FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
Drago mi je sto je Buducnost u Premijer ligi,imate fin stadion i bicete pravo osvjezenje u narednoj sezoni...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nemojte biti blesavi pa djecu sa klipova poslati na gostovanje sa onim transom
Ostaće bez njega garantovano. Eto, prijateljski savjet 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:

ULAZ NA STADION BANOVICI

xD

Sadasnje stanje na ISTOKU SEKTOR ''A''......jutros slikano.....FRIŠKO....

Dio tribine Sektor''B'' i Sektor ''C''
[IMG]http://i50.tinypic.com/14mh5v.jpg[/IMG
ZAPADNA STRANA
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 07 jun 2010, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
1947!
Nisam uhvatio hoće bit još kakvih rekonstrukcija osim trave na stadionu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Bit ce jedino *MOZDA* rad na zapadnoj tribini..u pitanju su stolice sa naslonjacima....ali za jos jednu TRIBINU niko neznaFrutek je napisao/la:Nisam uhvatio hoće bit još kakvih rekonstrukcija osim trave na stadionu

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvala majstore za ove fotke. Nadam se da ce teren ovaj put biti dobro uradjen a ne kao prosli put (uoci kupa UEFA). Takodje ne bi bilo lose da se uradi jedna manja tribina iza gola za gostujuce navijace.Ljumani_Banovici je napisao/la:
zapad
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- admir_ze1982
- Kontakt:
Prvo pozdrav svim navijacima i simpatizerima Buducnosti...
drago mi je da ste se nakon par sezona ponovo vratili u PL BiH, i svim srcem zelim da se u njoj sto je moguce duze zadrzite...
Banovice pamtim kao jako lijep gradic i jako zdravu sredinu, i kao jednu od rijetkih ekipa s kojima se da posteno igrati ...
sve najbolje vam zelim i poseban pozdrav i selam za gospodina Munevera Rizvica
drago mi je da ste se nakon par sezona ponovo vratili u PL BiH, i svim srcem zelim da se u njoj sto je moguce duze zadrzite...
Banovice pamtim kao jako lijep gradic i jako zdravu sredinu, i kao jednu od rijetkih ekipa s kojima se da posteno igrati ...
sve najbolje vam zelim i poseban pozdrav i selam za gospodina Munevera Rizvica

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvala teBra na tome.....Nadamo se da i ove sezone ostavimo takav utisak svima koji dodju u goste u nas grad...pozzzadmir_ze1982 je napisao/la:Prvo pozdrav svim navijacima i simpatizerima Buducnosti...
sve najbolje vam zelim i poseban pozdrav i selam za gospodina Munevera Rizvica![]()
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nista ba bice jos..ne brini...ima da se ja pobrinem za sve u vezi klubaVan Klomp je napisao/la:Hvala majstore za ove fotke. Nadam se da ce teren ovaj put biti dobro uradjen a ne kao prosli put (uoci kupa UEFA). Takodje ne bi bilo lose da se uradi jedna manja tribina iza gola za gostujuce navijace.Ljumani_Banovici je napisao/la:
zapad

1947!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nikad_izvini je napisao/la:Nemojte biti blesavi pa djecu sa klipova poslati na gostovanje sa onim transomOstaće bez njega garantovano. Eto, prijateljski savjet
pa jeli veca sramota njih sto ce izgubiti taj transt ili sramota Robijasa,Fukara,Hordi,Manijaka,Lesinara,Ultrasa koji bi im zaplijenili im taj trans.Ja ko pripadnik fukara bi se sramotio, kada bi im primjer mi oduzeli, ali naravno to se nece desiti.Njima treba pomoci i svakako primiti ih kao i Zmajeve.Svakako manje grupice treba podrzavat, a ne ih umalozavati i jos ih kojim slucajem napast i oduzet taj trans
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
KOMSIJA DOBRO SI TO REKAO....SaltCityAttack je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Nemojte biti blesavi pa djecu sa klipova poslati na gostovanje sa onim transomOstaće bez njega garantovano. Eto, prijateljski savjet
pa jeli veca sramota njih sto ce izgubiti taj transt ili sramota Robijasa,Fukara,Hordi,Manijaka,Lesinara,Ultrasa koji bi im zaplijenili im taj trans.Ja ko pripadnik fukara bi se sramotio, kada bi im primjer mi oduzeli, ali naravno to se nece desiti.Njima treba pomoci i svakako primiti ih kao i Zmajeve.Svakako manje grupice treba podrzavat, a ne ih umalozavati i jos ih kojim slucajem napast i oduzet taj trans

1947!
-
- Kontakt:
Jeli i sad onaj Golać u klubu?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nije......njega su OTJERALI LOPOVI KOJI SU SADA U UPRAVImujoisuljo je napisao/la:Jeli i sad onaj Golać u klubu?

1947!
Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Kakvi su tek ti novi lopovi ako su onako finog čovjeka uspjeli otjerati?Ljumani_Banovici je napisao/la:Nije......njega su OTJERALI LOPOVI KOJI SU SADA U UPRAVImujoisuljo je napisao/la:Jeli i sad onaj Golać u klubu?![]()
![]()
....ALI NE BI BILO CUDNO DA SE I ON UKLJUCI...

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ehhh too bi mogloo....heheh....mada bio je jedan koji su ZAPALILI kada smo izgubili od Slobode u banovicima (prodana utakmica) Ljumani su sve popalili uletili u teren s murijom se ŠUTALI igrace udarali....haooss je bioo..bas se sjecam...a sto se tice zastave dimenzije 6 m duga 4m siroka jer to odgovara...ako nije problem..hahhahaAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma joj dali vidis.....UEFA donirala 140.000 KM za Omladinski pogon Fk Buducnost Banovici.....i sta mislis gdje su pare zavrsile???mujoisuljo je napisao/la:Kakvi su tek ti novi lopovi ako su onako finog čovjeka uspjeli otjerati?Ljumani_Banovici je napisao/la:Nije......njega su OTJERALI LOPOVI KOJI SU SADA U UPRAVImujoisuljo je napisao/la:Jeli i sad onaj Golać u klubu?![]()
![]()
....ALI NE BI BILO CUDNO DA SE I ON UKLJUCI...

1947!
I napisat im nove pjesmeAdnel je napisao/la:Treba im ukrast ovaj udarni transparent i napravit im novi pa fino poklonit![]()
![]()
![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.