Vela havle sram te biloamazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- amazon
- Kontakt:
Ma ima 95 kila brat, bratu...jedva on trci jbtCocaine je napisao/la:Vela havle sram te biloamazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Vidi levataamazon je napisao/la:Ma ima 95 kila brat, bratu...jedva on trci jbtCocaine je napisao/la:Vela havle sram te biloamazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
- amazon
- Kontakt:
Pa nije sramota biti levat..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma jest brato kad se pravis pametan i diras nekoga ko te nikad nije spomenuo i nakon toga popusis šamar svojom zaslugom. Sramota jeamazon je napisao/la:Pa nije sramota biti levat..
Smjesni su mi ovi manijaci. Kad imaju lose rezultate i kad ih nema na tribini onda to opravdaju ubistvom. Kad se dovede stevanovic, zahirovic, bekric svi se odmah vrate.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nekidan sam, mislim na FB-u, vidio fotografije na kojima su bili pozivi za utakmicu Veleža i Željezničara. Vidim da je u Mostaru neki vid mobilizacije. Svaka čast svakome ko poslije ovog kraha ide na utakmice Veleža jer nije tako jednostavno ići na utakmice, a znati da si već ispao u 1. Ligu Federacije.
Skoro da je Sizifov posao...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A zamisli koliko lud moras biti kad znas da si vec ispao i kad znas da je tocno ta utakmica prodana i opet odesHigh je napisao/la:jer nije tako jednostavno ići na utakmice, a znati da si već ispao u 1. Ligu Federacije.Skoro da je Sizifov posao...
- Evolve
- Kontakt:
Ma pricati o uspjesima BH klubova u Europi je u najmanju ruku smjesno. Ova natezanja po pretkolima nisu uopce vrijedna spomena. Jedina stvar sto vrijedi je to neko ajmo rec iskustvo igranja europskih utakmica i pare sto se dobiju, koje su za nase prilike solidne.MortemHz je napisao/la:Pa dragi Ajzea onda i ti obrati paznju na tezinu takmicenjavi ste igrali u nizem rangu nego Sarajevo, naravno da treba postovati i to ali zar ne mislis da je teze igrati jace takmicenje protiv prvaka svijeta? a sada je drugaciji sistem, ovdje trebas ''samo'' proci 2. pretkolo LP i onda si izjednacio najveci poslijeratni uspjeh nekog BH kluba u europi a u ovom slucaju to je Sarajevo uradilo i to dva puta. Znaci imali ste mnogo prilika ali nikad niste mogli dok je Sarajevo to uradilo dva puta mada je grupna faza iskorak po meni, play off jeste vrijedniji svakako ali nekako mi nema tu tezinu sve dok ne budu grupe.
Kao sto si rekao i tu se slazem, ulazak u grupnu fazu, e to je pravi uspjeh i iskorak od veeeelikog sivila BH europskog klupskog natjecanja.
NK Široki Brijeg
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
amazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Ne lupetaj gluposti kad o necemu nemaš pojma, prvo fulio si igraca, drugo vidjecemo debeljucu na derbiju ili vas je vec uhvatila poznata fobija debeljuca koju je Said nabio?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
-
bordobijeli
- Kontakt:
samo da pitam ,sta je o prici zeljina djeca ,prosle sezone ubili se pricom kako nikad nebi dovodili polovnjake kako vjeruju u svoju djecu ,prica o radnickom klubu koji nema para koji vjeruje u svoju djecu ,svaki pres ,svaki dan na nekom portalu izbacivali ko koliko godina ima .
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ko se bolan pravda ubistvom, neslana šalo prirode!?!?!samirr je napisao/la:Smjesni su mi ovi manijaci. Kad imaju lose rezultate i kad ih nema na tribini onda to opravdaju ubistvom. Kad se dovede stevanovic, zahirovic, bekric svi se odmah vrate.
Manijaci su imali probleme u svojoj grupi, dok je polusezona trajala ti problemi su se riješavali a nastavljeno je i preko zimske pauze.. Neki su čak mogli i eskalirati, baš zbog toga što su se nastojali riješiti problemi, jer toboze, uvijek ima neko kome to ne odgovara. Zavezi tu odvratnu labrnju, kad nisi svjestan kroz šta je grupa prošla i koliko privatnih problema su momci imali zbog kojekakvih krimosa po tribini. Manijaci Zelji nikad leđa okrenuli nisu, čak ni kada smo se za opstanak do zadnjeg kola borili !
Ako te zanima šta više, obrati mi se na PP, ali ne govori da se neko pravda ubistvom jade jedan. Nisu vam Manijaci krivi što niste u stanju, dok se za titulu borite, skupiti 4000 ljudi i napraviti vrhunsku atmosferu, kakvu znaju samo dvije grupe u drzavi napraviti. Znam da vam je zelja da više isti i ne postoje zbog konstantnih maltretiranja u vlastitom gradu, ali šta da se radi. Molite se pa šta Allah da..
@bordobijeli
Naravno, prodali smo dva najvrijednija eksponata i uzeli odličan novac na njima. Sad smo doveli sve ove igrače da jurišamo na pehare, kad para nestane, opet ćemo podmladiti ekipu za jednu sezonu kako bi zaradili novac. Ko kad smo postali kao firma za proizvodnju fudbalera
Ja još ne mogu da vjerujem da postoji osoba, koja je u stanju reći da se neko pravda ubistom. Crko majci..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
bordobijeli
- Kontakt:
odlican novac ? ma ti se zezaš
samo se vrcam na vasu pricu ,kao vi ne zelite igrace koje vracate u formu i kako zeljo to nikad ne radi . prosle godine djecu u prosjeku gledalo 2 hiljade a sad strance i igrace koji vracaju formu 10 hiljada toliko o istrajanosti i vjeri u svoju djecu .
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ako tebi 2 miliona KM nije odličan novac, gdje smo ih primorani prodati što zbog naših dugova što zbog famoznih klauzula u ugovoru, onda sva moja rasprava na ovu temu završava. Što se posjete tiče, nije do mene prijatelju i meni se oko toga stvarno ne moraš obraćati, ja bih došao na stadion kad bi igrali za Zelju fudbaleri tipa Ronaldinha ili sa druge strane, fudbaleri tipa Enisa Sadikovića. Meni to nije vazno, mnogima očito jeste, na zalost svih nas.. Takav nam je mentalitet inače, nema šta da te čudi u tome.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Druze nije to samo sada, to je zadnjih 20 godina. Normala da nema izvlakusa jer svak ce reci da se klub voli i kada gubi i kada dobija ali toliko razocarenja koje su Veležovi navijaci prošli a srece na maloj plastičnoj kašičici od kafe. U Brazilu ili Argentini bi ih zatvorili u autobus polili benzinom i zapalili a mi im za mrve zadnjih 20 godina i onu blamažu od neki dan opet dajemo podršku. Znamo da nas protiv Želje čeka viktorija ali boli nas racku,mi smo Rođeni i nedamo VeležHigh je napisao/la:Nekidan sam, mislim na FB-u, vidio fotografije na kojima su bili pozivi za utakmicu Veleža i Željezničara. Vidim da je u Mostaru neki vid mobilizacije. Svaka čast svakome ko poslije ovog kraha ide na utakmice Veleža jer nije tako jednostavno ići na utakmice, a znati da si već ispao u 1. Ligu Federacije.Skoro da je Sizifov posao...
- amazon
- Kontakt:
Nisi ni ti dobar nikakoCocaine je napisao/la:Ma jest brato kad se pravis pametan i diras nekoga ko te nikad nije spomenuo i nakon toga popusis šamar svojom zaslugom. Sramota jeamazon je napisao/la:Pa nije sramota biti levat..
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Gdje igra Olimpic?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
otokaUltrasNotRed je napisao/la:Gdje igra Olimpic?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Vratili se. To je puno bolje za njih. Poslat ce Borca u nizi rang.HeraklitMracni je napisao/la:otokaUltrasNotRed je napisao/la:Gdje igra Olimpic?
Vita est militia
Tek sada završio. Koja je norma pereca koju moras ostvarit u jednom danuamazon je napisao/la:Nisi ni ti dobar nikakoCocaine je napisao/la:Ma jest brato kad se pravis pametan i diras nekoga ko te nikad nije spomenuo i nakon toga popusis šamar svojom zaslugom. Sramota jeamazon je napisao/la:Pa nije sramota biti levat..![]()
Idi umij se, osvjezi se, operi se dolje, operi se dolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.