Nevjerovatno je stvarno kako je Spalletti preporodio Romu
Veceras sam uzivao u igri Rome

Konkurenta za to 3 mjesto su prakticno razbili za 30 minuta,nije to mala stvar.U prvom poluvremenu,pisao sam vec,bilo je nesigurnosti bespotrebne u zadnjoj liniji,medjutim u drugom se to otklonilo i pobjeda nijednog trena nije dolazila u pitanje,naprotiv.
Alfa i omega ove ekipa je Pjanic,ako je neko i sumnjao dosad evo veceras se mogao u to uvjeriti.
Mora se istaci svakako i trojac iz vrha napada,Salah-Saravi-Peroti,ogroman je to potencijal.Njihove igracke karakteristike svakako olaksavaju posao i veznom redu,koriste svaki metar slobodnog prostora da pokusaju nesto iskreirati.
Treca stvar je Dzeko,ocito je na moju ili nasu zalost da nema povjerenje Spallettija.Sve druge price mi djeluju neuvjerljivo.Ima krivice Edina svakako zasto je to tako,ali ima i ekipe iz prvog dijela prve polusezone kad zaista i nije imao adekvatnu podrsku.Odlicnom utakmicom portiv Palerma je nagovjestio povratak,ali..Ne znam,daj Boze da grijesim i da Edin ima puno povjerenje trenera.
Cini mi se da Mire sljedecu u ligi pauzira zbog zutih,jel tako?
Sezona je ponovo aktivna tako da kazem,steta sto se ranije nisu napravile promjene,ko zna sta bi bilo,ali elem..