Bayern vs. BVB
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bayern vs. BVB
Znači ništa o lijepom i dominantnom fudbalu žutih. Slijede nam rasprave o "monopolu" i općenito lošem stanju lige. 
- Omerbavarac
- Kontakt:

Zdena04 je napisao/la:Znači ništa o lijepom i dominantnom fudbalu žutih. Slijede nam rasprave o "monopolu" i općenito lošem stanju lige.
Jest, jest, dok su bili prvi furala se prica kako je stigao novi Dortmund, kako stize novi prvak Bundeslige a nakon danasnjeg prizemljenja se ploca okrece za 180 stepeni.
Ja sam davno rekao, mnogo je dupljaka medju zutim, malo je onih iskrenih i realnih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vise na štrikueffe_sa je napisao/la:Navodno je problem Bundeslige što ekipe pred Bayernom skinu gaće...To je čini mi se bila zamjerka BVB-ovaca na račun drugih protivnika Bayerna u Bundesligi. A šta onda bi danas s Dortmundovim gaćama? Izgubiše se i nestadoše, ma i pampersa je nestalo......
Sve ekipe u Bundesligi pruže svoj maksimum upravo protiv Bayerna, tako da je to suprotno od onog što neki tvrde/pričaju...recituju..
Bayčeka goropadan kad zatreba, ne znaš odakle udara, prijetnje sa svake strane, sila nebeska...
Boruse malo podbacili, razočarali, elem, forma na silaznoj putanji.
Nije tu bilo neke pretjerane želje i nekako se sve svodi na ovo:
effe_sa je napisao/la:skinu gaće
Vom Jäger zum Gejagten
BvB je jucer dobio ogromnu samarcinu...Bayern je prosto urinirao po BvB-u...u ovom trenutku Dortmund se ne moze porediti sa Bayernom..ali opet sam ubjedjen da ce BvB zavrsiti kao drugi
-
KayserSose
- Kontakt:
Navijamo da u subotu Hummels odluči derbi nekim neregularnim golom, a onda Mindža u srijedu dovrši šamaranje.
#immergegenbuyern
#immergegenbuyern
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
onuanamsrijedu jel?
jeste, e onda znam ko je mindža.
ovo (nazovimo ga) razbuktivanje vatre i nije tako loše, ali s ukusom drage kolege i osim toga nešto ne vjerujem da će pravim pristalicama Bundeslige goditi bilo kakav loš rezultat u ojropi bilo kojeg kluba.
meni lično svaki uspjeh befaubea na ino-sceni je veliki plus za samo ligu koju jedino pratim i samim tim to sa veseljem primam, kao i svaku drugu ekipu koja ovu ligu predstavlja.
I tebi je vjerujem tako, ali saaamo te filajht Bayo kara.
ovo (nazovimo ga) razbuktivanje vatre i nije tako loše, ali s ukusom drage kolege i osim toga nešto ne vjerujem da će pravim pristalicama Bundeslige goditi bilo kakav loš rezultat u ojropi bilo kojeg kluba.
meni lično svaki uspjeh befaubea na ino-sceni je veliki plus za samo ligu koju jedino pratim i samim tim to sa veseljem primam, kao i svaku drugu ekipu koja ovu ligu predstavlja.
I tebi je vjerujem tako, ali saaamo te filajht Bayo kara.
Vom Jäger zum Gejagten
-
KayserSose
- Kontakt:
Bayern i Juve su mi na vrhu liste najmržih klubova. Mandžo je ovaj put prevaga da sam na strani Juvea. Osim toga, više mi smeta drekich koji mi stalno smrdi od onog koje tek ponekad osjetim. 
Ala kmeče ovi "wannabe monopolaši"...
KayserSose je do finala LP 2013. godine vodio rovovsku, žestoku bitku sa forumskim Talijanima, u dokazivanju snage Bundeslige i sputavanju Serie A, posebnu je mržnju izražavao prema Juveu. A onda se film promjenio, ploča okrenula i od rivalskog prcanja s Bayernovim fanovima se sve pretvorilo u ogromnu mržnju prema Bayernu, da je čak i Juventus zavolio....
Jednom se sjećam jedne interesantne rečenice, koja je napisana na bundesligaškom forumu (a mislim da je i ponovljena), kada je prvo napisano nakon jednog uspjeha Bayerna da je to veliki uspjeh Bundeslige, a tada naleti neko ko ne voli BuLi pa valjda u namjeri da ospori uspjehe iste napisa: "Nije to uspjeh Bundeslige , nego uspjeh Bayerna".
Šta se sve nije pokušavalo od strane hejtera? Pa sada nekako razmišljam da bi KayserSose mogao koristiti istu tezu, moguće da i za njega više Bayernovi uspjesi u Evropi, neće biti uspjesi Bundeslige. Možda i on sebe u to ubjedi, jer u svašta su ljudi na ovom forumu sebe pokušavali ubjediti.....

Jednom se sjećam jedne interesantne rečenice, koja je napisana na bundesligaškom forumu (a mislim da je i ponovljena), kada je prvo napisano nakon jednog uspjeha Bayerna da je to veliki uspjeh Bundeslige, a tada naleti neko ko ne voli BuLi pa valjda u namjeri da ospori uspjehe iste napisa: "Nije to uspjeh Bundeslige , nego uspjeh Bayerna".
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
: moj burazeffe_sa je napisao/la:KayserSose je do finala LP 2013. godine vodio rovovsku, žestoku bitku sa forumskim Talijanima, u dokazivanju snage Bundeslige i sputavanju Serie A, posebnu je mržnju izražavao premaJubetu. A
za koga je ovaj forumas naviao ,kako god
neprijatelj mome neprijatelju je moj prijatelj
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
KayserSose
- Kontakt:
Nema tu ništa nejasno. Titula Bayerna je tada bila uspjeh BL u svjetlu činjenice da je BL više od 10g čekala europsku titulu. Danas ne bi imala takvu težinu. Veću bi recimo imala titula EL Bayera ili Dortmunda.
Ovo "mržnja" nije klasična mržnja već ona nogometna koja nema ni približno isto značenje.
Forumski Digichi su tada bili krdo klaunčina. Danas su malo manje klaunčine, ali njihov napredak ipak nije takav da bi čovjek gubio vrijeme u raspravi s njima.
Veselim se napetom nadolazećem derbiju. To je najbolja stvar za BL.
Ovo "mržnja" nije klasična mržnja već ona nogometna koja nema ni približno isto značenje.
Forumski Digichi su tada bili krdo klaunčina. Danas su malo manje klaunčine, ali njihov napredak ipak nije takav da bi čovjek gubio vrijeme u raspravi s njima.
Veselim se napetom nadolazećem derbiju. To je najbolja stvar za BL.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
jesio pocrnio u licu, ko da si u africi bio a ne u minhenu 
Agieren statt reagieren
Sto ne mogu ovih kockastih glava sto glume face po Minhenu
U subotu citav svijet vs navijaci Bayerna,nadajmo se pobjedi fudbala uz 2 gola Aubameyanga,cisto da ostavi Levata iza sebe.
U subotu citav svijet vs navijaci Bayerna,nadajmo se pobjedi fudbala uz 2 gola Aubameyanga,cisto da ostavi Levata iza sebe.
- BavaracZenica
- Kontakt:
U subotu veliki derbi, ponovo zanimljivo prvenstvo, bar za titulu, pritisak je ipak na Dortmundu, poraz ovdje i sve pada u vodu, znaci pobjeda je imperativ, ali posto je to derbi naravno, Bayern ce uci svim silama u tu utakmicu i odigrat odlican mec, ipak Dortmund nije bunkeraska ekipa i nece cuvati gol, samim tim ce primiti bar 2 u svojoj mrezi 
FC Bayern !!!!!
ovo je za nas pitanje istine da li smo stvarno veliki ili je to samo onako, realno očekujem pobedu bavarskog
giganta od 2 gola razlike zato što je ovo tekma drugačija od ostalih gdje svi igraju bunker, Dortmund sam gledao zadnje
mislim 3 tekme i uopšte me nije oduševio,mislim da sve ovisi od nas ako dobijemo a morali bi opet je sve po starom i
stari novi prvak a i ako slučajno bude x nije toliko loše(Borusija bi sad potpisala neriješeno)....opet smo prvaci
giganta od 2 gola razlike zato što je ovo tekma drugačija od ostalih gdje svi igraju bunker, Dortmund sam gledao zadnje
mislim 3 tekme i uopšte me nije oduševio,mislim da sve ovisi od nas ako dobijemo a morali bi opet je sve po starom i
stari novi prvak a i ako slučajno bude x nije toliko loše(Borusija bi sad potpisala neriješeno)....opet smo prvaci
-
KayserSose
- Kontakt:
Razmišljam si ja šta bih izabrao da mi netko ponudi da biram da BVB ove sezone osvoji ili EL ili BL. Bila bi to **** dilema. Ili biti ispred Bayerna u BL ili osvojiti jedini veliki trofej koji nam fali. Natruhe dušebrižništva za BL u meni bi se pak zapitale da li bi za BL bilo bolje da očuvamo tradiciju da nitko ne osvaja BL 3x u nizu ili da postanemo prvi Bundesligaš koji nije Bayern sa nekom Eurotitulom nakon daleke 1997. godine.
Otkud sad ovakav zaključak? Bod nam ništa ne znači.bajern100 je napisao/la:Borusija bi sad potpisala neriješeno
bod je vama sutra ko kuća a što se tiče evrope teško ćete biti naravno protiv Totenhema ali ako ih prođete želim vam da osvojite s obzirom da
u evropi svakako navijam za sve njemačke klubove što smatram normalim..
u evropi svakako navijam za sve njemačke klubove što smatram normalim..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kakva dilema - LE nam, fali, ona je prioritetKayserSose je napisao/la:Razmišljam si ja šta bih izabrao da mi netko ponudi da biram da BVB ove sezone osvoji ili EL ili BL. Bila bi to **** dilema. Ili biti ispred Bayerna u BL ili osvojiti jedini veliki trofej koji nam fali. Natruhe dušebrižništva za BL u meni bi se pak zapitale da li bi za BL bilo bolje da očuvamo tradiciju da nitko ne osvaja BL 3x u nizu ili da postanemo prvi Bundesligaš koji nije Bayern sa nekom Eurotitulom nakon daleke 1997. godine.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
KayserSose
- Kontakt:
Pa ne bih imao dilemu da se za titulu u BL borimo s bilo kim drugim osim s ovima, ovako dilema ipak postoji.
Ako sutra pobjedimo mislim da bi psihološka prednost bila na našoj strani; ako pak ne pobjedimo nemamo ni legitimitet tražiti titulu ili žaliti za njom.
Glede rasporeda do kraja sezone, Bayin je lagan, a naš još lakši.
S guštom se čeka sutra. Vjerujem da je svima na ovom pdf-u drago zbog toga.
Ako sutra pobjedimo mislim da bi psihološka prednost bila na našoj strani; ako pak ne pobjedimo nemamo ni legitimitet tražiti titulu ili žaliti za njom.
Glede rasporeda do kraja sezone, Bayin je lagan, a naš još lakši.
S guštom se čeka sutra. Vjerujem da je svima na ovom pdf-u drago zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.