FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opstanak moramo izboriti
[youtube][/youtube]edinedin1 je napisao/la:Nek se ponovi prosla sezona i kanafa Simića u mreži tog golmana Chelsea
Jedna od boljih. Nek se ponovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kontam što mi obrisaše komentar. Ozirom na, u najgorem slučaju, tendencioznu izjavu koja se tiče ovog kluba, koji stoji ovdje u naslovu teme. Ali neka, brišite i ovaj komentar.
Sutra vedro haman cijeli dan, mada ne bi me čudilo da počne padati vnugo po' sata prije tekme.

Sutra vedro haman cijeli dan, mada ne bi me čudilo da počne padati vnugo po' sata prije tekme.

Promašio si temu.edinedin1 je napisao/la:Nek se ponovi prosla sezona i kanafa Simića u mreži tog golmana Chelsea
Samo Saraj'vo.
[youtube][/youtube]
1:17
Robijaši, dođite na instrukcije.
1:17
Robijaši, dođite na instrukcije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dzemica i Reis ce sutra da komanduju na sredini, Dulja i Deni po strani, a 8ekic i Cezar naprijed.
Nazad standardna 4ka; Almir, Kova, Barba i Kadusic. Pavlovic neprikosnoven na golu.
Karaj smogovce !!!
Nazad standardna 4ka; Almir, Kova, Barba i Kadusic. Pavlovic neprikosnoven na golu.
Karaj smogovce !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Cuo sam da su Rustemovic ,Kallasi i Berberovic posteđeni treninga danas jer su bolesni.Ne znam hoce li sutra igrati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ko ce sutra igrati na sredini sa emersonom,ja bih volio vidjeti mihu na zadnjem veznom
Samo Sarajevo
Cujem rustem nece igrat samo nam Bog moze pomoc ako pileci sut bude igrao od pocetka. DOBIT SA NJIM NE MOZEMO
DAMJAN KRAJISNIK !
DAMJAN KRAJISNIK !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A zasto ovo nebi bio novi pocetak za Samira,nezaboravi da je njemu tek 19.Besic je napisao/la:Cujem rustem nece igrat samo nam Bog moze pomoc ako pileci sut bude igrao od pocetka. DOBIT SA NJIM NE MOZEMO
DAMJAN KRAJISNIK !
Samo Sarajevo
Besic je napisao/la:Cujem rustem nece igrat samo nam Bog moze pomoc ako pileci sut bude igrao od pocetka. DOBIT SA NJIM NE MOZEMO
DAMJAN KRAJISNIK !
Krajisnik je prebacen u akademiju sa juniorima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Igra @miden umjesto Obija. 
I ja bi volio vidjeti njega na zadnjem veznom, trebalo bi mu dati šansu prije nego radovcu a posebno jer bi Emerson uz njega manje morao defanzivno igratikanarinac je napisao/la:Ko ce sutra igrati na sredini sa emersonom,ja bih volio vidjeti mihu na zadnjem veznom
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na kraju nije to ni losa cifra za Velkoskog kada skontamo da je frajer otjeran iz kluba i da je morao otici pod svaku cijenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidjeces sutra kad bude :Kadusic,Kramar,Barbaric,Al.Bekic,Kovačević,Emerson
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Volio bih vidjeti Mihojevica sutra na zadnjem veznom, mislim da bi se tu dobro snašao. Kovacevic je odlican na poziciji stopera, tako da ga ne bi dirao sa te pozicije.
(Nisam im niko iz familije, niti neki drug)
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta dodjes Nemanji?miden je napisao/la:Volio bih vidjeti Mihojevica sutra na zadnjem veznom, mislim da bi se tu dobro snašao. Kovacevic je odlican na poziciji stopera, tako da ga ne bi dirao sa te pozicije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nermin je dobar momak, samo mu je raja zamjerila što sluša Cecu.MortemHz je napisao/la:Sta dodjes Nemanji?miden je napisao/la:Volio bih vidjeti Mihojevica sutra na zadnjem veznom, mislim da bi se tu dobro snašao. Kovacevic je odlican na poziciji stopera, tako da ga ne bi dirao sa te pozicije.
Das Ist Walter
Koliki god da je rizik Kramara postavit na štopera , a Kovu na DMF još je veći rizik početi sa pilećim šutem utakmicu ( samo se Travnika sjetite ). Mada mislim da je Marko na DMF najbolja verzija trenutno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
Oho nam se sutra, nema Rustem age.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: propoklopac i 39 gostiju.