Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Veceras mi je omrzo svaki ovaj igrac iz prve postave od do
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Ja sam od Morate ocekivao da izraste u glavu zvijezdu ekipe s'obzirom na prethodnu sezonu. A on dva koraka unazad. Al vratit ce se, ne sumnjam.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- HeavensWonder
- Kontakt:
Pogba gadeeee
Ubio ih je ovim penalom.
LEGENDOOOO

Ubio ih je ovim penalom.
LEGENDOOOO
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- akisarajevo92
- Kontakt:
To Leo
Super da smo ovo prosli, ali iz ovog moramo izvuci lekcije.

Super da smo ovo prosli, ali iz ovog moramo izvuci lekcije.
Don't believe the hype.
- BlueBosnian
- Kontakt:
Opaa 

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

Rutinski
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
bravo kapitenu.
Jel moguće da smo dobili na penale
, ali Capitano riješava Inter dva puta u par dana 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Koliko ce nam valjati ova utakmica, a prosli smo !!! Veliki Juve, veliki i kad gubi !
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Haha inter se ubi od trcanja I opet ispadose 
Apsolutno nam ovo nije trebalo, pristup katastrofa i sad se zna sto su neki na klupi.
Jedino sam zadovoljan sto smo u finalu ostalo za zaborav.

Apsolutno nam ovo nije trebalo, pristup katastrofa i sad se zna sto su neki na klupi.
Jedino sam zadovoljan sto smo u finalu ostalo za zaborav.
1946
Utakmica iz koje se uci, nek im ovo bude primjer kako ne treba igrati.
Pobjeda mi je jos draža jer će Rugani lakše da spava, previše stresno veće za tako mladog igrača. Naucit će sigurno iz ovoga.
Forza Juve!
Pobjeda mi je jos draža jer će Rugani lakše da spava, previše stresno veće za tako mladog igrača. Naucit će sigurno iz ovoga.
Forza Juve!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- BlueBosnian
- Kontakt:
Dobiješ 3-0 mrskog rivala, imaš igru, imaš sve, al' onda popušiš na penalima od ekipe koja je jako loša (tačnije nesretna) u tom segmentu igre..
Slagao bih ako kažem da mi je žao, ali.. zaslužili su više, bili su odlični..
Žao mi je samo što je AC Milanu propala prilika da osvoje nešto ove sezone
FJ

Slagao bih ako kažem da mi je žao, ali.. zaslužili su više, bili su odlični..
Žao mi je samo što je AC Milanu propala prilika da osvoje nešto ove sezone

Bolje nego Chielu hiljadu puta..Italia je napisao/la:Al mu stoji kapitenska![]()
![]()
FJ
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Za poraz ovdje bi samo 1 čovjek odgovarao, Max Allegri. Možete vi razapinjati Moratu, Rugania, ali on je kriv za predstavu, loše je i taktički, a i psihološki pripremio ekipu, grozno. Conte bi ih motivacijom samo uzeo, rutinski još.
Utakmica koja opet pokazuje da mi imamo često autodestruktivne namjere, a to su igranje 4-4-2 i uvlačenje golmanu u krilo. Opet ponavljam, 4-4-2 je smrt. Bayern nas ništa nije naučio, a ovo je dobro samo ako naučimo nešto, ali samo ako. Opet se pokazuje da kvalitet uvijek ispliva, Pogba i Lemina okrenuli igru. Lemina je veliki dobitak ove ekipe, ali samo ako to trener shvati, odličan veznjak, jake glave i samopouzdanja, dobre pas igre.
On, Pogba i Sandro jedini izašli na teren. Rugania najbitnije ne šikanirati kao Criscita svojevremeno, večeras smo grozno timski odigrali i onda je stoper na streljani, šta će on u duelu sa Perišićem, gdje su Licht, Sturaro i Cuadrado da duplaju tu? Poginuo je malac, nema mu se šta zamjeriti, nema još rutinu, nije nešto brz, ali samo igranjem se napreduje. Morata, ma kad čitam neke komentare dođe mi da plačem. Zaza se isfulao strašno, prijem lopte amaterski level, to se ne može naučiti izgleda.
Ali da ne dužimo o pojedincima, Allegri lagano da preuzme krivicu i izvuče pouke.
Utakmica koja opet pokazuje da mi imamo često autodestruktivne namjere, a to su igranje 4-4-2 i uvlačenje golmanu u krilo. Opet ponavljam, 4-4-2 je smrt. Bayern nas ništa nije naučio, a ovo je dobro samo ako naučimo nešto, ali samo ako. Opet se pokazuje da kvalitet uvijek ispliva, Pogba i Lemina okrenuli igru. Lemina je veliki dobitak ove ekipe, ali samo ako to trener shvati, odličan veznjak, jake glave i samopouzdanja, dobre pas igre.
On, Pogba i Sandro jedini izašli na teren. Rugania najbitnije ne šikanirati kao Criscita svojevremeno, večeras smo grozno timski odigrali i onda je stoper na streljani, šta će on u duelu sa Perišićem, gdje su Licht, Sturaro i Cuadrado da duplaju tu? Poginuo je malac, nema mu se šta zamjeriti, nema još rutinu, nije nešto brz, ali samo igranjem se napreduje. Morata, ma kad čitam neke komentare dođe mi da plačem. Zaza se isfulao strašno, prijem lopte amaterski level, to se ne može naučiti izgleda.
Ali da ne dužimo o pojedincima, Allegri lagano da preuzme krivicu i izvuče pouke.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
DiCaprio dobio oskara,Juve dobio na penale... 

- bianconeros
- Kontakt:
Ja ne znam ako je samo meni al me ova pobjeda uobce ne raduje nesto. Krivo mi je da je moralo dotlen doci da se rijesi hebena tekma. Lutrije su nas odveli dalje.
Za ovaj pristup do0 90 min je
I ne mogu svatiti neke igrace kad dobiju sansu da je onda i izkoriste kako treba.
Prosli smo dalje al jos mi je krivo.
Jedino pozitivno je sto smo odmorili dosta prvotimaca.
Za ovaj pristup do0 90 min je

I ne mogu svatiti neke igrace kad dobiju sansu da je onda i izkoriste kako treba.
Prosli smo dalje al jos mi je krivo.
Jedino pozitivno je sto smo odmorili dosta prvotimaca.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema se šta puno raspravljati, većina toga je rečena. Bruka što se dopustilo da uopšte dođe do penala, ali svake godine mi imamo ovako jedan šamar poslije kojeg se nauči lekcija i kreće dalje.
Mislim da nema mjesta ni potrebe za kritike napadačima. Obojica su proveli 90 minuta bukvalno udarajući se naizmjenično sa drvosječom Jesusom i crkli u produžetku. Zaza je promašio 3 zicera, Morata nije mogao hodati više koliko je pretrčao. Glavna kritika ide Allegriju koji je totalno promašio sve, nastavlja forsirati bezglavu kokoš i izmišlja formacije da bi mu on igrao i onda još stavi Ruganija da bude prvi igrač do njega. Perišić im je djecu obojici napravio.
Penale su vrhunski izveli, od prvog do zadnjeg.
Mislim da nema mjesta ni potrebe za kritike napadačima. Obojica su proveli 90 minuta bukvalno udarajući se naizmjenično sa drvosječom Jesusom i crkli u produžetku. Zaza je promašio 3 zicera, Morata nije mogao hodati više koliko je pretrčao. Glavna kritika ide Allegriju koji je totalno promašio sve, nastavlja forsirati bezglavu kokoš i izmišlja formacije da bi mu on igrao i onda još stavi Ruganija da bude prvi igrač do njega. Perišić im je djecu obojici napravio.
Penale su vrhunski izveli, od prvog do zadnjeg.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- bianconeros
- Kontakt:
“I’m not going to lie, that was the worst performance we’ve had since I’ve been at Juventus,” he told Rai Sport.
iskrenost.
iskrenost.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.