Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ukucas samo bht1 live stream,odmah ce ti bacitiRamsi85 je napisao/la:gluo pitanje, ali ima li iko link za tekmu?
hvala, ali ocigledno ne radi stream ako zivim van bihSarajlijica1946 je napisao/la:Ukucas samo bht1 live stream,odmah ce ti bacitiRamsi85 je napisao/la:gluo pitanje, ali ima li iko link za tekmu?
znaci nije moguce da se gleda utakmica...?Sarajlijica1946 je napisao/la:E jbg. Da imaju live na youtube mogao bih,ali sta bi bilo kad bi bilo
kyrgios je napisao/la:ako vas ima mogu vam streamat, nema veze sto niste moji
hajd molim te ubaci me na stream, trazim vec sat vremena na netukyrgios je napisao/la:ako vas ima mogu vam streamat, nema veze sto niste moji
hvala! valjda nece raja dijeliti link...pa na kraju punke streamkyrgios je napisao/la:
Ramsi85 je napisao/la:hvala! valjda nece raja dijeliti link...pa na kraju punke streamkyrgios je napisao/la:
evo upravo puko.kyrgios je napisao/la:Ramsi85 je napisao/la:hvala! valjda nece raja dijeliti link...pa na kraju punke streamkyrgios je napisao/la:
tesko da moze puci zbog broja ljudi, jer vecina sto je radila streamove je sa mojetv, i imaju los upload zato stopa.
ja debilzma, ne mogu da vjerujem..sta sad?kyrgios je napisao/la:Your account at was the subject of a Terms of Service suspension for violating the following category: Non-Gaming Content. As a result, we have given you a 24-hour restriction from using the site.
Trenutno korisnika/ca: crnehorde, FRANK RIBERY, Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 27 gostiju.