FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Moggiano
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Moggiano » 05 mar 2016, 07:25

Forza Željo! Neću moći u Mostar jer radim, yebiga lijep dan ce izgleda biti. Ajdeee plavi
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 mar 2016, 07:39

[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 05 mar 2016, 09:49

Minhi je napisao/la:Meni kao istinskom navijaču je više nego važna stvar koja je daleko od preseravanja (kako to ti "samoplavi" nazivaš) činjenica da je u uređenje stadiona uloženo cc 140 000,00 KM, što je za BH uslove i više nego solidna cifra. Izgleda da samo ti potenciraš 'farbanje stepenica', dok mi pravi navijači vidimo novi LED display, novu krovnu konstrukciju na zapadnoj tribini, obnovljenu novinarsku ložu, nove toalete. Prije toga smo se radovali rekonstruisanom pomoćnom terenu, novom sistemu navodnjavanja i novim prskalicama na samom terenu, novoj plastičnoj travi na drugom pomoćnom terenu, sređenoj lokomotivi na istočnoj tribini, modernizovanim svlačionicama i silnim ugovorima sa DOMAĆIM sponzorima. Pravim navijačima Željezničara je drago da se ulaže u njihov stadion i to u trenutku kada su se dušmani ponadali da smo se finansijski prenapeli pri dovođenju silnih pojačanja. Ovo sve dokazuje da smo kao klub veoma stabilni i sa tendencijom da svaki dan budemo još stabilniji, uređeniji i samim tim kvalitetniji klub. Usput da pohvalim i proširenje FAN shopa.
Najvise volim kad u diskusiji, razmjeni stavova, moj sagovornik koristi termine istinski i pravi navijac. Mi koji kazemo da nam je drago sto se sve to desava, sto se polako obnavlja stadion, al da se pocinjemo preseravati smo krivi navijaci. Dobro, ako ti tako kazes. Smatram da se na cudan nacin pokusavamo piskiti po drugima pogotovo prema komsijama i da ukoliko glumimo, a glumimo, tu super transparentnost, najbolje bi bilo da objavimo stvarna primanja svih igraca. To je normalno u svijetu sporta i ukoliko zelimo, a zelimo biti ti na koje ce se ostali ugledati, imamo priliku.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 05 mar 2016, 10:28

Minhi je napisao/la:Meni kao istinskom navijaču je više nego važna stvar koja je daleko od preseravanja (kako to ti "samoplavi" nazivaš) činjenica da je u uređenje stadiona uloženo cc 140 000,00 KM, što je za BH uslove i više nego solidna cifra. Izgleda da samo ti potenciraš 'farbanje stepenica', dok mi pravi navijači vidimo novi LED display, novu krovnu konstrukciju na zapadnoj tribini, obnovljenu novinarsku ložu, nove toalete. Prije toga smo se radovali rekonstruisanom pomoćnom terenu, novom sistemu navodnjavanja i novim prskalicama na samom terenu, novoj plastičnoj travi na drugom pomoćnom terenu, sređenoj lokomotivi na istočnoj tribini, modernizovanim svlačionicama i silnim ugovorima sa DOMAĆIM sponzorima. Pravim navijačima Željezničara je drago da se ulaže u njihov stadion i to u trenutku kada su se dušmani ponadali da smo se finansijski prenapeli pri dovođenju silnih pojačanja. Ovo sve dokazuje da smo kao klub veoma stabilni i sa tendencijom da svaki dan budemo još stabilniji, uređeniji i samim tim kvalitetniji klub. Usput da pohvalim i proširenje FAN shopa.
tako je i samo tako!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 mar 2016, 10:47

samoplavi je napisao/la:
Najvise volim kad u diskusiji, razmjeni stavova, moj sagovornik koristi termine istinski i pravi navijac. Mi koji kazemo da nam je drago sto se sve to desava, sto se polako obnavlja stadion, al da se pocinjemo preseravati smo krivi navijaci. Dobro, ako ti tako kazes. Smatram da se na cudan nacin pokusavamo piskiti po drugima pogotovo prema komsijama i da ukoliko glumimo, a glumimo, tu super transparentnost, najbolje bi bilo da objavimo stvarna primanja svih igraca. To je normalno u svijetu sporta i ukoliko zelimo, a zelimo biti ti na koje ce se ostali ugledati, imamo priliku.
Samoplavi

Druze nisi u pravu i ovo je jedini pravi put. Ubijedjen sam da bi i ti kao i vecina nas volio znati gdje su i kako su se utrosile pare npr. jos iz vremena Newcastla itd.. da ne nabrajam. Ja licno kao i vecina ljudi podrzavamo ovo sto se iznose detalji o potrosnji novca i stvarno se nadam da ce se sa ovim nastaviti i u buducnosti. Cak sto vise ja da se pitam u statutu kluba bi pisalo da se svaka marka zaradjena i potrosena mora prikazat ako nista drugo barem na kraju sezone. To da ce se morati prikazati koliko koji igrac zaradjuje je samo pitanje vremena jer to je vec prijavljeno poreznoj upravi i ako se ne varam svako ko zeli moze otici u poreznu upravu i to provjerit a samo je pitanje vremena kada ce neko od novinara to uraditi.

Meni srce kao Trebevic kad procitam ovo "Dodatno, Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelolokupnu javnost da je u u nedeljnoj utakmici prodato 8.806 karata u ukupnom iznosu od 58.062 KM. Ujedno ovo spada među rekordnim rezultatima na stadionu Grbavica u zadnjih par godina. Ovakvi rezultati su ujedno i motiv svima nama da u narednom periodu nastavimo sa predanim radom kako bi dan utakmice na Grbavici svaki put bio istinski spektakl", navodi se na oficijelnoj web stranici najtrofejnijeg bh. kluba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ica/186148 "
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 05 mar 2016, 10:55

Hoce li biti gdje prenos utakmice ?

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 05 mar 2016, 11:01

Sema1988 je napisao/la:Hoce li biti gdje prenos utakmice ?
znas li kako se pravi stream ? ako znas reci ja cu napraviti pa cu dati link da se gleda

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 05 mar 2016, 11:02

zeljocity je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Samoplavi

Druze nisi u pravu i ovo je jedini pravi put. Ubijedjen sam da bi i ti kao i vecina nas volio znati gdje su i kako su se utrosile pare npr. jos iz vremena Newcastla itd.. da ne nabrajam. Ja licno kao i vecina ljudi podrzavamo ovo sto se iznose detalji o potrosnji novca i stvarno se nadam da ce se sa ovim nastaviti i u buducnosti. Cak sto vise ja da se pitam u statutu kluba bi pisalo da se svaka marka zaradjena i potrosena mora prikazat ako nista drugo barem na kraju sezone. To da ce se morati prikazati koliko koji igrac zaradjuje je samo pitanje vremena jer to je vec prijavljeno poreznoj upravi i ako se ne varam svako ko zeli moze otici u poreznu upravu i to provjerit a samo je pitanje vremena kada ce neko od novinara to uraditi.

Meni srce kao Trebevic kad procitam ovo "Dodatno, Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelolokupnu javnost da je u u nedeljnoj utakmici prodato 8.806 karata u ukupnom iznosu od 58.062 KM. Ujedno ovo spada među rekordnim rezultatima na stadionu Grbavica u zadnjih par godina. Ovakvi rezultati su ujedno i motiv svima nama da u narednom periodu nastavimo sa predanim radom kako bi dan utakmice na Grbavici svaki put bio istinski spektakl", navodi se na oficijelnoj web stranici najtrofejnijeg bh. kluba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ica/186148 "
Poštujuem i vjeruj da je i meni srce zaigralo kad sam vidio ove podatke na sluzbenoj stranici kluba. Samo mislim da ne trebamo svaku potrosenu marku pravdati putem sluzbene stranice i mislim, mozda sam u krivu, da ovo vise radimo radi anamo njih, nego radi nas. Recimo, ovo sto si naveo, na kraju sezone mi nekako izgleda mnogo pametnije i bolje.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2016, 14:41

Ima li kakav link da se gleda tekma? Ako ima, moze u PP? Lp
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 05 mar 2016, 14:44

@kyrgios rece da ce napraviti stream, tako da bi trebalo biti. Vjerovatno ce staviti link ovdje

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 mar 2016, 14:44

cekam da se ukljuce valjda ce sve ok biti

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 mar 2016, 14:53

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 05 mar 2016, 14:56

kyrgios je napisao/la:
e ovo je prenos svaka ti dala

plavidokraja
Kontakt:

Post Postao/la plavidokraja » 05 mar 2016, 15:45

Oranica

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 mar 2016, 15:46

E moj mulaliču ti si samo za omladinaca ja bi mu sad dao otkaz nečemo mi sa mjim daleko dogurati

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 mar 2016, 15:47

bojamora je napisao/la:E moj mulaliču ti si samo za omladinaca ja bi mu sad dao otkaz nečemo mi sa mjim daleko dogurati
:facepalm: , sta je mulalic kriv ne mozes na ovom terenu nista uradit , barcelona ne bi gola dala u ovim uslovima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 15:47

Morao je poceti s dva napadaca, krila ovdje ne mogu igrati zbog loseg terena. Nadam se da ce skontati to i nabijat lopte u sesnesterac pa sta Bog da.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 05 mar 2016, 15:49

bojamora je napisao/la:E moj mulaliču ti si samo za omladinaca ja bi mu sad dao otkaz nečemo mi sa mjim daleko dogurati
Neznam zasto tolika negativa
Pogledaj samo kakav je teren
Ovaj teren pravi veleza za 50% jacim a svi su iza lopte na svojoj polovini
Postavi deset konobara ispred golmana i mnoge evropske ekipe ce se napatit
"Volim te Zeljo"

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 05 mar 2016, 15:50

irfo je napisao/la:
:facepalm: , sta je mulalic kriv ne mozes na ovom terenu nista uradit , barcelona ne bi gola dala u ovim uslovima[/quot
kakvi sve intelektualci prate fudbal to je strasno,idi gledaj karling ziv bio

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 mar 2016, 15:51

On bi mu dao otkaz pa bilan ovde Ozil ne moze kontrolisat loptu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 15 gostiju.