FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego vidi Hodzin zet nam dolazi opet, treba ga docekati kako zasluzuje , ja mu jos ne zaboravljam ono iz Prve lige 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Nije uredu covjeka po imenu prozivati, jbga moj je komsija pa ga moram trpiti pa sutimfukara87 je napisao/la:Ja ga vidio jednom na Tusnju u dresu Lazia na C tribini, ja bih se stidio obuci takav dres i doci na Tusanj, e moj Mireleahmic je napisao/la:Covjek.iz Tuzle a navijac Lazia,haha.
Puno toga ih veze...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hajd popustite momka...nek je makar na forumu redovan
i pad je let...samo u obrnutom smjeru
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FrantoBauzek
..
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 04 apr 2017, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
.. . .chini, reci ljudima da se zajebaavaš. Vidiš da se primajuChinaglia je napisao/la:Dado, za tebe više nema linka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma fura ih covjek..hladnoTuzlak04 je napisao/la:.. . .chini, reci ljudima da se zajebaavaš. Vidiš da se primajuChinaglia je napisao/la:Dado, za tebe više nema linka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A brate svi mi simpatisemo nekoga.staragarda je napisao/la:hajd popustite momka...nek je makar na forumu redovan![]()
![]()
Rudarska2 okorjeli realovac, moj skolski,neznam da je napisao tako nesto ikada..
Licno gotivim **** Leeds kako znam za sebe pa ima sve svoje.
Mi (generalno balkan)a pogotovo u Bosni volimo vise tudje gofno nego svoje bilo sta.
Gotivi koga hoces Ali brate kada ti igra tim tvoj tim **** sve ba.
Druze nije se iz skole bjezalo gledati Leeds,ili Lacijo,nego Slobodu.i nezalim sekunde ali ovo danas je ludilo.
Djeca se izvlace na besparicu kvalitet ovo ono.
Hoce da im neko servira sve.
Hocemo pojacanja evropu sponzore...
Dodjimo na Tusanj,10 000 ljudi po 7 km je 70 000.
Onda mozemo ocekivat napredak.
Kada Slobodu protiv Radnika i Zelje bude pratio pun krcat stadion kada Sarajevo ugosti travnik pred 20 000 ljudi,Sloboda Drinu pred 15000.
Onda mozemo reci hocemo nesto.
Dokle god je Lacio na prvom,Viva na drugom,a Sloboda Zeljo ili Celik na trecem ili zadnjem mjestu **** nas nikada nas fudbal nece naprijed.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije problem što neko simpatiše ili navija za neki strani klub, samo što ovo nije tema za to.
Vidim niko nije ispratio onaj prijedlog Mortusa oko promovisanja budućih utakmica, samo bih da napomenem i pohvalim, moglo bi se to i provest. Ako ništa barem se momak potrudio pa došao do dobre ideje.
Vidim niko nije ispratio onaj prijedlog Mortusa oko promovisanja budućih utakmica, samo bih da napomenem i pohvalim, moglo bi se to i provest. Ako ništa barem se momak potrudio pa došao do dobre ideje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jeste veseli veceras 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zasto zato sto imam misljenje da J*** sve strane ekipe? Kralju simpatisem i ja Milan, pa ove Chicago ekipe u NBA, NHl i td, ali ih kralju J*** poserem ih u odnosu na klub koji volim Slobodu ...ma bice stream vec sam se snasao brate platit cemo covjeku napravit ce gledat ce se..ali sve to nece nikad promjenit moje misljenje da se ja pisam na Milan,Lazio,Romu United ,Barcu,Real i ostaleChinaglia je napisao/la:Dado, za tebe više nema linka
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- FrantoBauzek
Fali nama bolja organizacija navijaca, pogotovo iz dijaspore. Momci iz dijaspore rade fantasticne stvari na svoju ruku, pojedinacno. Zamisli kada bi se ta energija mogla kanalisati. U sinergiji navijaca iz svih dijelova svijeta, bili bi puno mocniji nego sto smo trenutno.
Dotad bolje ista nego nista
Dotad bolje ista nego nista
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Salt ti za koga navijas propalo sve, odrekni se Slobode da osvojimo tituluSaltCityAttack je napisao/la:Zasto zato sto imam misljenje da **** sve strane ekipe? Kralju simpatisem i ja Milan, pa ove Chicago ekipe u NBA, NHl i td, ali ih kralju **** poserem ih u odnosu na klub koji volim Slobodu ...ma bice stream vec sam se snasao brate platit cemo covjeku napravit ce gledat ce se..ali sve to nece nikad promjenit moje misljenje da se ja pisam na Milan,Lazio,Romu United ,Barcu,Real i ostaleChinaglia je napisao/la:Dado, za tebe više nema linka
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Salt ti za koga navijas propalo sve, odrekni se Slobode da osvojimo tituluSaltCityAttack je napisao/la:Zasto zato sto imam misljenje da **** sve strane ekipe? Kralju simpatisem i ja Milan, pa ove Chicago ekipe u NBA, NHl i td, ali ih kralju **** poserem ih u odnosu na klub koji volim Slobodu ...ma bice stream vec sam se snasao brate platit cemo covjeku napravit ce gledat ce se..ali sve to nece nikad promjenit moje misljenje da se ja pisam na Milan,Lazio,Romu United ,Barcu,Real i ostaleChinaglia je napisao/la:Dado, za tebe više nema linka
čitam sada neke stare postove na ovoj temi, kakvih provala je bilo, svega nečega
jesmo najveći cigani, u pozitivnom smislu naravno, nema većih budala

jesmo najveći cigani, u pozitivnom smislu naravno, nema većih budala
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nikad brate pa kad nista ne osvojili samo Slobodatuzlak1987 je napisao/la:Salt ti za koga navijas propalo sve, odrekni se Slobode da osvojimo tituluSaltCityAttack je napisao/la:Zasto zato sto imam misljenje da **** sve strane ekipe? Kralju simpatisem i ja Milan, pa ove Chicago ekipe u NBA, NHl i td, ali ih kralju **** poserem ih u odnosu na klub koji volim Slobodu ...ma bice stream vec sam se snasao brate platit cemo covjeku napravit ce gledat ce se..ali sve to nece nikad promjenit moje misljenje da se ja pisam na Milan,Lazio,Romu United ,Barcu,Real i ostaleChinaglia je napisao/la:Dado, za tebe više nema linka
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
tražim jedan komentar koji je Skver uputio meni, ali ne mogu ga pronaći jebt
uglavnom, post je vrh, sada bih ponudio novčanu nagradu ko ga pronađe
uglavnom, post je vrh, sada bih ponudio novčanu nagradu ko ga pronađe
pronašao sam ga, Skver skontao i objasnio
Skver je napisao/la:Yebes ti nas...onako lagano, sukcesivno, al' moram ti priznati...imas duha.Chinaglia je napisao/la:nisam troll, samo volim zajebanciju
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
E pa neces kurvo balkanska... Moras ti nama stream spremitChinaglia je napisao/la:volio bih kada bih mogao naći dobar razlog
ali, ako najdraža pristane da ide sa mnom u nedjelju na tekmu, obećavam da ću doći
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.