valja se lesinarima opet skrivat po BLChinaglia je napisao/la:Bojac povodom 90-godišnjice ugošćuje Partizan na gradskom stadionu u Banjoj Luci
čijih navijača će biti više
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U Tuzlu dolaze navijači iz Bijeljine? Je li to odgođeno kolo Jelen lige?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Navijaci koga?High je napisao/la:U Tuzlu dolaze navijači iz Bijeljine? Je li to odgođeno kolo Jelen lige?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
dolazili su oni nekad davno u Tuzlu, nisu ni ušli u onaj ćumez, odmah dižu tri prsta 
Plavo-belih.BadrHari je napisao/la:Navijaci koga?High je napisao/la:U Tuzlu dolaze navijači iz Bijeljine? Je li to odgođeno kolo Jelen lige?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajde nadasve jaca srbski lokalpatriotizam...
Sokolovi nikad brojniji, lesevi popunili kop, alcohol boyz bojkotuju ko i mi, sad se i bijeljina workersi bude...
Sokolovi nikad brojniji, lesevi popunili kop, alcohol boyz bojkotuju ko i mi, sad se i bijeljina workersi bude...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Retko ko u Bijeljini zna ko je Edin Hadžihajdić. Ali, kada neko spomene Mađara, njegovi sugrađani znaju o kome se radi
Vođa navijača FK Radnik i strastveni navijač Crvene Zvezde u žižu šire javnosti Republike Srpske i BiH dospeo je 11. jula, kada je u Bijeljini lepio plakate podrške Ratku Mladiću.
Na plakatima su bile ispisane poruke "Đeneral, Junak bez mane, Srpski heroj" i "Predsedniče Dodik vreme je za istinu. Referendum!".
– Ustao sam kao i svaki drugi dan, došao do grada i počeo lepiti plakate, došla je policija, a kada su ustanovili da plakati nikoga ne vređaju, ipak su pozvali komandira stanice da se konsultuju. Potom sam priveden. Na plakatu sam ispisao parole podrške generalu Ratku Mladiću i parole podrške Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske. Ja ću uvek dati podršku predsedniku Srpske, ma kako se on zvao, ističe Hadžihajdić.
- Na svojim plakatima nisam uvredio nikoga, ni Hrvata, ni muslimana, ni Srbina. Ne plašim se ničega, jer nema osnove da mi bilo šta prikače. Ja sam musliman, rođen sam ovdje u Bijeljini i Srpska je moja zemlja. Uvek ću braniti Ratka Mladića, kaže Edin Hadžihajdić.
Protesti
Proteklih godina hapšen je više puta mada, kako tvrdi, nikad zbog kriminala. Nikad se nije bavio smunjivim poslovima niti imao dodira sa kriminalcima.
– Već 15 godina sam među prvima na svakom protestu. Kada su hapšeni Mladić, Karadžić i naši generali, ja sam bio tu. Uvjek sam bio među vodećim ljudima kada se organizovao protest. Ne znam zašto sam im taj dan zasmetao. Bolje da su hapsili one koji su pravili nerede u Srebrenici, kaže Edin za magazin Istina.
Vodja Radnika, navija za Zvezdu, musliman
Vođa navijača FK Radnik i strastveni navijač Crvene Zvezde u žižu šire javnosti Republike Srpske i BiH dospeo je 11. jula, kada je u Bijeljini lepio plakate podrške Ratku Mladiću.
Na plakatima su bile ispisane poruke "Đeneral, Junak bez mane, Srpski heroj" i "Predsedniče Dodik vreme je za istinu. Referendum!".
– Ustao sam kao i svaki drugi dan, došao do grada i počeo lepiti plakate, došla je policija, a kada su ustanovili da plakati nikoga ne vređaju, ipak su pozvali komandira stanice da se konsultuju. Potom sam priveden. Na plakatu sam ispisao parole podrške generalu Ratku Mladiću i parole podrške Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske. Ja ću uvek dati podršku predsedniku Srpske, ma kako se on zvao, ističe Hadžihajdić.
- Na svojim plakatima nisam uvredio nikoga, ni Hrvata, ni muslimana, ni Srbina. Ne plašim se ničega, jer nema osnove da mi bilo šta prikače. Ja sam musliman, rođen sam ovdje u Bijeljini i Srpska je moja zemlja. Uvek ću braniti Ratka Mladića, kaže Edin Hadžihajdić.
Protesti
Proteklih godina hapšen je više puta mada, kako tvrdi, nikad zbog kriminala. Nikad se nije bavio smunjivim poslovima niti imao dodira sa kriminalcima.
– Već 15 godina sam među prvima na svakom protestu. Kada su hapšeni Mladić, Karadžić i naši generali, ja sam bio tu. Uvjek sam bio među vodećim ljudima kada se organizovao protest. Ne znam zašto sam im taj dan zasmetao. Bolje da su hapsili one koji su pravili nerede u Srebrenici, kaže Edin za magazin Istina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Magazin istina pazi bogatituzlak1987 je napisao/la:Retko ko u Bijeljini zna ko je Edin Hadžihajdić. Ali, kada neko spomene Mađara, njegovi sugrađani znaju o kome se radi
Protesti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 04 mar 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
- Suljo20002
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaSlevinKelevra je napisao/la:Koji odron, yebote...High je napisao/la:
http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581![]()
goveđigulašmajka
Sta ce moraju za nekog navijat.Zamisli zijanit od Viteza 6-0.Boli.
tukli su borussiu 2:1 zatoAlipasino je napisao/la:Sta ce moraju za nekog navijat.Zamisli zijanit od Viteza 6-0.Boli.
goveđigulašmajka
Liz-liz Mađara i Elmara s Alipašina.
ako ti se liže bujrumHigh je napisao/la:Liz-liz Mađara i Elmara s Alipašina.
goveđigulašmajka
rigotina je napisao/la:ako ti se liže bujrumHigh je napisao/la:Liz-liz Mađara i Elmara s Alipašina.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.