BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ma daj Tomo. Sve imaš i sve propustiš. Sa Tomom uvijek isto, tu je negdje, bori se ali kad treba nema ga nigdje.
Sutra moramo dubl dobit i Mirza mora Jazirij dobit jer Tomo nema šanse da onog dobije. Bit će nešto ovako kao sad. Blizu ali nikakve šanse da pobjedi.
Sutra moramo dubl dobit i Mirza mora Jazirij dobit jer Tomo nema šanse da onog dobije. Bit će nešto ovako kao sad. Blizu ali nikakve šanse da pobjedi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jooj Tomo, opet prosipaš nešto što ne smiješ. Do kad više?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jaziri ide svjesno na bekend Tome koji je ocajan a i zbog toga je vec 2:0 mada ja sam zadovoljan sto je i dosao do petog seta.
Zasto Dzumhur ne igra ?
Zasto Dzumhur ne igra ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Da sam ja snimao mobitelom bolju bi sliku imali nego što daju ovi sa državne televizije. Imao sam priliku da sjedim da nekom curom na tribinama koja je bliska sa Tomom i stvarno sam promenio mišljenje općenito o BH. tenisu. Što se tice tenisa inače, pošto mi je ovo prvi live meč na ovom nivou, trebalo mi je dosta gemova da pofatam brzinu i ritam loptice. Uslovi fantastični.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sta ti je kazalasamocelik je napisao/la:Da sam ja snimao mobitelom bolju bi sliku imali nego što daju ovi sa državne televizije. Imao sam priliku da sjedim da nekom curom na tribinama koja je bliska sa Tomom i stvarno sam promenio mišljenje općenito o BH. tenisu. Što se tice tenisa inače, pošto mi je ovo prvi live meč na ovom nivou, trebalo mi je dosta gemova da pofatam brzinu i ritam loptice. Uslovi fantastični.
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bht isključi 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Opalio je Tomobadel62 je napisao/la:Sta ti je kazalasamocelik je napisao/la:Da sam ja snimao mobitelom bolju bi sliku imali nego što daju ovi sa državne televizije. Imao sam priliku da sjedim da nekom curom na tribinama koja je bliska sa Tomom i stvarno sam promenio mišljenje općenito o BH. tenisu. Što se tice tenisa inače, pošto mi je ovo prvi live meč na ovom nivou, trebalo mi je dosta gemova da pofatam brzinu i ritam loptice. Uslovi fantastični.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ma nako me malo općenito uputila u neke udarce, način treniranja te analize konretno današnjeg protivnika. Jbt malo me to iznenadilo. Eh sad pošto Tomu nisam upratio često ranije, danas sam primjetio da je tipični balkanski igrač, je.bote kad ide ide sve, kad ne ide psuje Tomo, nabija loptice, glavom od reket, a i ova hanuma zna opsovati.badel62 je napisao/la:Sta ti je kazalasamocelik je napisao/la:Da sam ja snimao mobitelom bolju bi sliku imali nego što daju ovi sa državne televizije. Imao sam priliku da sjedim da nekom curom na tribinama koja je bliska sa Tomom i stvarno sam promenio mišljenje općenito o BH. tenisu. Što se tice tenisa inače, pošto mi je ovo prvi live meč na ovom nivou, trebalo mi je dosta gemova da pofatam brzinu i ritam loptice. Uslovi fantastični.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I onda se pitaju što im niko ne plača pretplatu. Ko će vam platit gamad jedna? Koji debili. Debili nad debilima. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Povedi je sutra na kosevo da se malo druzimosamocelik je napisao/la:Ma nako me malo općenito uputila u neke udarce, način treniranja te analize konretno današnjeg protivnika. Jbt malo me to iznenadilo. Eh sad pošto Tomu nisam upratio često ranije, danas sam primjetio da je tipični balkanski igrač, je.bote kad ide ide sve, kad ne ide psuje Tomo, nabija loptice, glavom od reket, a i ova hanuma zna opsovati.badel62 je napisao/la:Sta ti je kazalasamocelik je napisao/la:Da sam ja snimao mobitelom bolju bi sliku imali nego što daju ovi sa državne televizije. Imao sam priliku da sjedim da nekom curom na tribinama koja je bliska sa Tomom i stvarno sam promenio mišljenje općenito o BH. tenisu. Što se tice tenisa inače, pošto mi je ovo prvi live meč na ovom nivou, trebalo mi je dosta gemova da pofatam brzinu i ritam loptice. Uslovi fantastični.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako krene u dublu sutra dobro eto nas,a ako nas ne krene eto nas opet 
Poraz ali na kraju dobar otpor Tome,valjda ce mu ovo biti motiv za malo bolje rezultate.Sutra je najvazniji mec.
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta. Ipak poraz Tome. Mogao je ovo dobit, imao je puno šansi, prilika ali nije iskoristio ništa. Dubl i Mirza moraju dobit jer ne smijemo se puno u Tomu nadati.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Brkić iznenađujuće dobar, na kraju nije bilo snage za pobjedu, ali iscjedio je maksimalno Jazirija koji će do nedjelje biti potrošen. Lagani trening za Mirzu, Anis ima lijep servis i forhend, ali mu je podloga prebrza i on ne može držati na njoj nikakav vid razmjena. Slično važi i za Jazirija, napad po BHu i izlazak na mrežu je nešto od čega se ne može odbraniti. U zadnjem gemu pogodi pasing, jednoručnim bekendom, ostao je i sam u nevjerici 
Mirza sve vrijeme istezao desnu ruku, ima neke fizičke probleme, ali se čini da će biti spreman za komplet vikend. Po svemu viđenom, dobijamo ovaj meč 3-1. Ne vidim kako Jaziri može dobiti Mirzu.
Mirza sve vrijeme istezao desnu ruku, ima neke fizičke probleme, ali se čini da će biti spreman za komplet vikend. Po svemu viđenom, dobijamo ovaj meč 3-1. Ne vidim kako Jaziri može dobiti Mirzu.
Kome je palo na pamet da se ovaj mec igra u Areni koja ima za nase uslove ogroman kapacitet, umjesto da se igra u nekoj manjoj dvorani u kojoj bi i atmosfera bila milion puta bolja.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Pa igralo je se zadnji put u manjoj Areni u Sarajevu pa je bilo 20 ljudi čak je i Dzumhur preko društvenih mreža molio ljude da dodzuEthel je napisao/la:Kome je palo na pamet da se ovaj mec igra u Areni koja ima za nase uslove ogroman kapacitet, umjesto da se igra u nekoj manjoj dvorani u kojoj bi i atmosfera bila milion puta bolja.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
To je druga stvar, Sarajevo, dobra atmosfera i reprezentacija odavno ne idu u istu recenicu.AnelMid je napisao/la:Pa igralo je se zadnji put u manjoj Areni u Sarajevu pa je bilo 20 ljudi čak je i Dzumhur preko društvenih mreža molio ljude da dodzuEthel je napisao/la:Kome je palo na pamet da se ovaj mec igra u Areni koja ima za nase uslove ogroman kapacitet, umjesto da se igra u nekoj manjoj dvorani u kojoj bi i atmosfera bila milion puta bolja.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.