Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo oštro i muški

Koliko je ovo Sarajevo loše.Nije mi samo jasno na koji je fazon ovaj Cezar ispred već formiranog igrača Benke koji je i najbolji strijelac ekipe.Jedini zaključak da je Cezaru Jesic neki manager pa ga gura
I kad se sjetim da se je Radovac gurao u A repku 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Samo u kost, mogu i igraci Sarajeva udaratiNYKnicks Fan je napisao/la:Samo oštro i muški![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Cuj zvalje celik dosao da se brani usta te jeb*m dabogda izgubili
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Dao čovjek 100 golova u Mijanmarskoj ligiBihac96 je napisao/la:Koliko je ovo Sarajevo loše.Nije mi samo jasno na koji je fazon ovaj Cezar ispred već formiranog igrača Benke koji je i najbolji strijelac ekipe.Jedini zaključak da je Cezaru Jesic neki manager pa ga guraI kad se sjetim da se je Radovac gurao u A repku
Gledaj ekavice u kona
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dzida tatica ove igre
Nista posebno ovo nije, mi se raspadamo, za stanarine igraci nemaju, a podjednaki na terenu.
Niđe veze dosli se branit
Nista posebno ovo nije, mi se raspadamo, za stanarine igraci nemaju, a podjednaki na terenu.
Niđe veze dosli se branit
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ne znam kako je bilo do 25.min, ali ovo sto sam gledao Celik bolji.
P. S. Svaka cast Velidu za komentar na izjavu pomocnog trenera Sarajeva. Cuj defanzivan fudbal Celika, ne znam koju on tekmu gleda
P. S. Svaka cast Velidu za komentar na izjavu pomocnog trenera Sarajeva. Cuj defanzivan fudbal Celika, ne znam koju on tekmu gleda
tuzlanska Sloboda
ne bih dao mulalica za sto guardiola
šampionska igra Divova, ovo je pravi fudbal, a ne ono Slobode u Banjoj Luci
Stvarno me iznenadio ovaj pomocni trener Sarajeva kojeg poserem u po usta ovom prilikom a isto tako svaka cast Spahi na ispravci doticnog...bht nije ni statistiku prvog poluvremena izbacilo da ne bih totalno izvalilo iz cipela ovog asistenta....
Ne kazem da je Celik bio sjajan, bili smo dobri mozda cak za sekundu bolji ali to nista ne znaci moze sad Sarajevo 2 zabit....uglavnom vjetar je smeto objema ekipama mozda malo vise Celiku jer su morali igrat kontra vjetru ali je bilo prilika i kad Sarajevu vjetar ubrzava loptu i smeta pri igri.
Robija

Ne kazem da je Celik bio sjajan, bili smo dobri mozda cak za sekundu bolji ali to nista ne znaci moze sad Sarajevo 2 zabit....uglavnom vjetar je smeto objema ekipama mozda malo vise Celiku jer su morali igrat kontra vjetru ali je bilo prilika i kad Sarajevu vjetar ubrzava loptu i smeta pri igri.
Robija
-
slobodnjak
- Kontakt:
Poslije ovoga kola mislim da smo dobili jos 2 putnika u nizi rang.Travnik i Borac.
Olimpik ima neke šanse teoretske iako ovih 5 bodova zaostatka mislim da će biti i presudni...
To je to prvih deset plus Jajce i Obarska su ta liga 12....
Olimpik ima neke šanse teoretske iako ovih 5 bodova zaostatka mislim da će biti i presudni...
je l' se to Divovi bune zbog grube igre Čelika, izgleda da se ne sjećaju tekme protiv Slobode na Koševu
ah dobro, to se naziva muški fudbal kada oni tuku, a kada dobivaju, tada je mesarska igra
ah dobro, to se naziva muški fudbal kada oni tuku, a kada dobivaju, tada je mesarska igra
Nema Vlajica da pripomogne malo.... 
slobodnjak je napisao/la:Poslije ovoga kola mislim da smo dobili jos 2 putnika u nizi rang.Travnik i Borac.
Ne uvali je, moze otici u oba pravca utakmica
POPOVICUUUUUUUUU
POPOVICUUUUUUUUU
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 mar 2016, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bravo braćo!
Više nego zasluženo itekako.
Više nego zasluženo itekako.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 05 mar 2016, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
GOOOLLL, bravo Likčeee 
Busiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.