BatistutA19 je napisao/la:Ja cu vam samo cestitat na pobjedi al realno je nerjeseno i po igri i po sansama...Dobra tekma cisti golovi .sudija i tamo i vamo,dobar ambijent i navijanje sa obje strane i nadat se jakoj ligi 12 al ovo je dokaz bez jakog Celika nema ni jakog Sarajeva i nista dok ovi klubovi se ne budu borili za vrh ovi sad i Celik i Borac.I ko zeli da se ugasi VELEZ CELIK IL BORAC taj ne voli ni Sarajevo il nevidi dalje od nosa i bez ovih nema ni jakog Sarajeva.Polahko ba imate klub uredjen sponzore al fkt vas ne kontam nmze to preko noci vama ne valja niko ni trener ni igraci sabura malo i samo bi mjenjali nesto.Pa pogledajte nas cuvajte to sto imate i podrzajite i nedajte lopovima politici u klub ..Sretno u nastavku i poz i nama statut i otjerat gamat i krenit ligu 12 na punom Bilinom a Sloboda il vi titulu da uzmete...SASVIM REALNO SVE .ko je realan rece ovako a ko nije sta cu mu ja ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjeda na srecu al nek smo i mi to dozivjeli.Odlika velikih ekipa je kad igraju lose da opet pobjede.
Sredina ocajna,Radovac izgubljen Fakat ne znam sta je sa njim.Benko uz Dulju igrac utakmice.Koliko nam samo Leon znaci.Brazilci danas losi.Sad bi ih vratio odakle su dosli al kad vidim ostale neka ih.
Horde izdominirale kao uvijek a i posjeta nije bila losa.Vrlo vazna pobjeda najvise zbog samopouzdanja.
Ovi sto tjeraju Jesica nisu normalni.Pa upravo zbog konstantnog mjenjanha trenera mi se mucimo sa ekipama kao Celik a da ne pricam o Evropi.Treba Jesicu dati podrsku do kraja kako god zavrsi.Ja bih mu dao sansu i iduce sezone da vidimo moze li ta njegova filozofija proci.
Poslije toga ce sve biti jasnije.Sada idemo na titulu i smjena trenera bi bio malo je reci retardiran potez.
Sredina ocajna,Radovac izgubljen Fakat ne znam sta je sa njim.Benko uz Dulju igrac utakmice.Koliko nam samo Leon znaci.Brazilci danas losi.Sad bi ih vratio odakle su dosli al kad vidim ostale neka ih.
Horde izdominirale kao uvijek a i posjeta nije bila losa.Vrlo vazna pobjeda najvise zbog samopouzdanja.
Ovi sto tjeraju Jesica nisu normalni.Pa upravo zbog konstantnog mjenjanha trenera mi se mucimo sa ekipama kao Celik a da ne pricam o Evropi.Treba Jesicu dati podrsku do kraja kako god zavrsi.Ja bih mu dao sansu i iduce sezone da vidimo moze li ta njegova filozofija proci.
Poslije toga ce sve biti jasnije.Sada idemo na titulu i smjena trenera bi bio malo je reci retardiran potez.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 05 mar 2016, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja kad sam vidio da na okvirima golova JOŠ UVIJEK stoje trake one što su stavili prije 3 mjeseca zbog snijega znao sam da neće na dobro. Radovac je izgubio u drugom poluvremenu više lopti i podjelio više pogrešnih pasova nego svi ostali igrači u zapisniku obje ekipe danas. Niko ga nije prozivao dok nije počeo da griješi i onda je u roku od 2-3 minute potpuno grohnuo i onda zadnjih pola sata bila patnja kad god je lopta kod njega ili je u blizini iste.
LEON BENKO na 20% je svemirski brod za cijelu ligu. Ko god ima šta da mu prigovori neka pogleda listu strijelaca cijele lige. ONI TI GA PUŠE LEONE!
Sudija kriminalan, tek nakon što su dali gol počeo im je davati kartone, pet šest ofsajda nam nisu digli, ali su zato digli isto toliko nepostojećih. Jedino što me trenutno zadovoljava jeste činjenica da su se onoliko izležavali i opstruirali igru i onda primili gol u devedset i nekoj.
Igre nemamo, barem ne protiv ovakvih ekipa koje igraju "seljački", sve na ha-hu.
LEON BENKO na 20% je svemirski brod za cijelu ligu. Ko god ima šta da mu prigovori neka pogleda listu strijelaca cijele lige. ONI TI GA PUŠE LEONE!
Sudija kriminalan, tek nakon što su dali gol počeo im je davati kartone, pet šest ofsajda nam nisu digli, ali su zato digli isto toliko nepostojećih. Jedino što me trenutno zadovoljava jeste činjenica da su se onoliko izležavali i opstruirali igru i onda primili gol u devedset i nekoj.
Igre nemamo, barem ne protiv ovakvih ekipa koje igraju "seljački", sve na ha-hu.
Samo Saraj'vo.
Kazem ja lijepo kakav Cezar kakav Radovac(**** maleno)...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jel ima u slobodi naših igrača ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Istog sam mišljenja za formaciju i sa tim igracimaElCartel11 je napisao/la:Jesa predji na 4-2-3-1 formaciju. jer za 4-4-2 imamo presuplju odbranu! Kako losa odbrana ja ne mogu da vjerujem stvarno.
Danas smo imali srecu, ali necemo je imati u svakoj utakmici. Sa ovakvom igrom je i Evropa upitna.
----Emerson------Rustem----
Deni--------Harba-------Dulja
-------------Benko-------------
2 gola zabila igraca sa klupe mislim, da i tu lezi ljutnja prema Jesicu, kao i njegovo obecavanje novog Sarajeva u proljetnom dijelu, ali vidimo da je ono isto kao prije. Ja ga jos necu grditi, ali ruku na srce ni meni Jesic do sad nije pokazao puno.
...igraj bordo bijeli ale ale...
- UnitedForce
- Kontakt:
Mala digresija:
Sta se desava sa prenosima?
Kaze mi drug koji je gledao utakmicu na tvu da kada se igra na polovini prema nama cujemo se samo mi. Kada se igra dole prema jugu cuju se samo robijasi, cim kamera predje pola sve se promeni. To se samo izgleda kod nas desava.
Kaze mi drug koji je gledao utakmicu na tvu da kada se igra na polovini prema nama cujemo se samo mi. Kada se igra dole prema jugu cuju se samo robijasi, cim kamera predje pola sve se promeni. To se samo izgleda kod nas desava.
' $!
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas su obojica odigrala ispod svojih mogucnosti. Bez pravih ideja, ali tu ide zasluga slaboj veznoj liniji, ali svejedno i one lopte koje su dobijali obojica, sve je to bilo mlitavo od njih. Benko je za njih izmislio fudbal jednostavno i ako nastavi Jesa po svome mogli bi izgubiti dosta bodova zbog njegove tvrdoglavosti.Locust je napisao/la:100% se slažem, ali se to neće desiti.ElCartel11 je napisao/la:Jesa predji na 4-2-3-1 formaciju. jer za 4-4-2 imamo presuplju odbranu! Kako losa odbrana ja ne mogu da vjerujem stvarno.
Danas smo imali srecu, ali necemo je imati u svakoj utakmici. Sa ovakvom igrom je i Evropa upitna.
----Emerson------Rustem----
Deni--------Harba-------Dulja
-------------Benko-------------
Interesantno da većina pljuje po Cezaru a govori da je Amer odigrao "ok".
Pa ljudi Amer Bekić kao da nije igrao u ovoj utakmici. Cezara su bar dvaput faulirali, Bekić nije imao 3 kontakta sa loptom i nije ništa uradio u defanzivi.
Obojica su bila jednako loša, i to najviše radi Ješićevog sistema, ali govoriti da je igrač koji nije bio u utakmici odigrao "ok", e **** ga.
Da igramo sa 2 napadaca opet nije dobro, jer nam se onda oslabi i tako slaba vezna linija i + dodaj ocajnu zadnju liniju. Tako da je najbolje sistem 4-2-3-1 ali opet neka Jesa uradi kako on misli. da je najbolje. Na kraju sezone ce se vidjeti rezultati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Al su Dulju izudarali na terenu, nevjerovatno
Kada god dođu na Koševu udaraju kako znaju i umiju. Klasična mesarska ekipa
SRETAN BROJ - 1725
A mi tradicionalno ne znamo odgovorit na takvu igru protivnika...pitic je napisao/la:Al su Dulju izudarali na terenu, nevjerovatnoKada god dođu na Koševu udaraju kako znaju i umiju. Klasična mesarska ekipa
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvu tehnologiju ima BHT trebamo biti sretni da je slika u bojiUnitedForce je napisao/la:Mala digresija:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Krpic i Haurdic ja msm da je to to.Besic je napisao/la:Jel ima u slobodi naših igrača ?
Sarajevo ljubavi moja.
- PitarBordo
- Kontakt:
To i ja pričam... Kad nam dođe tako neka ekipa da "tuče" tradicionalno ko god da je trener, ko god da igra u polju - FKS nema odgovor na tu igru.uNbx je napisao/la:A mi tradicionalno ne znamo odgovorit na takvu igru protivnika...pitic je napisao/la:Al su Dulju izudarali na terenu, nevjerovatnoKada god dođu na Koševu udaraju kako znaju i umiju. Klasična mesarska ekipa
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Celik je igrao dobro dok nisu gol zabili, izasli su visoko, radili presing, a Jesic na to nije imao odgovora, nismo mogli meda s kasike. I onda poslije gola je pocelo valjanje, seljakljuk mrtvi. Treba zakonom zabraniti takvu igru.
A mi smo katastrofa bez obzira na pobjedu.
- UnitedForce
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Kakvu tehnologiju ima BHT trebamo biti sretni da je slika u bojiUnitedForce je napisao/la:Mala digresija:
' $!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ono je bilo patnja za gledati ali sreca pa smo pobijedili inace bi sad bilo svega.
@hilmo iznenadio si me.
@hilmo iznenadio si me.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
S tim se vec slazem.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Celik je igrao dobro dok nisu gol zabili, izasli su visoko, radili presing, a Jesic na to nije imao odgovora, nismo mogli meda s kasike. I onda poslije gola je pocelo valjanje, seljakljuk mrtvi. Treba zakonom zabraniti takvu igru.
Mislim da Jesic nije ocekivao ovo od Celika.
Amer Dupovac!
Sarajevo na ovaj nacin nece odbraniti titulu, ova danasnja igra je 0, imali smo srece.
Radovca dati gratis Kortrijku, Dzemo druze, smrad si ali cu radije tebe gledati na terenu
Pyro is not a crime !
Tekma nikakva al osjecaj kad su izlazili gosti za 10 haha
Samira mi je malog zao iskreno, al jel zavrsio srednju on?
Samira mi je malog zao iskreno, al jel zavrsio srednju on?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.