FK Sarajevo (opšte diskusije)
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Gazda kluba u akciji pranja love, a ekipa sve tanja i tanja. Da cujemo misljenje forumasa?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novih 700.000 KM na racunu, ako je to pranje para onda neka samo pere, svaka mu cast 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa neće Tan plaćat, nego Kortijk. Kakav pleb, bože sačuvaj
4.10.2009.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On misli da Tan placa sve, ali ne treba zamjeriti takvim ljudima..oni vrlo slabo poznaju fudbal opcenito pa i ne treba da te to cudi, ovakav sam i ja sto se tice mode recimo samo se ne bi ovako glupirao i pisao gluposti da me svi ismijavaju nego bi pitao ako bi me vec interesovalokoalem je napisao/la:Pa neće Tan plaćat, nego Kortijk. Kakav pleb, bože sačuvaj
Svaka mu cast (ovom amazonu), realno lik je kralj. Svi mu se kacite za postove, levati klasicni. Kontam ima nesto novo, kad ono 2 stranice ubijedjivanja retarda da je mlijeko bijelo. Ingorisite ga zivi bili kad vec ovi nece da ga banuju!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
U Splitu je danas počelo suđenju Oliveru Knezoviću, optuženom da je ubio navijača FK Sarajevo Vedrana Puljića i ranio još šestoricu tokom nereda ispred nogometnog stadiona Pecara u Širokom Brijegu 4. oktobra 2009. godine.
Truhno za zivot cijeli.
Truhno za zivot cijeli.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
hoćeš reći da Barbarić ne vrijedi 350.000EUR ???amazon je napisao/la:Gazda kluba u akciji pranja love, a ekipa sve tanja i tanja. Da cujemo misljenje forumasa?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- amazon
- Kontakt:
Rekao sam samo da levat pere pare preko belgijanaca i Sarajeva. Svakako po pravilima uefe ne moze biti vlasnik dva kluba.DenchiNL je napisao/la:hoćeš reći da Barbarić ne vrijedi 350.000EUR ???amazon je napisao/la:Gazda kluba u akciji pranja love, a ekipa sve tanja i tanja. Da cujemo misljenje forumasa?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma ignorisite ovog padobranca,levat pravi,on bi se je.bo za post,a u biti glup decko pravo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ma momak je željan pažnje, samo malo kasno to shvatimo.
4.10.2009.
- amazon
- Kontakt:
Zeljan paznje na forumu, udari se nogom u glavu. Hajd malo pisite normalne postove osim tih gluposti glup, levat, aldin. Svaki vam se post svodi na isto a sere.te drugima kako pisu. Jos jednom udari se koljenom u vugla..
pa da ga je platio milion , složio bi se s tobom, a Barbarić sigurno vrijedi ovoliko , stogaamazon je napisao/la:Rekao sam samo da levat pere pare preko belgijanaca i Sarajeva. Svakako po pravilima uefe ne moze biti vlasnik dva kluba.DenchiNL je napisao/la:hoćeš reći da Barbarić ne vrijedi 350.000EUR ???amazon je napisao/la:Gazda kluba u akciji pranja love, a ekipa sve tanja i tanja. Da cujemo misljenje forumasa?
oba kluba su članice UEFE , ali čovjek bar kod nas nije vlasnik kluba, jer nemamo taj zakon još, samo je kupio upravljačka prava...
problema nema....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- amazon
- Kontakt:
Ja nisam rekao da je neki problem. Bio to milion i pola miliona isto je, covjek ocigledno pere pare. Mene boli neka stvar sto je to tako, ali je tako 
prodali dvadesetsestogodsinjeg stopera (26) NA KOJEM NI JEDAN klub do sada nije zaradio marke, koji igra kod nas tek pola godine, za tek 100 000 eura manje nego sto ste vi prodali svoga najboljeg mladog igraca oko kojeg ste gradili igru ... i koji iima OSANAEST GODINA ...amazon je napisao/la:Ja nisam rekao da je neki problem. Bio to milion i pola miliona isto je, covjek ocigledno pere pare. Mene boli neka stvar sto je to tako, ali je tako
e sad se zapitaj ko treba d viri u ciju avliju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- amazon
- Kontakt:
Fazon je sto vi niste nista prodali, amidza i saradnici rekli ovaj mali dobar ide u Kortik, a on ce vama dati malo parica da kupite sijalice za akademiju i da konacno nekom malcu platite 500 maraka da moze da ziviPantelija je napisao/la:prodali dvadesetsestogodsinjeg stopera (26) NA KOJEM NI JEDAN klub do sada nije zaradio marke, koji igra kod nas tek pola godine, za tek 100 000 eura manje nego sto ste vi prodali svoga najboljeg mladog igraca oko kojeg ste gradili igru ... i koji iima OSANAEST GODINA ...amazon je napisao/la:Ja nisam rekao da je neki problem. Bio to milion i pola miliona isto je, covjek ocigledno pere pare. Mene boli neka stvar sto je to tako, ali je tako
e sad se zapitaj ko treba d viri u ciju avliju
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Pantelija je napisao/la: prodali dvadesetsestogodsinjeg stopera (26) NA KOJEM NI JEDAN klub do sada nije zaradio marke, koji igra kod nas tek pola godine, za tek 100 000 eura manje nego sto ste vi prodali svoga najboljeg mladog igraca oko kojeg ste gradili igru ... i koji iima OSANAEST GODINA ...
e sad se zapitaj ko treba da viri u ciju avliju
- amazon
- Kontakt:
I nama Kad Megamix kupi neki klub mozda Mechelen i mi cemo prodati Nedu Turkovica za 600.000 maraka 
pa kupio vas je za 100 000amazon je napisao/la:I nama Kad Megamix kupi neki klub mozda Mechelen i mi cemo prodati Nedu Turkovica za 600.000 maraka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 8 gostiju.