FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 03 mar 2016, 11:04

harry_90 je napisao/la:Ako je istina za Ordagica,zanima me misljenje starije ekipe sa ovog foruma
Stariji momci bi nazvali klupskog fizioterapeuta kao što sam ja upravo uradio.
I onda bi od njega čuli da je sve OK sa Ordagom te da ima ikakav problem prvo njega igrači kontaktiraju.

A vi, mlađi momci, umjesto što imate po 15000 postova bolje da se posvetite školovanju, stranim jezicima ili bilo čemu kreativnom.
A onda se valjda dovoljno razvijete da možete racionalno donijeti sud da prelazni rokovi zavise od niza faktora kao što su mišljenje strčnog štaba, slobodnih igrača, praznih pozicija, ali prvenstveno od novca. Ovdje ako neko misli da imamo bunar bez dna neka se što prije uštine i probudi iz tog sna.
tuzlanska Sloboda

NaIrcuJeTop
Kontakt:

Post Postao/la NaIrcuJeTop » 03 mar 2016, 11:14

zlajci je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ako je istina za Ordagica,zanima me misljenje starije ekipe sa ovog foruma
I onda bi od njega čuli da je sve OK sa Ordagom te da ima ikakav problem prvo njega igrači kontaktiraju.

A vi, mlađi momci, umjesto što imate po 15000 postova bolje da se posvetite školovanju, stranim jezicima ili bilo čemu kreativnom.
A onda se valjda dovoljno razvijete da možete racionalno donijeti sud da prelazni rokovi zavise od niza faktora kao što su mišljenje strčnog štaba, slobodnih igrača, praznih pozicija, ali prvenstveno od novca. Ovdje ako neko misli da imamo bunar bez dna neka se što prije uštine i probudi iz tog sna.
:thumbup: :clap:
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 mar 2016, 11:15

Ja sam rekao ako se ispostavi tacnim informacija,nisam ja kriv sto onaj bacio bombu..

A sto se tice postova imam jbg viska vremena,skolu dobru zavrsio,lijep posao..eto ukratko da znas :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 mar 2016, 11:19

Svaki pitar zna, svaki glupan zna, da je Slo-bo-da ovdje najjaca na na na na na na na na na na na na na na
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 mar 2016, 11:34

zlajci je napisao/la:

Ne sam safete :urnebes:... Sto Harija bolan opra na ruke :urnebes:... Jel zbog prelaznog :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 mar 2016, 11:35

Sehovic nam je ove sezone sudio u Istočnom Sarajevu. U nedjelju najbolji gost protiv najboljeg domačina. Radnik ima 21 bod na gostovanju i još uvijek nisu izgubili. Sloboda 25 bodova osvojila na Tušnju. Bod je odnio Borac
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 mar 2016, 11:47

zlajci je napisao/la:

Meni se neda pisati djeci intelektualne tekstove na forumu, draze mi se zahebavati. Dobro je imati zlajcija koji ce napisati bas kako ja razmisljam. Aferim. Od sada stavljaj u svoje postove i moj potpis. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 mar 2016, 11:53

Dobre su sudije iz Sarajeva nove, Peljto, Sehovic, Ticic, Mulahasanovic, Kaljanac..ima ih jos, a niko nije star od njih. Narednih godina ce lagano preuzimati neki primat i dobijati derbije..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 mar 2016, 13:28

U koliko sati igramo u srijedu ? Vidio sam negdje da je 18:00h ali to je nemoguce

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 mar 2016, 14:40

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:U koliko sati igramo u srijedu ? Vidio sam negdje da je 18:00h ali to je nemoguce
Ma u 3 sata kao i ove prvenstvene koje budu na terenima gdje nema reflektora...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 mar 2016, 16:41

Polako počinju izlivi nezadovoljstva zbog neigranja u prvoj postavi kod konkurenata nam (Zrinjski), a akbgd i kod ostalih će još malo.
Nesloga u svlačionici drugih može biti dodatno olakšanje za nas ako nastavimo sa dobrim igrama i zadržimo zajedništvo i timski duh :kafa:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 mar 2016, 16:46

tako će se i kod nas pobunit' Mehidić i Sarić što ne igraju pored Haurdića, a i Govedarica, obzirom da Husref sada gura Veselog na desnu stranu

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 03 mar 2016, 16:53

još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko :roll:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 mar 2016, 16:59

Aerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko :roll:
Vjerovatno Husref vidi nesto sto mi nevidimo.
Po mom skromnom misljenju, Mehidic,a pogotovo Govedarica imaju veci potencijal,i ako nista,za nijansu su bolji igraci (TRENUTNO).
Mozda nas Haurdic razuvjeri ubrzo, pljuvali smo mnoge igrace pa da oprostis pojeli gofnjo.
Briga me ko igra,to nije nas posao ima ko ce odgovarat za rezultate.
Moramo biti svjesni evropa je prioritet ne razmisljajmo o tituli toliko,puno je utakmica do kraja.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 mar 2016, 17:04

Aerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko :roll:
uvijek se javiš poslije mene, to mora da je ljubav :ljepota:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 mar 2016, 17:05

Ovo je jedna od najvažnijih utakmica Slobode do kraja prvenstva. Radnik je među najuspješnijim ekipama u gostima. Naš je cilj pobjeda i vjerujem da ćemo je ostvariti, mada svi znamo da će dvoboj biti težak - izjavio je Amir Spahić, pomoćnik šefa stručnog štaba Husrefa Musemića.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 mar 2016, 17:07

Mortus je napisao/la:Ovo je jedna od najvažnijih utakmica Slobode do kraja prvenstva. Radnik je među najuspješnijim ekipama u gostima. Naš je cilj pobjeda i vjerujem da ćemo je ostvariti, mada svi znamo da će dvoboj biti težak - izjavio je Amir Spahić, pomoćnik šefa stručnog štaba Husrefa Musemića.
Eno celo trazi Alibi,dolaze bez trojice prvotimaca. :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 mar 2016, 17:07

Chinaglia je napisao/la:
uvijek se javiš poslije mene, to mora da je ljubav :ljepota:
Drug mani se ped-erluka, zar nisi skontao da je Aerials ustvari muško koje se pretvara da je žensko :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 03 mar 2016, 17:10

solinas je napisao/la:
Vjerovatno Husref vidi nesto sto mi nevidimo.
Po mom skromnom misljenju, Mehidic,a pogotovo Govedarica imaju veci potencijal,i ako nista,za nijansu su bolji igraci (TRENUTNO).
Mozda nas Haurdic razuvjeri ubrzo, pljuvali smo mnoge igrace pa da oprostis pojeli gofnjo.
Slažem se s ovim za Govedaricu i Mehidića. Govedarica je, po meni, bio stvarno dobar u prvom dijelu prvenstva.
Nadam se da će što prije da nas razuvjeri :D

@Chinaglia sudbina :P :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 mar 2016, 17:11

Koje trojice nema u Radniku?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.