PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Joj imate Sarajlije trenere ko s modne piste u Milanu-
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
"U životu sam prošao put od trnja do zvijezda"
Miroslav Krleža
Miroslav Krleža
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ispovijest mladog knjizevnika..
"Do jučer nisam imao za pero, a danas se izivljavam nad enterom za vrijeme mog knjizevnog stvaralaštva." - Krleza
Eto me brato, nag.uzi se !

"Do jučer nisam imao za pero, a danas se izivljavam nad enterom za vrijeme mog knjizevnog stvaralaštva." - Krleza
Eto me brato, nag.uzi se !

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Al je Seljo strasna ekipa.Daj Boze da izbore Evropu ove godine,pa da vidimo njihovu pravu snagu.Ne bi Grbalja izbacili
lezVe do bagro
vi niste kompetentni da govorite o europi. zamolio bih te da se suzdrzis takvih komentaradzelllo je napisao/la:Al je Seljo strasna ekipa.Daj Boze da izbore Evropu ove godine,pa da vidimo njihovu pravu snagu.Ne bi Grbalja izbacili
goveđigulašmajka
Care idi sadi luk,mani se forumarigotina je napisao/la:vi niste kompetentni da govorite o europi. zamolio bih te da se suzdrzis takvih komentaradzelllo je napisao/la:Al je Seljo strasna ekipa.Daj Boze da izbore Evropu ove godine,pa da vidimo njihovu pravu snagu.Ne bi Grbalja izbacili
lezVe do bagro
konto sam iznajmit ovu livadicu u vrapčićima, izorano, pripremljeno za sadnju.dzelllo je napisao/la:Care idi sadi luk,mani se forumarigotina je napisao/la:vi niste kompetentni da govorite o europi. zamolio bih te da se suzdrzis takvih komentaradzelllo je napisao/la:Al je Seljo strasna ekipa.Daj Boze da izbore Evropu ove godine,pa da vidimo njihovu pravu snagu.Ne bi Grbalja izbacili
goveđigulašmajka
Ovo iznajmis, zaposlis jedno 20 mladih, sadit krompir, luk, paradajz, malo povrce malo voce.rigotina je napisao/la:konto sam iznajmit ovu livadicu u vrapčićima, izorano, pripremljeno za sadnju.

dovezeš 20-ak tuzlaka koji će ti radit za šolju riže. ništa lakšeRikardo je napisao/la:Ovo iznajmis, zaposlis jedno 20 mladih, sadit krompir, luk, paradajz, malo povrce malo voce.rigotina je napisao/la:konto sam iznajmit ovu livadicu u vrapčićima, izorano, pripremljeno za sadnju.
goveđigulašmajka
Idi u Donji Ogradjenik,place zemlja za tobomrigotina je napisao/la: konto sam iznajmit ovu livadicu u vrapčićima, izorano, pripremljeno za sadnju.

lezVe do bagro
partizan banditen

Mozete samo vi za nas raditrigotina je napisao/la:dovezeš 20-ak tuzlaka koji će ti radit za šolju riže. ništa lakšeRikardo je napisao/la:Ovo iznajmis, zaposlis jedno 20 mladih, sadit krompir, luk, paradajz, malo povrce malo voce.rigotina je napisao/la:konto sam iznajmit ovu livadicu u vrapčićima, izorano, pripremljeno za sadnju.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A mi pare uzmemo.rigotina je napisao/la:dovezeš 20-ak tuzlaka koji će ti radit za šolju riže. ništa lakšeRikardo je napisao/la:Ovo iznajmis, zaposlis jedno 20 mladih, sadit krompir, luk, paradajz, malo povrce malo voce.rigotina je napisao/la:konto sam iznajmit ovu livadicu u vrapčićima, izorano, pripremljeno za sadnju.

složio bih se u potpunostibagrcavi je napisao/la:Tuzlaci su više za cijepat drva, RAja će sadit krompir...
goveđigulašmajka
Gdje si hadžija iz novog pazara lizaču pakašabagrcavi je napisao/la:Tuzlaci su više za cijepat drva, RAja će sadit krompir...
gdje su oči moje, jesil mi pod gasom?Cocaine je napisao/la:Gdje si hadžija iz novog pazara lizaču pakašabagrcavi je napisao/la:Tuzlaci su više za cijepat drva, RAja će sadit krompir...
goveđigulašmajka
Krme, krme...S kim se ti ližeš...Ne vjeruj njima bolan, završićeš ovakorigotina je napisao/la:složio bih se u potpunostibagrcavi je napisao/la:Tuzlaci su više za cijepat drva, RAja će sadit krompir...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
izroniće pastrmka stari psovač preko ppCocaine je napisao/la:Gdje si hadžija iz novog pazara lizaču pakašabagrcavi je napisao/la:Tuzlaci su više za cijepat drva, RAja će sadit krompir...

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, invincible1921, jurisicduska i 28 gostiju.