FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2016, 23:59

Moze se to sniziti ali klubu trebaju pare, ako hoces igrace moras i platiti i onda npr sto navijaci manje ucestvuju novcano slabo tim moze napredovati.
I ovako ne mozemo parirati nekima u platama za igrace, ne mogu niti da zamislim kako bi bilo kada bi ove cijene bile i neka losija sezona. Odmah bi svi sa tribina pljuvali. Ono npr plati tri KM, a ocekuje neke Lige prvaka i trofeje :P

Tri KM ovako naplate na ulazu gdje se igraju kantonalne lige ali ozbiljno vam kazem..

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 00:05

Kakvi su ljudi i to će puno da im bude. Raji je lakše izvaliti 50 u Vivi ili kod Tome nego dati petaka za ulaznicu :|

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 mar 2016, 00:08

Sezonska nam je dobra stvar i idealna cijena. Sada ko ima sezonsku zlata mu je vrijedna. Svako moze naci 50KM prije sezone i onda samo lagano dolazi na utakmice. Ja sam tek sada skontao koliko mi je to bila pametna investicija na startu, a klubu si dao novac pa dosao ili ne.

Isto tako kada kupis ulaznicu obicnu u igri si za novog Citroena.

Ili neko bi kartu za 5KM i to da on diktira sve. Npr kada je lijepo vrijeme dodje i plati peticu, a kada je lose nema ga. I normalno tu klub ispasta..

S obzirom da se kvalitet lige u buducnosti popravlja i da bi se mogli pojaviti kvalitetniji igraci i bolji uvjeti na Tusnju u buducnosti ce cijena karte vjerovatno da naraste.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 00:15

Sezonska nam ove sezone uopšte nije bila skupa, malo mi je krivo što nismo ni brat ni ja kupili, al' dobro sad..
Možda nabavim polusezonsku, valjda ih još prodaju.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 05 mar 2016, 00:17

Spuštanje kriterija ne vodi ničemu . Ne utiče toliko cijena na posjetu kolko druge stvari .Volja pod broj jedan. Sezonska od 50 km je bila više nego povoljna, pa šta bi. " Solidnih" 700- 800 kolko već. A troši se na gore gluposti .I sad treba radi bezveznjakovića spuštat nivo , molit ih, davat džaba karte. Ne bih reko. Ako treba iz temelja izgradit novu, karakternu publiku, al ponižavat se ne treba.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 mar 2016, 00:17

Nek´ ti Chinaglia da svoju :mrgreen: .

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 00:19

Pa šta će onda on? :think: valja mu plaćati :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 mar 2016, 00:20

Sve za ljubav,Cingili pokaži se sad ,nemoj me razocarat :salut: .

:mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 mar 2016, 00:22

Aerials je napisao/la:Pa šta će onda on? :think: valja mu plaćati :mrgreen:
Zrtvovat ce se brajtoo za tebe, iskoristi ga budi moderna :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 00:24

ipak ne bih :nene: :mrgreen:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 05 mar 2016, 00:27

Nek raspolovi kartu ,pola njemu, pola njoj, da mogu uć' samo zajedno.Bem vam više sapunicu tu. ;)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 00:29

Mislim da je najbolje da više ne skrećemo na ovu temu i da se vratimo onome čemu je namijenjena tema :mrgreen:

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 05 mar 2016, 00:38

tuzlak1987 je napisao/la:Sezonska nam je dobra stvar i idealna cijena. Sada ko ima sezonsku zlata mu je vrijedna. Svako moze naci 50KM prije sezone i onda samo lagano dolazi na utakmice. Ja sam tek sada skontao koliko mi je to bila pametna investicija na startu, a klubu si dao novac pa dosao ili ne.

Ili neko bi kartu za 5KM i to da on diktira sve. Npr kada je lijepo vrijeme dodje i plati peticu, a kada je lose nema ga. I normalno tu klub ispasta..
Jel mi zivimo u istom gradu, istoj drzavi ?
Eto vidis ja sam cak i zaboravio na tog citroena koliko je bitan ;)
Nisu svi u mogucnosti, ne radi se, nema se posla..
I vi poceli kao dijaspora ima u Bosni para cim se hoda po kafama, pa koliko Tuzla ima stanovnika, koliko kosta ta kafa ? I ova sto spominje Vivu, Tomu daj ba popusti molim te..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2016, 00:38

Aerials je napisao/la:Mislim da je najbolje da više ne skrećemo na ovu temu i da se vratimo onome čemu je namijenjena tema :mrgreen:
hoces da ti dam ja svoju sezonsku jer necu ici na utakmicu, imam poslovnih obaveza, i da znas ne udvaram se :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 00:45

E vala ne možeš reći da ljudi ne izvaljuju svaki vikend pare na izlaske, a teško im je pa eto barem jednom mjesečno dati za ulaznicu. Znam brdo takvih slučajeva, oni bi svi došli na utakmicu da je ulaznica skoro dž ;) al' dobro, ako se ne slažeš s mojim stavom ok je, svako ima svoje mišljenje :thumbup:

Fukaro hvala na ponudi al' ne mogu ni ja na ovu u nedjelju svakako :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2016, 00:46

Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2016, 00:48

staragarda je napisao/la:Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
Smiri se bolan,cavrljamo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2016, 00:51

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
Smiri se bolan,cavrljamo.
:rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 05 mar 2016, 00:52

tuzla87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sezonska nam je dobra stvar i idealna cijena. Sada ko ima sezonsku zlata mu je vrijedna. Svako moze naci 50KM prije sezone i onda samo lagano dolazi na utakmice. Ja sam tek sada skontao koliko mi je to bila pametna investicija na startu, a klubu si dao novac pa dosao ili ne.

Jel mi zivimo u istom gradu, istoj drzavi ?
Eto vidis ja sam cak i zaboravio na tog citroena koliko je bitan ;)
Nisu svi u mogucnosti, ne radi se, nema se posla..
I vi poceli kao dijaspora ima u Bosni para cim se hoda po kafama, pa koliko Tuzla ima stanovnika, koliko kosta ta kafa ? I ova sto spominje Vivu, Tomu daj ba popusti molim te..
Nije pedeset maraka smak svijeta. Dnevno 15 feninga ,na godinu dana .Nek je ,a nije ,cigara dnevno manje ,ko hoće i voli, neće mu teško past. Ljudi koji uglavnom kukaju oko cijene, ne žele da se odreknu nebitne sitnice, u malom nekom obimu , i kupe kartu. To je tako u ovom našem univerzumu. Takvi kad je džaba neće da dođu jer je džaba, pa je garant i bezveze. :facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2016, 01:00

Staragarda sad gledo Romu na Areni a sad malo po njima, ne moze tako brate :P priznaj da si igro x2 :)
Karte mogu jedino poskupit, nikad se više ne vraćale na one stare cijene, ako će klub rast to i jest najmanje što možemo uradit da doprinesemo. Nije pošteno možda prema nekome ko nema, ni sam nekad nisam imao da odem na utakmicu (a ne idem u vive te nikad), al klub se razvija i što prije to ljudi shvate i skontaju da se ne mogu više šlepat, to bolje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.