A sto se tice postova imam jbg viska vremena,skolu dobru zavrsio,lijep posao..eto ukratko da znas
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam rekao ako se ispostavi tacnim informacija,nisam ja kriv sto onaj bacio bombu..
A sto se tice postova imam jbg viska vremena,skolu dobru zavrsio,lijep posao..eto ukratko da znas
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Svaki pitar zna, svaki glupan zna, da je Slo-bo-da ovdje najjaca na na na na na na na na na na na na na na
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sam safetezlajci je napisao/la:Stariji momci bi nazvali klupskog fizioterapeuta kao što sam ja upravo uradio.harry_90 je napisao/la:Ako je istina za Ordagica,zanima me misljenje starije ekipe sa ovog foruma
I onda bi od njega čuli da je sve OK sa Ordagom te da ima ikakav problem prvo njega igrači kontaktiraju.
A vi, mlađi momci, umjesto što imate po 15000 postova bolje da se posvetite školovanju, stranim jezicima ili bilo čemu kreativnom.
A onda se valjda dovoljno razvijete da možete racionalno donijeti sud da prelazni rokovi zavise od niza faktora kao što su mišljenje strčnog štaba, slobodnih igrača, praznih pozicija, ali prvenstveno od novca. Ovdje ako neko misli da imamo bunar bez dna neka se što prije uštine i probudi iz tog sna.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sehovic nam je ove sezone sudio u Istočnom Sarajevu. U nedjelju najbolji gost protiv najboljeg domačina. Radnik ima 21 bod na gostovanju i još uvijek nisu izgubili. Sloboda 25 bodova osvojila na Tušnju. Bod je odnio Borac
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Meni se neda pisati djeci intelektualne tekstove na forumu, draze mi se zahebavati. Dobro je imati zlajcija koji ce napisati bas kako ja razmisljam. Aferim. Od sada stavljaj u svoje postove i moj potpis.zlajci je napisao/la:Stariji momci bi nazvali klupskog fizioterapeuta kao što sam ja upravo uradio.harry_90 je napisao/la:Ako je istina za Ordagica,zanima me misljenje starije ekipe sa ovog foruma
I onda bi od njega čuli da je sve OK sa Ordagom te da ima ikakav problem prvo njega igrači kontaktiraju.
A vi, mlađi momci, umjesto što imate po 15000 postova bolje da se posvetite školovanju, stranim jezicima ili bilo čemu kreativnom.
A onda se valjda dovoljno razvijete da možete racionalno donijeti sud da prelazni rokovi zavise od niza faktora kao što su mišljenje strčnog štaba, slobodnih igrača, praznih pozicija, ali prvenstveno od novca. Ovdje ako neko misli da imamo bunar bez dna neka se što prije uštine i probudi iz tog sna.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobre su sudije iz Sarajeva nove, Peljto, Sehovic, Ticic, Mulahasanovic, Kaljanac..ima ih jos, a niko nije star od njih. Narednih godina ce lagano preuzimati neki primat i dobijati derbije..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
U koliko sati igramo u srijedu ? Vidio sam negdje da je 18:00h ali to je nemoguce
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma u 3 sata kao i ove prvenstvene koje budu na terenima gdje nema reflektora...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:U koliko sati igramo u srijedu ? Vidio sam negdje da je 18:00h ali to je nemoguce
Polako počinju izlivi nezadovoljstva zbog neigranja u prvoj postavi kod konkurenata nam (Zrinjski), a akbgd i kod ostalih će još malo.
Nesloga u svlačionici drugih može biti dodatno olakšanje za nas ako nastavimo sa dobrim igrama i zadržimo zajedništvo i timski duh
Nesloga u svlačionici drugih može biti dodatno olakšanje za nas ako nastavimo sa dobrim igrama i zadržimo zajedništvo i timski duh
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
tako će se i kod nas pobunit' Mehidić i Sarić što ne igraju pored Haurdića, a i Govedarica, obzirom da Husref sada gura Veselog na desnu stranu
još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko 
Vjerovatno Husref vidi nesto sto mi nevidimo.Aerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko
Po mom skromnom misljenju, Mehidic,a pogotovo Govedarica imaju veci potencijal,i ako nista,za nijansu su bolji igraci (TRENUTNO).
Mozda nas Haurdic razuvjeri ubrzo, pljuvali smo mnoge igrace pa da oprostis pojeli gofnjo.
Briga me ko igra,to nije nas posao ima ko ce odgovarat za rezultate.
Moramo biti svjesni evropa je prioritet ne razmisljajmo o tituli toliko,puno je utakmica do kraja.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
uvijek se javiš poslije mene, to mora da je ljubavAerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko
Ovo je jedna od najvažnijih utakmica Slobode do kraja prvenstva. Radnik je među najuspješnijim ekipama u gostima. Naš je cilj pobjeda i vjerujem da ćemo je ostvariti, mada svi znamo da će dvoboj biti težak - izjavio je Amir Spahić, pomoćnik šefa stručnog štaba Husrefa Musemića.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Eno celo trazi Alibi,dolaze bez trojice prvotimaca.Mortus je napisao/la:Ovo je jedna od najvažnijih utakmica Slobode do kraja prvenstva. Radnik je među najuspješnijim ekipama u gostima. Naš je cilj pobjeda i vjerujem da ćemo je ostvariti, mada svi znamo da će dvoboj biti težak - izjavio je Amir Spahić, pomoćnik šefa stručnog štaba Husrefa Musemića.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Drug mani se ped-erluka, zar nisi skontao da je Aerials ustvari muško koje se pretvara da je ženskoChinaglia je napisao/la:uvijek se javiš poslije mene, to mora da je ljubavAerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko
Slažem se s ovim za Govedaricu i Mehidića. Govedarica je, po meni, bio stvarno dobar u prvom dijelu prvenstva.solinas je napisao/la:Vjerovatno Husref vidi nesto sto mi nevidimo.Aerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko
Po mom skromnom misljenju, Mehidic,a pogotovo Govedarica imaju veci potencijal,i ako nista,za nijansu su bolji igraci (TRENUTNO).
Mozda nas Haurdic razuvjeri ubrzo, pljuvali smo mnoge igrace pa da oprostis pojeli gofnjo.
Nadam se da će što prije da nas razuvjeri
@Chinaglia sudbina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koje trojice nema u Radniku?
Tranvestit?Mortus je napisao/la:Drug mani se ped-erluka, zar nisi skontao da je Aerials ustvari muško koje se pretvara da je ženskoChinaglia je napisao/la:uvijek se javiš poslije mene, to mora da je ljubavAerials je napisao/la:još uvijek pokušavam da shvatim što se Haurdić forsira toliko
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da Obradović ne igratuzlak1987 je napisao/la:Koje trojice nema u Radniku?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA