FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amazon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 22:10

Pantelija je napisao/la:
amazon je napisao/la:I nama Kad Megamix kupi neki klub mozda Mechelen i mi cemo prodati Nedu Turkovica za 600.000 maraka :lol:
pa kupio vas je za 100 000 :urnebes:
Kupio nas? Ti si prelud hahahahah :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 mar 2016, 22:12

Pantelija je napisao/la:
amazon je napisao/la:I nama Kad Megamix kupi neki klub mozda Mechelen i mi cemo prodati Nedu Turkovica za 600.000 maraka :lol:
Kupiti moze 49% jer tako statut nalaze. :kafa:
MIX, MIX, MEGAMIX ! :kafa:

Nije 100.000 već 200.000 eura. :salut:

Ne brinemo se mi dok je Misketa koji, zamisli ovo, vodi računa i o legendama kluba te po Nikolu Nikića pošalje auto kako bi ovaj mogao prisustvovati utakmici sa Širokom Brijegom. Gospodin čovjek :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 mar 2016, 22:27

Neka vama vaseg Misketa,a nas malo zaobidjite,uzivajte u vasem trenutku,nezzz samo sto se lijepite na nas kad ste zadovoljni s vasim klubom,nemojte nam vi oci otvarati,nije stvar trenutka,pred nama je sve ko je ko i ko ce koliko,pa cemo da vidimo i onda da sudimo :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 mar 2016, 22:36

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Kupiti moze 49% jer tako statut nalaze. :kafa:
MIX, MIX, MEGAMIX ! :kafa:

Nije 100.000 već 200.000 eura. :salut:

Ne brinemo se mi dok je Misketa koji, zamisli ovo, vodi računa i o legendama kluba te po Nikolu Nikića pošalje auto kako bi ovaj mogao prisustvovati utakmici sa Širokom Brijegom. Gospodin čovjek :kafa:
Ako je 49% kupio za mizernih 200000 eura znači da vam klub ukupno vrijedi malo više od 400000 Eura. :D

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 mar 2016, 22:41

@BordoArmy88
Moj odgovor se zapravo odnosio na netačnu informaciju, koju je iznio ovaj pantelija, da je Barbarić prodan za 100.000 eura manje nego naš najvrijedniji eksponat, odnosno Amir Hadziahmetović. Moja je greška što nisam naglasio na šta mislim, pa te to očigledno zbunilo.
Helem, Misimović nije kupio ništa, tako da mu i ta priča pada u vodu.

@Redevil
Reagovao sam i reagovat ću svaki put, kada se budu iznosile neistine o mom klubu, bilo da je to ova tema ili neka druga. Pisanjem na ovoj temi, ne kršim pravila foruma jer mi je, kao navijaču drugog kluba, to i omogućeno. Ne bih ni govorio o Zeljezničaru, da ovaj balvan nije prvi morao spomenuti moj klub.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 mar 2016, 22:53

Pantelija je napisao/la: prodali dvadesetsestogodsinjeg stopera (26) NA KOJEM NI JEDAN klub do sada nije zaradio marke, koji igra kod nas tek pola godine, za tek 150 000 eura manje nego sto ste vi prodali svoga najboljeg mladog igraca oko kojeg ste gradili igru ... i koji iima OSANAEST GODINA ...
e sad se zapitaj ko treba da viri u ciju avliju :urnebes:
Morao sam te ponovo citirati da ispravim cifru za ovog levata da bude tacno, jer ipak je to jedna velika razlika :lolno: Barba igrac koji je dosao dzabe odigra par mjeseci kod nas i evo sada ide skoro pa za istu cifru kao najveca nada Zeljkana :urnebes:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 mar 2016, 22:57

Opet nije tačno, ispravi ponovo, molim lijepo.
Naravno da nije mala razlika, ako je tebi mala razlika 200.000KM, ti moraš biti neki bogat čovjek.

Kakvih vi paćenika imate, čovjek vam pruzi ruku za korektno odrađen posao, ali ti ne mozeš izdrzati a da ne uvrijediš sagovornika koji ti je čestitao i pruzio ruku.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 mar 2016, 22:59

PipiDugaCarapa je napisao/la:@BordoArmy88
Moj odgovor se zapravo odnosio na netačnu informaciju, koju je iznio ovaj pantelija, da je Barbarić prodan za 100.000 eura manje nego naš najvrijedniji eksponat, odnosno Amir Hadziahmetović. Moja je greška što nisam naglasio na šta mislim, pa te to očigledno zbunilo.
Helem, Misimović nije kupio ništa, tako da mu i ta priča pada u vodu.

@Redevil
Reagovao sam i reagovat ću svaki put, kada se budu iznosile neistine o mom klubu, bilo da je to ova tema ili neka druga. Pisanjem na ovoj temi, ne kršim pravila foruma jer mi je, kao navijaču drugog kluba, to i omogućeno. Ne bih ni govorio o Zeljezničaru, da ovaj balvan nije prvi morao spomenuti moj klub.
Tebra ma pisi sta hoces,imas pravo svakako,dobar si momak,samo opleti :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 mar 2016, 23:08

PipiDugaCarapa je napisao/la:Opet nije tačno, ispravi ponovo, molim lijepo.
Naravno da nije mala razlika, ako je tebi mala razlika 200.000KM, ti moraš biti neki bogat čovjek.

Kakvih vi paćenika imate, čovjek vam pruzi ruku za korektno odrađen posao, ali ti ne mozeš izdrzati a da ne uvrijediš sagovornika koji ti je čestitao i pruzio ruku.
Za prosjecnog igraca (26) uzeti 350k i to samo manje za 150k od Amira je uspjeh. Dodaj jos to da nas tek napusta na ljeto, dok je vas Amir odmah napustio.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 mar 2016, 23:10

Memara je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: prodali dvadesetsestogodsinjeg stopera (26) NA KOJEM NI JEDAN klub do sada nije zaradio marke, koji igra kod nas tek pola godine, za tek 150 000 eura manje nego sto ste vi prodali svoga najboljeg mladog igraca oko kojeg ste gradili igru ... i koji iima OSANAEST GODINA ...
e sad se zapitaj ko treba da viri u ciju avliju :urnebes:
Morao sam te ponovo citirati da ispravim cifru za ovog levata da bude tacno, jer ipak je to jedna velika razlika :lolno: Barba igrac koji je dosao dzabe odigra par mjeseci kod nas i evo sada ide skoro pa za istu cifru kao najveca nada Zeljkana :urnebes:
jarane, pitanje je je li i 450 000 jer mu je menadzer imao dobar ugrad u ugovor i klauzulu od 300 000 eura + to sto nije mali htio potpisati novi ugovor
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 mar 2016, 23:12

Memara je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Opet nije tačno, ispravi ponovo, molim lijepo.

Za prosjecnog igraca (26) uzeti 350k i to samo manje za 150k od Amira je uspjeh. Dodaj jos to da nas tek napusta na ljeto, dok je vas Amir odmah napustio.
Da gazda drugog kluba nije vas gazda, prodali bi vi musanovo mud.0 :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 mar 2016, 23:16

@Memara
Vazno je da je skuplji od njega, ostalo manje-više. Uporedit ćemo ga sa Radovcem, jer on je vaše dijete i kao takav se moze porediti sa Amirom.

@Pantelija
Meni uprava, koja mi prije par trenutaka iznese račun svih radova na stadionu, kaze da je otišao za 550.000 eura i ja im vjerujem. Vidiš, za razliku od vas, imamo uvid u sve tako da nema više dezinformacija, nema više laganja već se zna tačno gdje i koliko se troši. Radi se transparentno, i imamo izvještaj gdje god se koja marka utroši ili zaradi, što je izuzetno vazno. Naravno, ja neću vjerovati njima već nekakvom nepismenom panteliji, koje kao ima informacije. Popusti me, ziv bio.. Uhvati se laganja, mozda ti kakav pubertetlija i povjeruje.

Prebacite se na Zeljinu opštu diskusiju, ako imate namjeru raspravljati o Zelji. Ovo je tema FKS..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 03 mar 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 03 mar 2016, 23:34

Može li kakav link da se provjeri ova insajderska od 350k€? Ili ce biti isto ko cimirot?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2016, 23:36

Nije tebi to bitno, svakako ce ti drug reci da je sve za 0 otislo kao inace :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 mar 2016, 23:40

MortemHz je napisao/la:Nije tebi to bitno, svakako ce ti drug reci da je sve za 0 otislo kao inace :mrgreen:
Pere se prljavi kladionicarski novac iz Azije :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 mar 2016, 23:56

PipiDugaCarapa je napisao/la:@Memara
Vazno je da je skuplji od njega, ostalo manje-više. Uporedit ćemo ga sa Radovcem, jer on je vaše dijete i kao takav se moze porediti sa Amirom.
Kako znam ti inace volis neke statistike pa da ti ubacim ovu.

Amir Hadziahmetovic (18) 3.gola i 47 nastupa za FKZ - (2. godine u klubu) otisao u polusezoni za 500.000 €
Tomislav Barbaric (26) 2.gola i 20 nastupa za FKS - (7. mjeseci u klubu) ide na kraju sezone za 350.000 €

High

Post Postao/la High » 04 mar 2016, 00:01

Pa oni od Amira u budućnosti mogu uzeti koju paru, mi od Barbarića ne.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 mar 2016, 00:06

High je napisao/la:Pa oni od Amira u budućnosti mogu uzeti koju paru, mi od Barbarića ne.

Normalno da mogu, ali mogu i ja onda pitati hoce li? Ali to nije peonta prethodnog posta. Dvije godine qurcenja za Amira a Barbaric ode skoro pa za istu cijenu.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 00:22

@High :thumbup:
Tacnije, imamo 20% od narednog transfera a zatim 3,5% od svakog poslije tog.

@Memara
Vi racunate da cete na Gojku uzeti postotak od transfera, isto tako i mi racunamo.

Inace, u nasim uslovima, razlika od 400.000KM nije haman pa isto.

@Mortem
:mrgreen:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 04 mar 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2016, 00:24

PipiDugaCarapa je napisao/la:@High :thumbup:
Tacnije, imamo 20% od narednog transfera a zatim 3,5% od svakog poslije tog.

@Memara
Vi racunate da cete na Gojku uzeti postotak od transfera, isto tako i mi racunamo.

Inace, u nasim uslovima, razlika od 400.000KM nije haman pa isto.
Ne svidja mi se tvoj ton.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []