Igrao na nerješen rezltat, vidio si da Ospina zadržava vrijeme, a Ozil i odbrana dva različita pojma.Profesor je napisao/la:Samo ne kontam izmjenu wengera kad vadi ozila. Pa halo parmaku kako imas obraza vadit igraca poteza, koji jedni pasom moze rijesiti utakmicu u nasu korist, cak i kad imamo igraca manje?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ozil po obicaju nevidljiv u bitnim utakmicama.
Ramsey se kritikuje a najbolji bio.
Ramsey se kritikuje a najbolji bio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ramsey do onog gola je bio toliko loš da ne bi večeras kod mene na rekreaciji igrao.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zasto je los? Jer mora svaki put on iznositi loptu i pokusati kreirati nesto?anell je napisao/la:Ramsey do onog gola je bio toliko loš da ne bi večeras kod mene na rekreaciji igrao.
Uvijek je ili on ili Sanchez taj koji pokusava. To je i razlog zasto cesto grijese pa se pise da lose igraju. Nek gubi lopte barem pokusava. Nije Messi jbg.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
veliki drek od voajera došao po bod i na kraju ga uzeo,seljačke ekipe se brane bolje od voajerove prćije s igračem manje
Wenger: We told Coquelin to be careful
trebao si mu napisati na dlan od ruke,ljubimac voajeroljubaca je trebao letiti van nakon 30 minute da mu oliver nije oprostio onaj prvi start koji je bio za čisti žuti
kasnije je oprostio crvendać kokoškama i bellerinu drugi žuti
onaj ljepotan od stopera, treba hitno na klupi,pa lik kao da se na trenutke totalno izgubi na terenu
Wenger: We told Coquelin to be careful
trebao si mu napisati na dlan od ruke,ljubimac voajeroljubaca je trebao letiti van nakon 30 minute da mu oliver nije oprostio onaj prvi start koji je bio za čisti žuti
onaj ljepotan od stopera, treba hitno na klupi,pa lik kao da se na trenutke totalno izgubi na terenu
Pogledaj malo bolje, čovjek je bukvalno stvarao prilike za tottenham. Pa ako on neće iznositi lopte ko će drugi (govorim općenito ne samo za ovu utakmicu). On je taj CMF (ponovo nije ova utakmica)od koga se očekuje da proslijedi loptu prema Mesutu, Alexisu, Wellbecku....
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
@anelle ima li mjesta i za mene da igram termin?
S kim igramo sljedeću, očekujem ponovo ludilo kad Flamini zaigra u prvih XI
S kim igramo sljedeću, očekujem ponovo ludilo kad Flamini zaigra u prvih XI
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Brate da vidiš tužne rekreacije, ne zna se ko je gori, 10 Flaminija na terenu
Sljedeća je Hull u kupu
Sljedeća je Hull u kupu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Odakle si? Da vam dođem jednom i pokažem šta je igrač poteza. Imaj u vidu da odbranu igram gore od Ozila.anell je napisao/la:Brate da vidiš tužne rekreacije, ne zna se ko je gori, 10 Flaminija na terenu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Iz Tuzle, daleko si ti družeMarsal je napisao/la:Odakle si? Da vam dođem jednom i pokažem šta je igrač poteza. Imaj u vidu da odbranu igram gore od Ozila.anell je napisao/la:Brate da vidiš tužne rekreacije, ne zna se ko je gori, 10 Flaminija na terenu![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne bi me cudilo da od sezone u kojoj smo se borili za titulu ne osvojimo ni 4th place trophy
Jedno je pokušavat a drugo je, sasvim prosta dodavanja komplikovat i davat protivniku u kontru.Greivis je napisao/la:Zasto je los? Jer mora svaki put on iznositi loptu i pokusati kreirati nesto?anell je napisao/la:Ramsey do onog gola je bio toliko loš da ne bi večeras kod mene na rekreaciji igrao.
Uvijek je ili on ili Sanchez taj koji pokusava. To je i razlog zasto cesto grijese pa se pise da lose igraju. Nek gubi lopte barem pokusava. Nije Messi jbg.
Alexis ista stvar ali obojica su danas zabili pa je glupo oplest po njima. Bilo je puno lošijih
Gabriel je fakat očajan. Pogotov kad igra sa Perom.
Mislim da je ipak Koss-Per ono najjače a isto tako mislim da bi mnogo jače od toga moglo biti Koss-Chambers
A.F.C. Bournemouth!
Moras nekad zakomplikovat da bi nesto uradio. Nije fazon dodavati samo prvom do sebe ala Arteta.rambo16 je napisao/la:Jedno je pokušavat a drugo je, sasvim prosta dodavanja komplikovat i davat protivniku u kontru.Greivis je napisao/la:Zasto je los? Jer mora svaki put on iznositi loptu i pokusati kreirati nesto?anell je napisao/la:Ramsey do onog gola je bio toliko loš da ne bi večeras kod mene na rekreaciji igrao.
Alexis ista stvar ali obojica su danas zabili pa je glupo oplest po njima. Bilo je puno lošijih
Gabriel je fakat očajan. Pogotov kad igra sa Perom.
Mislim da je ipak Koss-Per ono najjače a isto tako mislim da bi mnogo jače od toga moglo biti Koss-Chambers
Trebao se Van Dijk dovesti. Sjecam se da se spominjao ali voajer ostaje voajer.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa ko je i ocekivao od prcije da pobjedi danas? Ovaj remi je za voajera ko pobjeda ja vjerujem da on kuci sada slavi
Standardno od luzera nista ne iznenadjuje preglupi crveni kartoni i to uvijek u bitnim utakmicama, Coqelin heroj Totenhema usrao kada je najmanje smio. ali ipak jace od svega toga mi je odbrana Arsenala sa igracem manje pa ti u pravilu ni 10 minuta ne mogu da izdrze bez gola, nema tu povlacenja i discipline pa ono protivnik i da zabije da zabije uz dosta muke ma kakvi to odma 2 gola odma poslije iskljucenja ekspresno primaju
Ja josne mogu da vjerujem da Chambers ne moze da igra pored ova dva panja Pauliste i Mertesackera kakve ku?cine od stopera. Alexis zabio kad je bio na pravoj poziciji ovo je ono sto njemu treba lopta u kazneni prostor gdje on ulijece i finisira a ne neka ulijetanja sa krila i ostale procitane finte ili pokusaji nabacivanja francuskom panju od kojem me nece iznenaditi da do kraja sezone ne zabije vise ni jedan gol.
Titula ce se ovde odlucivati izmedju Leicestera i Totenhema a mozda se i mrtvi City cak prikljuci, Arsenal ce se morati ponovo da bori za cetvrto mjesto ako United i WH nastave da pobjedjuju.
Titula ce se ovde odlucivati izmedju Leicestera i Totenhema a mozda se i mrtvi City cak prikljuci, Arsenal ce se morati ponovo da bori za cetvrto mjesto ako United i WH nastave da pobjedjuju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
u 1. pol štoperi su nam bili najbolja karika ekipe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Stoperi su dva balvana koja ni u jednoj top ekipi ne bi bila ni na klupi. Sto je najgore ova Mertesacker i Paulista u Totenhemu ne bi igrali 
Pa to je istina, Totenhem ima sila štopere, realnost.BigBigBang je napisao/la:Stoperi su dva balvana koja ni u jednoj top ekipi ne bi bila ni na klupi. Sto je najgore ova Mertesacker i Paulista u Totenhemu ne bi igrali
EDIT: I nisu problem samo štoperi nego loš način branjenja. Takozvana yeben zona
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Imaju odlicne stopere koji su se mogli dovest daleko ispod cijene koju realno vrijede cudi me da covjek koji vazi u kao ekspert za otkriti kvaliett u jefitnom igracu (kakva ubleha
) Arsene Wenger nije zapazio bar jednog. Ali je zato u Elnenyu uocio kvalitet pojacanja za titulu 
Leti Lester na +8
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Paja kako tebe nije stid pisati? Pises gdje je bio Coq sto nije zaustavljao napade, kad ti napisem gdje je bio Kondogbia ti izvodis neke finte sa prolascima i slicno. Kakve veze ima prolazak Monaca sa cinjenicom da je Arsenal pored takve klase od defanzivnog veznog stvorio 10 CISTIH sansi?
Druga stvar, kako god da je odigrao Elneny ti si rekao da ove godine nece poceti utakmicu. Dakle jos jedna promasena procjena.
Druga stvar, kako god da je odigrao Elneny ti si rekao da ove godine nece poceti utakmicu. Dakle jos jedna promasena procjena.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.