Ma obojica su tu negdje, jedan ima 90kg, drugi 95kg. To sta ce biti na derbiju je samo tvoja zelja, kad to prode onda komentarisi. Said je debeljuca i najveci uspjeh s njim je bio da pobjedite Zelju.MosaaRajvosa je napisao/la:amazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Ne lupetaj gluposti kad o necemu nemaš pojma, prvo fulio si igraca, drugo vidjecemo debeljucu na derbiju ili vas je vec uhvatila poznata fobija debeljuca koju je Said nabio?![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Šta je ovo tema pala qurcu za uši, Aldin dominira svega mi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- amazon
- Kontakt:
Banujte ove strajkace, poceli se vracati debilkosi

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisam vidio te probleme kad ste igrali protiv Ferencvarosa i Standarda... I na derbiju !PipiDugaCarapa je napisao/la:Ko se bolan pravda ubistvom, neslana šalo prirode!?!?!samirr je napisao/la:Smjesni su mi ovi manijaci. Kad imaju lose rezultate i kad ih nema na tribini onda to opravdaju ubistvom. Kad se dovede stevanovic, zahirovic, bekric svi se odmah vrate.
Manijaci su imali probleme u svojoj grupi, dok je polusezona trajala ti problemi su se riješavali a nastavljeno je i preko zimske pauze.. Neki su čak mogli i eskalirati, baš zbog toga što su se nastojali riješiti problemi, jer toboze, uvijek ima neko kome to ne odgovara. Zavezi tu odvratnu labrnju, kad nisi svjestan kroz šta je grupa prošla i koliko privatnih problema su momci imali zbog kojekakvih krimosa po tribini. Manijaci Zelji nikad leđa okrenuli nisu, čak ni kada smo se za opstanak do zadnjeg kola borili !
Ako te zanima šta više, obrati mi se na PP, ali ne govori da se neko pravda ubistvom jade jedan. Nisu vam Manijaci krivi što niste u stanju, dok se za titulu borite, skupiti 4000 ljudi i napraviti vrhunsku atmosferu, kakvu znaju samo dvije grupe u drzavi napraviti. Znam da vam je zelja da više isti i ne postoje zbog konstantnih maltretiranja u vlastitom gradu, ali šta da se radi. Molite se pa šta Allah da..
@bordobijeli
Naravno, prodali smo dva najvrijednija eksponata i uzeli odličan novac na njima. Sad smo doveli sve ove igrače da jurišamo na pehare, kad para nestane, opet ćemo podmladiti ekipu za jednu sezonu kako bi zaradili novac. Ko kad smo postali kao firma za proizvodnju fudbalera
Ja još ne mogu da vjerujem da postoji osoba, koja je u stanju reći da se neko pravda ubistom. Crko majci..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To zadnje nisam ni procito glupane jedan. Kad nema rezultata i kad niste tu grupa se raspala i to ubistvo.. A kad se dovedu malo zvucnija pojacanja odmah ste svi tu i sve je gle cuda bas u to vrijeme riješeno.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ko se bolan pravda ubistvom, neslana šalo prirode!?!?!samirr je napisao/la:Smjesni su mi ovi manijaci. Kad imaju lose rezultate i kad ih nema na tribini onda to opravdaju ubistvom. Kad se dovede stevanovic, zahirovic, bekric svi se odmah vrate.
Manijaci su imali probleme u svojoj grupi, dok je polusezona trajala ti problemi su se riješavali a nastavljeno je i preko zimske pauze.. Neki su čak mogli i eskalirati, baš zbog toga što su se nastojali riješiti problemi, jer toboze, uvijek ima neko kome to ne odgovara. Zavezi tu odvratnu labrnju, kad nisi svjestan kroz šta je grupa prošla i koliko privatnih problema su momci imali zbog kojekakvih krimosa po tribini. Manijaci Zelji nikad leđa okrenuli nisu, čak ni kada smo se za opstanak do zadnjeg kola borili !
Ako te zanima šta više, obrati mi se na PP, ali ne govori da se neko pravda ubistvom jade jedan. Nisu vam Manijaci krivi što niste u stanju, dok se za titulu borite, skupiti 4000 ljudi i napraviti vrhunsku atmosferu, kakvu znaju samo dvije grupe u drzavi napraviti. Znam da vam je zelja da više isti i ne postoje zbog konstantnih maltretiranja u vlastitom gradu, ali šta da se radi. Molite se pa šta Allah da..
@bordobijeli
Naravno, prodali smo dva najvrijednija eksponata i uzeli odličan novac na njima. Sad smo doveli sve ove igrače da jurišamo na pehare, kad para nestane, opet ćemo podmladiti ekipu za jednu sezonu kako bi zaradili novac. Ko kad smo postali kao firma za proizvodnju fudbalera
Ja još ne mogu da vjerujem da postoji osoba, koja je u stanju reći da se neko pravda ubistom. Crko majci..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Opet iznosiš neistine i pričaš o nečemu o čemu stvarno pojma nemaš. Spominješ Ferencvaros i derbi, a baš si te sukobe mogao vidjeti na utakmici protiv Ferencvarosa, gdje je nastupila masovna tuča i povlačenje sa tribine mnogih momaka još na poluvremenu. Također, desili su se i dan prije derbija na Skenderiji i ko zna kako je sve to moglo završiti.. Ne pričaj o onome u šta nisi upućen, rekoh ti da imaš PP ako te bilo šta zanima.
Zeljezničar nije ostao bez podrške Manijaka niti kad se borio za opstanak
PS
Stvarno odličan posao FK Sarajevo sa prodajom Barbarića
Zeljezničar nije ostao bez podrške Manijaka niti kad se borio za opstanak
PS
Stvarno odličan posao FK Sarajevo sa prodajom Barbarića
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 03 mar 2016, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sarajevo na ljeto mora obnoviti kompletnu zadnju liniju...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
sergejevic
- Kontakt:
Da ovaj samirr ima mozga shvatio bi da je Zeljo prosle godine ima rezultate i da se do zadnjeg kola borio za titulu. Ne treba obracati paznju na ovakve izrode i smradove.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala Ajzea, odlican posao za igraca kojeg smo djaba doveli 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Po tonu tvog posta, rekao bih da nisi shvatio da zaista mislim da ste odličan posao odradili. Uzeti 700.000KM na igraču kojeg ste doveli sa slobodnim papirima a zatim i zaradili 700.000 KM je bez daljnjeg odličan posao. Ja bih, iskreno govoreći, sada potpisao da Zahirovića i Stevanovića po toj cifri prodamo. Još kad uzmem u obzir da se on pokazao solidnim, a ne odličnim pojačanjem za ovu ligu, onda to još više dobija na tezini.MortemHz je napisao/la:Hvala Ajzea, odlican posao za igraca kojeg smo djaba doveli
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Tebe nikada nema kad treba i gdje je zajebana raspravaPipiDugaCarapa je napisao/la:Po tonu tvog posta, rekao bih da nisi shvatio da zaista mislim da ste odličan posao odradili. Uzeti 700.000KM na igraču kojeg ste doveli sa slobodnim ugovorom a zatim i zaradili 700.000 KM je bez daljnjeg odličan posao. Ja bih, iskreno govoreći, sada potpisao da Zahirovića i Stevanovića po toj cifri prodamo. Još kad uzmem u obzir da se on pokazao solidnim, a ne odličnim pojačanjem za ovu ligu, onda to još više dobija na tezini.MortemHz je napisao/la:Hvala Ajzea, odlican posao za igraca kojeg smo djaba doveli
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Shvatio sam brate, ne bi napisao to gore da nisamPipiDugaCarapa je napisao/la:Po tonu tvog posta, rekao bih da nisi shvatio da zaista mislim da ste odličan posao odradili. Uzeti 700.000KM na igraču kojeg ste doveli sa slobodnim papirima a zatim i zaradili 700.000 KM je bez daljnjeg odličan posao. Ja bih, iskreno govoreći, sada potpisao da Zahirovića i Stevanovića po toj cifri prodamo. Još kad uzmem u obzir da se on pokazao solidnim, a ne odličnim pojačanjem za ovu ligu, onda to još više dobija na tezini.MortemHz je napisao/la:Hvala Ajzea, odlican posao za igraca kojeg smo djaba doveli
Odličan posao finansijski, ali jestel' zadovoljni onim opcijama koje su vam ostale u odbrani? Ja koliko sam upratio Barbarić je bio solidan igrač, iza njega ostaje rupa u ionako poljuljanoj odbrani...Opet kažem, samo moje mišljenje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa on ce ostati do kraja sezone, poslije sezone ces imati dobar izbor igraca, tad se uvijek moze neko drugi dovesti. Bitno je da on odigra ovo do kraja i sretno mu u Belgiji sljedece sezone i nek zaradi malo vise tamo posto je uvijek bio korektan igrac uz minimalan broj greski.wobly92 je napisao/la:Odličan posao finansijski, ali jestel' zadovoljni onim opcijama koje su vam ostale u odbrani? Ja koliko sam upratio Barbarić je bio solidan igrač, iza njega ostaje rupa u ionako poljuljanoj odbrani...Opet kažem, samo moje mišljenje.
MortemHz je napisao/la:Pa on ce ostati do kraja sezone, poslije sezone ces imati dobar izbor igraca, tad se uvijek moze neko drugi dovesti. Bitno je da on odigra ovo do kraja i sretno mu u Belgiji sljedece sezone i nek zaradi malo vise tamo posto je uvijek bio korektan igrac uz minimalan broj greski.wobly92 je napisao/la:Odličan posao finansijski, ali jestel' zadovoljni onim opcijama koje su vam ostale u odbrani? Ja koliko sam upratio Barbarić je bio solidan igrač, iza njega ostaje rupa u ionako poljuljanoj odbrani...Opet kažem, samo moje mišljenje.
Nisam znao da je takav ugovor, da će ostat do kraja sezone, mislio sam da je otišao već tamo, mada ne znam otkud mi to kad je prijelazni rok već gotov. U tom slučaju ste itekako dobro prošli. Baš to, vidi se da je inteligentan odbrambeni igrač a i veoma stamen.
P.S.
Najava 20.-og kola, izjave pred mečeve Sloboda-Radnik i Široki Brijeg-Zrinjski
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja ne znam kako ste zadovoljni ako po realnim i objektivnim cijenama na TM ovaj igrac kosta duplo vise.
Nad tobom sunce najljepše sja
zato sto ce na ljeto imati jos godinu dana ugovora i te pare za tu duzinu ugovora za nase standarde su itekako dobre, a treba istaci da se u zadnje vrijeme sve vise igraca prodaje po nekim solidnim cijenama, nije to ni blizu Srbiji ili Hrvatskoj al s obzirom kako se do sada radilo ovo je vec napredak, generalno mislim na sve klubove na Sarajevo !!!pinoglavi je napisao/la:Ja ne znam kako ste zadovoljni ako po realnim i objektivnim cijenama na TM ovaj igrac kosta duplo vise.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da ovo nije nikakva prodaja vec levat pere pare. Prodaja je Cimirot jedino.
- Osttribine
- Kontakt:
Kako ce prati pare kad lik ne postoji uopste, Tan je izmisljena licnostamazon je napisao/la:Ja mislim da ovo nije nikakva prodaja vec levat pere pare. Prodaja je Cimirot jedino.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Ma obojica su tu negdje, jedan ima 90kg, drugi 95kg. To sta ce biti na derbiju je samo tvoja zelja, kad to prode onda komentarisi. Said je debeljuca i najveci uspjeh s njim je bio da pobjedite Zelju.MosaaRajvosa je napisao/la:amazon je napisao/la:De pustite zahebancije vise, nego sta je ovaj Cezar debeo jbt ko da radi u pekari kod Mehe ?
Ne lupetaj gluposti kad o necemu nemaš pojma, prvo fulio si igraca, drugo vidjecemo debeljucu na derbiju ili vas je vec uhvatila poznata fobija debeljuca koju je Said nabio?![]()
Pisi o zelji, dolini smradova mani se necega o cemu mozes samo lupetati ko maksim po diviziji
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.