Kako mozes igrati kladionicu a pitas nekoga za savjet o kvoti 1,15?!?Prometheus je napisao/la:
Kako možeš da živiš od kladionice kad igraš na kornere?

Edit; Korneri puno bolja varijanta od keca na Valenciu kvote 1,40

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kako mozes igrati kladionicu a pitas nekoga za savjet o kvoti 1,15?!?Prometheus je napisao/la:
Kako možeš da živiš od kladionice kad igraš na kornere?
Mislim da Ibraga preferira gole dečkeLjumanM95 je napisao/la:ibro brateu šta si navalio na sms jel to šalješ sms-ove da gledaš gole tete
Jbg ja da sam na tvom mjestu nebi ni igrao kad živiš od SMS servisa. Ja moram negdje trošiti pare sta drugo da radim?krmpotich je napisao/la:Kako mozes igrati kladionicu a pitas nekoga za savjet o kvoti 1,15?!?Prometheus je napisao/la:
Kako možeš da živiš od kladionice kad igraš na kornere?![]()
![]()
Edit; Korneri puno bolja varijanta od keca na Valenciu kvote 1,40
misliš da je ibrahim backovićkrmpotich je napisao/la:Mislim da Ibraga preferira gole dečkeLjumanM95 je napisao/la:ibro brateu šta si navalio na sms jel to šalješ sms-ove da gledaš gole tete
Peruanske ninje za 2 min 2 golaTorres_9 je napisao/la:Peruanski cmarovi se ispromasivali cc
Pasel i 5-tiTorres_9 je napisao/la:Peruanske ninje za 2 min 2 golaTorres_9 je napisao/la:Peruanski cmarovi se ispromasivali cc
Hah e budala ma dosta 4+ za 3,5 kvotuBihac96 je napisao/la:Pasel i 5-tiTorres_9 je napisao/la:Peruanske ninje za 2 min 2 golaTorres_9 je napisao/la:Peruanski cmarovi se ispromasivali cc
I ja ih gledam,idioti imam ih i 3+ i 4+ valjda dodjuBihac96 je napisao/la:Jbt sta su sve fulali ovi paragvajci moglo je do sad biti 5 golova
i normalno cileanci idu 4+ i ove sam debile ubacio 4+ koji nece doci
Ja ih imam gg3+ i 4+ valjda ista dodjeTorres_9 je napisao/la: I ja ih gledam,idioti imam ih i 3+ i 4+ valjda dodju
Howedes, Nastasić, Uchida, Goretzka, HogerSiouxLukavac je napisao/la:Što je na Šalke ovolika kvota? Jesul oslabljeni, ko im ne igra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.