Ja rijetko gledam Real, a ovo što sam ih gledao slabo sam tog čovjeka od 40,50 mil.€ primjećivao.
Da li vrijedi taj igrač toliko?
btw. jel mi to za sutra prvi put nemamo povrijeđenih igrača u timu(osim Chiela)?!?
pu,pu,pu da ne ureknem
Forza Juve
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
4-4-2 FAVORITO SUL 4-3-1-2
Takav igrac nam itekako nedostaje jer nemamo materijala za 433. 433 je dominantna formacija modernog nogometa ali moras imati super-ofanzivna i tehnicki fantasticna krila a takvih bas i nema previse na trzistu. Trkaca ima na sve strane ali Neymar ili Robben npr su puno vise od toga.dinoo je napisao/la:Hvala svima;)
Ma nekako sam se ohladio od tih wanna be tehnicara(a svi odreda na klupama sjede) gotze,jovetic,isco,oscar...,kao ono oni su samo zaduzeni za napadacke opcije...a ko zna ,mozda nam bas takav treba ako ce ostati alegri i ako hoce konacno da zazivi tu svoju 4312 formaciju.
Al nije to ni bitno ima do jula dosta...
Forza Juve
gojzerica je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Takav igrac nam itekako nedostaje jer nemamo materijala za 433. 433 je dominantna formacija modernog nogometa ali moras imati super-ofanzivna i tehnicki fantasticna krila a takvih bas i nema previse na trzistu. Trkaca ima na sve strane ali Neymar ili Robben npr su puno vise od toga.dinoo je napisao/la:Hvala svima;)
Ma nekako sam se ohladio od tih wanna be tehnicara(a svi odreda na klupama sjede) gotze,jovetic,isco,oscar...,kao ono oni su samo zaduzeni za napadacke opcije...a ko zna ,mozda nam bas takav treba ako ce ostati alegri i ako hoce konacno da zazivi tu svoju 4312 formaciju.
Al nije to ni bitno ima do jula dosta...
Forza Juve
U 4312 nama kada je faza napada jedan ofanzivan igrac sa idejom i pasom bi sjeo kao budali samar a ne da ne bi imao prostora sa Pogbom,Marchom i Khedirom iza sebe. Sa 4 igraca u odbrani i 3 defanzivno orjentisana vezna igraca vjerujem da bi ljubitelji defanzive medju Agnelijevim ili ko vec smatra da je takav nogomet way to go bi trebali biti zadovoljni. Ostala 3 igraca moraju biti WC igraci. Dybala je na korak od toga a Mandzukic je stari kov napadaca i itekako koristan.
Juventus ovakav kakav je sada ima veliki respekt kada je evropa u pitanju ali ofanzivni potencijal ekipe se mora pojacati kako tamo ne bi bili vjeciti underdog.
12:45 - Secondo Sky, si va sempre più verso il 4-3-1-2 con Pereyra dietro Dybala e Mandzukic.
#Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Khedira, Marchisio, Pogba, Pereyra, Mandzukic, Dybala. #AtalantaJuve
4312 je ovoNedved11 je napisao/la:Je li Rugani povrijeđen čim Alegri korist mrtvu 4-4-2? Zadnji 11 mečeva Juve izdominirao Atalantu, idemo nastavit niz i danas. FORZA JUVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.