima, ne znam kako ti to nije jasno ..
Vi Tuzlaci se drzite po strani kad se raspravlja o uspjesima ili peharima, ne znam kako ti to nije jasno ..
RedEvil je napisao/la:Kad ste digli medijsku hampu vezanu za Siroki,osnovanu,ljudi iz saveza vam usta zacepili jednom recenicomamazon je napisao/la:Ma to su cinjenice dupla kruna, odbrana titule, sto niko nikad nije uradio. O Kupu da ne pisem, pa 5 godina bez poraza. To su istinite cinjenice, stvari koje su zapisane, a ovaj kao sto neko napisa mlati praznu slamu ko pijan plota jbt.
,,dok ste osvajali trofeje,niste spominjali kradje i sudijske greske''i vasi na to ostali nijemi bez rijeci,samo mi reci jel tako bilo![]()
pitarska logika.... zasto bih se ja zalio ako osvajam titulu?
kyrgios je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Kad ste digli medijsku hampu vezanu za Siroki,osnovanu,ljudi iz saveza vam usta zacepili jednom recenicomamazon je napisao/la:Ma to su cinjenice dupla kruna, odbrana titule, sto niko nikad nije uradio. O Kupu da ne pisem, pa 5 godina bez poraza. To su istinite cinjenice, stvari koje su zapisane, a ovaj kao sto neko napisa mlati praznu slamu ko pijan plota jbt.
,,dok ste osvajali trofeje,niste spominjali kradje i sudijske greske''i vasi na to ostali nijemi bez rijeci,samo mi reci jel tako bilo![]()
pitarska logika.... zasto bih se ja zalio ako osvajam titulu?
grb sto kuca,umjesto srca
Pa šta ćeš odgovoriti kada Fudbalski savez, znači zvanična institucija odgovori na očiglednu i dokazanu krađu u maniru prodavača zeleni sa Markala. Ono "šta'š mi ba ti priĆat, znam jaa..."RedEvil je napisao/la:Kad ste digli medijsku hampu vezanu za Siroki,osnovanu,ljudi iz saveza vam usta zacepili jednom recenicomamazon je napisao/la:Ma to su cinjenice dupla kruna, odbrana titule, sto niko nikad nije uradio. O Kupu da ne pisem, pa 5 godina bez poraza. To su istinite cinjenice, stvari koje su zapisane, a ovaj kao sto neko napisa mlati praznu slamu ko pijan plota jbt.
DRUG NEBI TI PUNCA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Treba da za ozbiljno uzmem ljude iz saveza koji ti odgovore na fazon: "Štaš ba ti čatpri Greda, idi masati Ajfela !" ??

Na mene misliš? Naravno da trazim pravdu za, u svakom smislu te riječi, nevinu djevojku !amazon je napisao/la:Vidim ovom potpisa![]()
odjavljujem se
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 02 mar 2016, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- amazon
- Kontakt:
Vidim ovom potpisa
odjavljujem se 
RedEvil je napisao/la:![]()
Nije to nasa logika,to je stav saveza bio,al ovim postom potvrdjujes cinjenice
![]()
šta sad meni premier na račun baci 1000 bez razloga ja cu se ici zaliti ?? ako mi skinu bez razloga naravno da cu se zaliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.