Sami qaranje Celika. Ostalo nije bitno.chily-rz je napisao/la:Iskorak u Evropi ili neka nova Zeta ? Prije ovo drugo,smiješni ste divoviHigh je napisao/la: Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
High je napisao/la:Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Budite realni, smirite svoje sitne duse i skontajte da celik nije imao prilike kako treba osim one precke i gola kojeg su zabili. Mozda su zasluzili bod, ali ...
Sudija ocajno sudio cijelu utakmicu, 6 minuta opravdano, sigurno ste uzivali dok su se kod 1:1 celikovi igraci valjali na svaki faul?!
SARAJEVO ŠAMPION
Nebi ovako ni Incko ujedinio cijelu BiH
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 05 mar 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kažu Emerson ko Misimović
Sve dok je Bjelice nema zime na Koševu,na strani minijaturnim divovima ni takvi ne pomažu..
Sve dok je Bjelice nema zime na Koševu,na strani minijaturnim divovima ni takvi ne pomažu..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako su samo crvi ispuzali kod 0 : 1 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako nam danas nije bilo jasno kako se osvajauju prvenstva u BiH, onda cemo mi vjerovatno ostati sampion neosvajanja do daljnjeg. .let3 je napisao/la:High je napisao/la:Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
![]()
![]()
-
BordoArmy88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]FaustinoAsprilla je napisao/la:sta ce rec amidza
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
CUJ TUZLANSKI EVNUHI HAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 05 mar 2016, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Dobro Zrinjski bod iščupa.wobly92 je napisao/la:Suđenje u Mostaru![]()
Suđenje u Sarajevu
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Hajd ba, osvojili ste skoro Prvu ligu Federacije sa Miroslavom Mikadom, tako da se piše da ste bili šamioni nekad necegaslana_krv je napisao/la:Ako nam danas nije bilo jasno kako se osvajauju prvenstva u BiH, onda cemo mi vjerovatno ostati sampion neosvajanja do daljnjeg. .let3 je napisao/la:High je napisao/la:Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
![]()
![]()
Udobno se smjestite i uzivajte i dalje u neosvajanjuslana_krv je napisao/la:Ako nam danas nije bilo jasno kako se osvajauju prvenstva u BiH, onda cemo mi vjerovatno ostati sampion neosvajanja do daljnjeg. .let3 je napisao/la:High je napisao/la:Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
Ovo je kao kad ga je Milos zabioFrancescoTotti je napisao/la:Kako su samo crvi ispuzali kod 0 : 1
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sarajevo uzima titulu
Ne stenji previse necu dugo izdrzati!chily-rz je napisao/la:Kažu Emerson ko Misimović![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ako nam danas nije bilo jasno kako se osvajauju prvenstva u BiH, onda cemo mi vjerovatno ostati sampion neosvajanja do daljnjeg. .[/quote]
Udobno se smjestite i uzivajte i dalje u neosvajanju
Ali imate i onaj Simin
mozda oni sta osvoje
[/quote]
Moze biti da oni osvoje nesto. ..jbg zivot je takav, neko ima simin han neko bjelicu, vajica. ..
Ili kao sto vas sef struke kaze Bjelica(sreca) prati hrabre
Udobno se smjestite i uzivajte i dalje u neosvajanju
Moze biti da oni osvoje nesto. ..jbg zivot je takav, neko ima simin han neko bjelicu, vajica. ..
Ili kao sto vas sef struke kaze Bjelica(sreca) prati hrabre
Sta kaze Jesic oni bi dominirali kao Barselona al **** ga treba protivnik da se naguzi. Jede **** i prica a tim mu u 45. minuti prvi put dobacio do gola.
A najjaci su Allaha mi hahahahha pa u trecoj minuti nadoknade kapitulirali
Ostali lezati na travi 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da sam se raspravljao sa onima, koji uopšte ne posjećuju utakmice FKS. Upravo oni su najviše i pljuvali po sudijama, koje su sudile meč Zelje i Veleza. Utakmicu FKS-Čelik neću komentarisati, jer je nisam ni gledao. Po mnogim komentarima vidim da je Sarajevo izuzetno loše igralo, ali sačekajmo izvještaj.
Navijači Slobode ismijavaju igru Zelje, koji je po onoj njivi odlično odigrao, a oni na duplo boljem terenu ne naprave šanse protiv raspalog Borca. Fasciniraju me iz dana u dan. Ja samo ne mogu da shvatim razlog, zbog kojeg su naši fudbaleri uopšte i pokušavali igrati po oranici koja nas je dočekala.
ADNAN ZAHIROVIĆ !
Invazija na Mostar inače, kao što je i rečeno.
Navijači Slobode ismijavaju igru Zelje, koji je po onoj njivi odlično odigrao, a oni na duplo boljem terenu ne naprave šanse protiv raspalog Borca. Fasciniraju me iz dana u dan. Ja samo ne mogu da shvatim razlog, zbog kojeg su naši fudbaleri uopšte i pokušavali igrati po oranici koja nas je dočekala.
ADNAN ZAHIROVIĆ !
Invazija na Mostar inače, kao što je i rečeno.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 05 mar 2016, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.