Mi smo odigrali kriminalno ali smo posteno uzeli. 6 minuta je sasvim opravdano vidjeces to kad izadje snimak utakmice.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam se raspravljao sa onima, koji uopšte ne posjećuju utakmice FKS. Upravo oni su najviše i pljuvali po sudijama, koje su sudile meč Zelje i Veleza. Utakmicu neću komentarisati, jer je nisam ni gledao. Po mnogim komentarima vidim da je Sarajevo izuzetno loše igralo, ali sačekajmo izvještaj.
Navijači Slobode ismijavaju igru Zelje, koji je po onoj njivi odlično odigrao, a oni na duplo boljem terenu ne naprave šanse protiv raspalog Borca. Fasciniraju me iz dana u dan. Ja samo ne mogu da shvatim razlog, zbog kojeg su naši fudbaleri uopšte i pokušavali igrati po oranici koja nas je dočekala.
ADNAN ZAHIROVIĆ !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@dugacarapa shvati ih, sezona se nastavlja a realnost ih polako vec pogadja. Slinili su ovih 100 dana dok su bili na prvoj poziciji, a evo vec sutra su bivsi...
@badrhari dudlaj ga ŠAMPIONIMA
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 05 mar 2016, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sasvim je vcrs jasno da sarajevo neće osvojiti, radnik bolju igru ima.
Neki emersoni, mijanmarci, brazilci...
Mene licno poraz ne boli jer ima vaznija borba od ove, ali su svi vidjeli koliko su divovi mali vcrs
Mene licno poraz ne boli jer ima vaznija borba od ove, ali su svi vidjeli koliko su divovi mali vcrs
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Muzika za moje uši. 4 i kusur mjeseci to ponavljate a vidi čuda, razlika je još uvijek ista, a kola je sve manje, pa ti vidi.FrancescoTotti je napisao/la:@dugacarapa shvati ih, sezona se nastavlja a realnost ih polako vec pogadja. Slinili su ovih 100 dana dok su bili na prvoj poziciji, a evo vec sutra su bivsi...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. .. dati Sarajevu titulu (odmah), da se mi svi ostali ne zaajebavamo džabe
. ..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma ovaj verbalni konflikt mi je zanimljivije pratiti sa strane, samo kazem da mi je zalosno da suđenje i igru, sa utakmice Zeljezničar-Velez, komentarišu navijači Sarajeva i to par trenutaka prije vaše utakmice na Koševu. Sad mi je još gore kada vidim da su pojedinci, koji su najglasniji sa nebuloznim izjavama o mom klubu, komentarišu na forumu za vrijeme utakmice. Strašno..FrancescoTotti je napisao/la:@dugacarapa shvati ih, sezona se nastavlja a realnost ih polako vec pogadja. Slinili su ovih 100 dana dok su bili na prvoj poziciji, a evo vec sutra su bivsi...
Za pojedine Tuzlake ista stvar. Zalili su se na teren u Banja Luci, koji je istini za volju dobrano bolji bio od onog u Vrapčićima, a nama prigovaraju što ne igramo kao Barcelona na oranici. Evo glava ako se Barca ne bi namučila na onom terenu, čekao sam samo kada će nam igrač propasti kroz blato i završiti u ko zna kojoj pizdi materinoj.
ADNAN ZAHIROVIĆ !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
koje ono nesto evropsko je celik nekad osvajao? i sa koje pozicije je upao u to takmicenje? koliko ukupno godina je celik igrao prvu ligu jugoslavije, i koji je najveci uspjeh u toj ligi? pozdrav.BadrHari je napisao/la:Sasvim je vcrs jasno da sarajevo neće osvojiti, radnik bolju igru ima.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- FrancescoTotti
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Muzika za moje uši. 4 i kusur mjeseci to ponavljate a vidi čuda, razlika je još uvijek ista, a kola je sve manje, pa ti vidi.FrancescoTotti je napisao/la:@dugacarapa shvati ih, sezona se nastavlja a realnost ih polako vec pogadja. Slinili su ovih 100 dana dok su bili na prvoj poziciji, a evo vec sutra su bivsi...
Pa zrinjski sutra sjeda na celo tabele.
Ako ne sutra u par sljedecih kola sigurno.
Sjeti se malo kako ste sami pricali 'bitno je osigurat europu', to je vas realan domet ove sezone! Uostalom sad ce se sve pokazat, ko ima snage a ko nema
Mi smo to vecprosle sezone dokazali, a potrudit cemo se i ove.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Moze biti naravno a moze biti i da neko drugi ispadne qrac na kraju.bagrcavi je napisao/la:Vi ste **** od ekipe.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pipi ne kaki, složili smo se da su uslovi u Mostaru danas bili katastrofalni.
Totti ma sutra 100%, a u sljedecih nekoliko kola 200%.
Totti ma sutra 100%, a u sljedecih nekoliko kola 200%.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 05 mar 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sta onda reci za vasu ekipu danas protiv zadnjoplasirane ekipe? Da nije bilo penala qurac bi vi dobili.bagrcavi je napisao/la:Vi ste **** od ekipe.
Pipi jesi bio u starMo ?
Jesi li ti zadovoljan Ješićem i partijama koje Sarajevo pruža pod njegovom komandom?Bolanos je napisao/la:Moze biti naravno a moze biti i da neko drugi ispadne qrac na kraju.bagrcavi je napisao/la:Vi ste **** od ekipe.
Zato ste vi dobili qrac u oktobru od nas.Memara je napisao/la:sta onda reci za vasu ekipu danas protiv zadnjoplasirane ekipe? Da nije bilo penala qurac bi vi dobili.bagrcavi je napisao/la:Vi ste **** od ekipe.
Pipi jesi bio u starMo ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovom sigurno nisam zadovoljan ali prosli vikend je to bolje izgledalo.bagrcavi je napisao/la:Jesi li ti zadovoljan Ješićem i partijama koje Sarajevo pruža pod njegovom komandom?Bolanos je napisao/la:Moze biti naravno a moze biti i da neko drugi ispadne qrac na kraju.bagrcavi je napisao/la:Vi ste **** od ekipe.
Zato ste vi dobili qrac u oktobru od nas.Memara je napisao/la:sta onda reci za vasu ekipu danas protiv zadnjoplasirane ekipe? Da nije bilo penala qurac bi vi dobili.bagrcavi je napisao/la:Vi ste **** od ekipe.
Pipi jesi bio u starMo ?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@wobly
Hoću li traziti postove? Rekao sam: "..postovi pojedinih Tuzlaka..", ne znam šta se pronalaziš ako ti to nisi pisao.
Memara, naravno.
Čisto sumnjam da ću zbog obaveza u administrativnoj jedinici bosanskog pašaluka biti, ali u Tuzlu idem 99%.
Šta šta je reći za igru? S obzirom na uslove, fantastično odigrali. Kao što rekoh, ne mogu da vjerujem da su naši uopšte pokušavali igrati po onakvom terenu. Trebali su šutati ili ubacivati u kazneni čim prime loptu.
Zašto nisi na utakmici bio, molim lijepo? Pa ti domaće izbjegavaš..
Hoću li traziti postove? Rekao sam: "..postovi pojedinih Tuzlaka..", ne znam šta se pronalaziš ako ti to nisi pisao.
Memara, naravno.
Čisto sumnjam da ću zbog obaveza u administrativnoj jedinici bosanskog pašaluka biti, ali u Tuzlu idem 99%.
Šta šta je reći za igru? S obzirom na uslove, fantastično odigrali. Kao što rekoh, ne mogu da vjerujem da su naši uopšte pokušavali igrati po onakvom terenu. Trebali su šutati ili ubacivati u kazneni čim prime loptu.
Zašto nisi na utakmici bio, molim lijepo? Pa ti domaće izbjegavaš..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nema veze zaluzeno ali to ne znaci da ste dobra ekipa, tabela mi trenutno to govori.bagrcavi je napisao/la:
Zato ste vi dobili qrac u oktobru od nas.
@Pipi, Svaka cast ako si.
Zao mi Veleza, ali onaj teren je kriminalan!
Došlo vam je na naplatu ono valjanje. Razumijem ja izležavanje i krađu vremena u nekim iole normalnim granicama. Ali, ono je za povraćanje bilo.
Uglavnom, nenormalno užasna igra mog kluba, i da se nisu Zeničani valjali ko da ih gađaju haubicama sa tribina, bilo bi mi draže da nismo dobili.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Koje ba izlezavanje? Ako cemu uzeti prosjek vise ste se vi valjali tokom citave utakmice,a svaki put kada je nas igrac pao sigurno je bio kontakt,sudija je pustao da nas lomite i bilo bi postenije da je sudia uzeo loptu i dao nam go.nebitno,mi smo se doasli samo zajebavat sa "sampionskom" ekipom,milioni,bajke,a realno ne vrijedi vam ni jedan igrac vise od 150 km,bas kao i kod nas,ajd zrao.
Jes merak zivjet u gradu Mozes gledat svaki vikend utakmicu.U Rogatici ima dosta navijaca Zelja.Ima i jedan navija za Velez Ali kaze nece vise oni su druhga liga.Danas Sam gledo utakmicu preko kompjuhtera.Velez se borio ma sta borio ginuli ljudi Ali mi smo uz pohmoc suhdije pobjedili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.