adriano_leite je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Valjda sada nekog i dovedemo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ako mislis na zamjenu za Barbarica, ja bih radije dao sansu Mihojevicu da pokaze sta zna. Nisu uvijek novi igraci pojacanja, a licno mislim za Mihojevica da je odlican potencijal i da treba steci iskustva. Grijeh je da nam takav talenat propada pred ocima. On i Kovacevic mogu ciniti dobar/odlican stoperski par u buducnosti.
da smo bili pametni ko što nismo, sad smo mogli nakon što Barba ode ostat na Stepanovu i Mihojeviću na stoperu a Kovačevića stavit na zadnjeg veznog i rješio bi 2 pozicije jednim potezom.....ovako Kramar,Kovačević i Mihojević dabogda da dobije minuta pored slovenca....
adriano_leite je napisao/la:amypitar je napisao/la:U potpunosti se slazem se prethodnikom gore,a to je sad dati šansu Mihojevicu.Ova politika kluba mi se sviđa,uzmes igraca dzaba, i prodas ga za 350 milja eura.

Ovako to rade u Dinamu samo za vecu lovu.
Opet ponavljam sad na ljeto prodati Benka,a polako šansu davati i Osmanovicu,koji je protiv Galate resturio.
Leon ima jos par godina da igra na visokom nivou u nasoj ligi i
nema igraca koji ga moze dostojno zamijeniti (ne mislim na tekmu protiv Zrinjskog jer je tada bio los, nego mislim na Leonove kvalitete koje on neupitno posjeduje).
Trebaju nam i iskusniji igraci koji su profesionalci, na koje bi se ugledali omladinci. Nikako nisam za tu neku totalnu rasprodaju jer onda moras kretati od nule a koliko nam se puta to obilo o glavu.
Prodati jednog dva igraca, dovesti jednog dva igraca koja su kvalitetna a nikako da bi se eto nesto dovelo. Imamo i kvalitetnih juniora i kadeta i bolje je njima davati sansu nego nekim propalim igracima od kojih su ostala samo imena (nisam ni za dovodjenje velikog broja stranaca-to moze za par godina jer mi nismo Dinamo da gomilamo igrace kao da cemo igrati u grupi LP).
Stevo Nikolić , mislim da mu ističe ugovor sa zrinjskim na ljeto.....hladan ko špricer, ne petlja, iskusan....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače