Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jbte pa zadnjih 10 dana kritikujem sve. Da li treba kao ti svaki put jedno te isto ponavljati? To sto sam rekao da je Cech lose reagovao i da je mogao bolje ne znaci da pravdam one druge.
PS: Danas ako ponovo izvede isti sastav sve na celu sa Ramseyem onda treba iz lige da ispadnemo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PS: Danas ako ponovo izvede isti sastav sve na celu sa Ramseyem onda treba iz lige da ispadnemo!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije isti, ali ima Ramsey ovaj put na kriluGunner4 je napisao/la:Jbte pa zadnjih 10 dana kritikujem sve. Da li treba kao ti svaki put jedno te isto ponavljati? To sto sam rekao da je Cech lose reagovao i da je mogao bolje ne znaci da pravdam one druge.
Ospina; Bellerin, Per, Gabriel, Gibbs
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj Gibbs, nisam nikad bio fan Monreala ali sta ce Gibbs umjesto njega? 
Ali pogledaj ti na sta je ovaj Arsenal spao pogledaj vezni red Elneny i Coqelin i nekoga nije stid nadati se tituli?
Ali pogledaj ti na sta je ovaj Arsenal spao pogledaj vezni red Elneny i Coqelin i nekoga nije stid nadati se tituli?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 05 mar 2016, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nek je izmiješao sastav, yebem mu majku i tabanje u mjestu sa istom formacijom istom postavkom isto sve uvijek.
Baj d vej, ovo je ona postavka koju sam ja lično priželjkivao sa Ramizom na krilu
@BBB pa ne može Monreal odigrati svaku utakmicu, treba malo odahnut, a i Gibbs je lokalac pa je vjerovatno nabrijan za derbi.
Haj nek nam je sa srećom, iako ćemo izgubit
Baj d vej, ovo je ona postavka koju sam ja lično priželjkivao sa Ramizom na krilu
@BBB pa ne može Monreal odigrati svaku utakmicu, treba malo odahnut, a i Gibbs je lokalac pa je vjerovatno nabrijan za derbi.
Haj nek nam je sa srećom, iako ćemo izgubit
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali izmijesao ali sut kartu dobio Monreal a panjevi od stopera ostaju Chambers naravno bez prilike, pa yebote da smo chambersove kikseve trpili umjesto kikseva ovih letvi dobili bi vrhunskog stopera i to domaceg umjesto ovih drva Pauliste i Mertesackera koji ne naperduju vec nazaduju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kad vidim prvo da Ramiz igra zlo mi bude, a tek kad pogledam da ga je stavio na krilo dodje mi da se iserem po webgerovoj i ramizovoj glavi...
Kako me frustrira kad znas da u posljednjih 10 god nikad laksu priliku nismo imali za titulu i oni je upropaste...
Yebo ti Ramsey kcerkuu Arsenee, Arsenee
Kako me frustrira kad znas da u posljednjih 10 god nikad laksu priliku nismo imali za titulu i oni je upropaste...
Igrali smo najbolji fudbal dok je on bio na krilu ove sezone pa vi serite po glavi kome hoćete. Jednostavno ona formacija je savršeno funkcionisala. Nije zato što je on dobar na krilu nego zato što se uklapao u postavku na terenu.Zip je napisao/la:Kad vidim prvo da Ramiz igra zlo mi bude, a tek kad pogledam da ga je stavio na krilo dodje mi da se iserem po webgerovoj i ramizovoj glavi...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Danas nas Danny momče dovodi do pobjede !
Puno povjerenje u crnog pantera
Puno povjerenje u crnog pantera
Topnice ne sjecam se kada je neki nas igrac bio nabrijan za bilo sta osim selfija. 
Dobro je sastav istumbao. Ponovo bi ovo moglo biti ona 4-3-1-2. Gibbs i Bellerin kao krila a ova trojica+Ozil bi ojacali vezu gdje su Spursi najjaci. U napadu eto Alexisa i Welbecka...
Jbga jeste slabija verzija onog tima sto je igrao dobro ove sezone. Cech,Koss,Monreal,Cazorla>>>Ospina,Lepi,Gibbs,Taliban
Dobro je sastav istumbao. Ponovo bi ovo moglo biti ona 4-3-1-2. Gibbs i Bellerin kao krila a ova trojica+Ozil bi ojacali vezu gdje su Spursi najjaci. U napadu eto Alexisa i Welbecka...
Jbga jeste slabija verzija onog tima sto je igrao dobro ove sezone. Cech,Koss,Monreal,Cazorla>>>Ospina,Lepi,Gibbs,Taliban
Ramsey svakako sve vrijeme provodi u napadu i onda nemamo centralnog veznog. Ako ga Wenger neće izbaciti iz prve postave onda bolje da igra na krilu nego da nam stoperi kreiraju napad.
Samo da znate buraz je požurio u kladionicu da stigne na Tottenham:Arsenal... sad ne znam na koga je igrao.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
haman na tottenhamanell je napisao/la:Samo da znate buraz je požurio u kladionicu da stigne na Tottenham:Arsenal... sad ne znam na koga je igrao.
Arsen puca pod pritiskom hahah standardno. Ko je kriv za 4.uzastopni poraz? Ja mislim da je ovaj put horoskop u pitanju
Igro oba daju gol...QUARTERBACK je napisao/la:haman na tottenhamanell je napisao/la:Samo da znate buraz je požurio u kladionicu da stigne na Tottenham:Arsenal... sad ne znam na koga je igrao.
POGODIO JE, IMA BOGA.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije da se trebam cuditi Wengeru, ali mi je fakat najveca misterija ne igranje Chambersa i Campbella. Ospina mi ne daje ni blizu sigurnost kao Cech. Glupi potezi Coquelina, ali trebali smo igrati barem jedno vrijeme 10 vs. 10. Objektivno gledano, OK igranje Arsenala, moglo i moralo je bolje. Drago mi je sto je Welbeck igrao.
Ovo mora bolje da bude od sad pa do kraja sezone. Ne znam sta ce Wenger i ekipa skontati, ali ovo mora bolje.
Ovo mora bolje da bude od sad pa do kraja sezone. Ne znam sta ce Wenger i ekipa skontati, ali ovo mora bolje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ssta ce ba Wenger skontati hahahahahaha liku je mozak izlapio
Eli gledao ko izjavu velikog vodje?
Gunner4 je napisao/la:Eli gledao ko izjavu velikog vodje?
Kaže sudije trebaju doći na presicu da objasne neke odluke
Wenger on Thierry Henry: "He can't measure angriness of 60,000 people, he sits in the stadium's best seats."
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo ne kontam izmjenu wengera kad vadi ozila. Pa halo parmaku kako imas obraza vadit igraca poteza, koji jedni pasom moze rijesiti utakmicu u nasu korist, cak i kad imamo igraca manje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.