Dobro da si ovo naglasio jer sreca pa je Inter bio u punom sastavu.Marvin je napisao/la:Iskren sam. Bolji je Inter bio. Doduse od druge postave Juventusa,ali svejedno bolji.
Izbori
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dobro da si ovo naglasio jer sreca pa je Inter bio u punom sastavu.Marvin je napisao/la:Iskren sam. Bolji je Inter bio. Doduse od druge postave Juventusa,ali svejedno bolji.
Pogba je napisao/la:Ja bih vam samo čestitao, ali to sam samo ja I guess.vrebac86 je napisao/la:svaki juventusovac još više mrzio Inter da smo mi prošli
Puno si ostrašćen, realno, to je generalno opažanje jer sam dugo tu.

Pa nije bas da je u Intera igro prvi sastav[/quote]vrebac86 je napisao/la:Iskren sam. Bolji je Inter bio. Doduse od druge postave Juventusa,ali svejedno bolji.
Meni je ovo bilo fazon nevjerica. Lik ga prvo pokupi klizećim, izvali ga iz kopački. Nakon toga, kad su obojica ustali, hvata Cuadrada za vrat i baca ga na travu. Sudija dolazi i umire od smijeha, gestikuliše da se ovaj namjerno baciobianconeros je napisao/la:
Kako ovo nije crveni ne zna ni sudija sam..
Perišić u ofsajduSissoko je napisao/la:Medel dođe familije nesto sinocnjem sudcu.
Prvi gol je cist faul prije suta Brozovica.
Citam da je i Perisić bio u ofsajdu kod penala al to nisam primjetio.
Cestitke sudijama.
Tako pise Corriere, njima se obrati.vrebac86 je napisao/la:Perišić u ofsajduSissoko je napisao/la:Medel dođe familije nesto sinocnjem sudcu.
Prvi gol je cist faul prije suta Brozovica.
Citam da je i Perisić bio u ofsajdu kod penala al to nisam primjetio.
Cestitke sudijama.![]()
A udaranje Cuadrada kada je ustajao to se ne brojinaj pravednije bi bilo oba crveni, ali ne paše to vama!
Pa i dao je Cuadradu žuti te mu se smijao bukvalno u facu.Denno je napisao/la:I onda mi svi plačemo i kmečimo, iz sedmice u sedmicu jedni te isti spominju suđenje. Što se tiče situacije sa Cuadradom, sudija je odlično postupio i jedino je trebao i simulatora počastit kartonom.

Video?L'Avvocato je napisao/la:Pa i dao je Cuadradu žuti te mu se smijao bukvalno u facu.Denno je napisao/la:I onda mi svi plačemo i kmečimo, iz sedmice u sedmicu jedni te isti spominju suđenje. Što se tiče situacije sa Cuadradom, sudija je odlično postupio i jedino je trebao i simulatora počastit kartonom.
A tebi je ovo simulacija?
Iskreno, ne znam da li poznaješ pravila ove igre, ali bilo kakvo hvatanje za vrat protivnika, ruka na lice, lakat ili sl., su kažnjivi crvenim kartonom, a ne žutim za simulaciju.
I da, prošli smo u finale, nije to ni toliko bitno. Ja suđenje spominjem uvijek, bez obzira na čijoj strani su se greške dešavale. Jedno vrijeme mi je bilo svejedno, zato što se sudijske greške dešavaju, ali je ovo previše. Pa evo ima deset sezona kako sudije nemaju pojma šta rade. Padaju pod pritiskom, donose očajne odluke, gube se, sjeckaju igru maksimalno itd. itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.