FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodjak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodjak » 05 mar 2016, 17:00

Vedrana je napisao/la:Svaki put se uvjerim kakve su seljačine ovi Mostarci. Gube od Viteza 6:0, ali zato protiv Želje zapnu više nego ikad u životu.
izvini majke ti sto vam se nismo sklanjali da date gol.Drugi put ce mo izaci sa 9 igraca i sklonice mo vam se da date koji gol pa se nadam da necemo biti seljaci u tvojim ocima :crazy:

inace tezak teren,nasi omladinci su se borili koliko su mogli protiv nikad jaceg Zelje ,ali je Zeljo ipak na kraju zasluzeno dobio.Sretno u nastavku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 mar 2016, 17:02

Vedrana vokur tisu!

Ide voz!!!

Steta za Veleza. Vracaj se sto jaci stari.

E sad Celika da vidimo.

plavidokraja
Kontakt:

Post Postao/la plavidokraja » 05 mar 2016, 17:06

Sta reci, kako igrati protiv ovakvog bunkera na ovako losem terenu. Ja sam zadovoljan, tri boda, sve super :clap:
Kjosevski-spasio nas je kod 0:0, al sam se us*ao kod situacije one kad se na liniji zaustavio.
Stanic-korektno odigrano, nisam ga puno primjecivao
Bogi-doktorski, mada mi izvlaci zivce kod trzanja onog i laznjaka kad je zadnji u odbrani...
Aco-kapitenski!
S. Stevanovic-odlicna igra, par puta ga je teren za*ebo kad je bio u dobrim pozicijama kod njihovog gola
Zola-dok je igrao bio je dobar, nista specijalno al dobar.
Blagoje-druga odlicna tekma u ovom dijelu, bravo majstore :D
Tuce-pravi vodja na terenu, iako pretjeruje u driblinzima
Lendra- nista specijalno, trudi se, fizicki spreman, nije imao lopti dovoljno
M. Stevanovic- dozvao se vec, nije ni imao lopti, danas fino odigrao, ocekujem jos bolje partije :)
Tiago- slabo, veoma slabo
Izmjene:
Đermanović- trudio se, jak kao beton, bice dobar on...
Zahirovic-kapa dole lafcino, pravi fajter, lider, siguran u primopredaji lopte, fakat odlican. Vidi se da je igrao ozbiljan fudbal.
Beganovic- nije igrao puno

Vedrana
Kontakt:

Post Postao/la Vedrana » 05 mar 2016, 17:08

rodjak je napisao/la:
Vedrana je napisao/la:Svaki put se uvjerim kakve su seljačine ovi Mostarci. Gube od Viteza 6:0, ali zato protiv Želje zapnu više nego ikad u životu.
izvini majke ti sto vam se nismo sklanjali da date gol.Drugi put ce mo izaci sa 9 igraca i sklonice mo vam se da date koji gol pa se nadam da necemo biti seljaci u tvojim ocima :crazy:

inace tezak teren,nasi omladinci su se borili koliko su mogli protiv nikad jaceg Zelje ,ali je Zeljo ipak na kraju zasluzeno dobio.Sretno u nastavku
Zato ste se Vitezu naguzili. A i Zrinjskom se redovno sagnete.
? $ - ? " $!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 mar 2016, 17:16

@vedrana

čestitke na pobjedi.. nema potrebe za uvredama .
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 05 mar 2016, 18:02

Ovako nešto se i moglo predvidjeti.Najvažnije je da nije bilo povreda,što je po lošem
terenu u Vrapčićima bilo vrlo moguće. Upisana su tri boda,ekipa se nije puno potrošila
i kao što rekoh bez povreda. Sad nas očekuje težak duel u Kup-u. Sretno momci.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 05 mar 2016, 18:41

Svaka čast za Manijake, invazija je bila na Vrapčiće :bih: :bow: :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 05 mar 2016, 20:46

Zaista Manijaci strasni kao nikada do sada brojnost skoro milja
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 05 mar 2016, 21:06

Samo jos da protiv Mladosti bude dobra posjeta navijaca , bar da bude upola kao protiv Sirokog i bice super. Ide ovo sve u dobrom pravcu , igra na terenu , uprava , radovi oko stadiona itd itd... VOLIM TE ŽELJO !

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 05 mar 2016, 22:07

Teska tekma to se moglo primjetit cim se vidio teren, da je Ronaldo na terenu bio tesko bi mogao sta napravit. Napadali smo vrsili smo pritisak sreca ugurali smo ga nekako na kraju. Mogla je ovo veca patnja biti. Onakav teren i iziskuje greske i kikseve koji su se desili kod njihovi sansi. Velezovi igraci su se borili do kraja i vidi se da su imali zelju, ali fali tu kvaliteta ovakav teren je njima odgovarao da je to bilo kako treba sigurno bi im i utrpali 2-3 gola. Hvala Veci pokazuje se kao veliki golman vadi nas 2 za redom. Ostali su se trudili i igrali koliko su mogli, Aco mi je bio ispod standarda i Zola sto je Edis primjetio. Sve u svemu dobro je da smo uzeli, jer smo se vrlo lako mogli okliznuti protiv ovakve ekipe na onakvok terenu. Fino nas je bilo danas dole, i raje sto su individualno dosla i raje sa busevima. Dize se Zeljo, dizu se i Manijaci samo nastaviti u istom ritmu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 22:33

Izuzetno tezak teren, domacin nabrijan, samo me brine taktika. Doveli smo 3 ljevaka i to krila, a napadac nam igra krilo, opet, po milioniti put. To mi se jedino ne svida. Uvijek ista taktika protiv god koga igramo..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 mar 2016, 22:44

Hvala Bogu da smo na kraju uspješno priveli i ovo gostovanje. Igra nije bila baš na zavidnom nivou, ali mislim da je najviše za to kriv loš teren. No koga sad briga, važno da se nastavila serija i ja iskreno jedva čekam srijedu i da očitamo lekciju malenom Borcu.

Manijaci :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kontakt
Kontakt:

Post Postao/la Kontakt » 05 mar 2016, 22:47

Umoran od puta, ali vrijedilo je. Nekako osjećam kao da je ovo onaj stari Željo iz Brkine ere, kad smo punili tribine na gostovanjima i rutinski ostvarivali pobjede.

Borba na zavidnom nivou, navijanje odlično, Bekrija pokazao da je i dalje majstor kad ima loptu, a vidim neki govore da penal nije postojao. Hmm, ne znam u šta su gledali jer je očigledno da je čovjek igrao rukom u svom šesnestercu.

Nastaviti niz bez primljenog gola, al ne treba ništa pretjerano doizati euforiju. Samo polako plava braćo.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 05 mar 2016, 22:53

Velika tri boda, ali igra razocaravajuca. Teren je odgovarao losijoj ekipu ali ovo moramo rijesavati bez ovoliko problema. Igrali smo sa daleko najlosijom ekipom u ligi a mogli smo na kraju izgubiti. Za nadati se da je Edis primjetio gdje skripi. Manijaci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 mar 2016, 23:25

old school je napisao/la:Zaista Manijaci strasni kao nikada do sada brojnost skoro milja
Milja ? stvarno ? ozbiljan si ?
#musvdg

amazon
Kontakt:

Re: FK d

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 23:27

Nije rodjeni bilo milja, a ne nas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 06 mar 2016, 09:06

Pitanje za navijače Željezničara?

- Da li bi pristali i bili zadovoljni privremenim rješenjem za povećanje kapaciteta stadiona na slijedeći način:
1. rušenje istočne tribine
2. priprema platoa za montažnu tribinu
3. montiranje montažne tribine
4. demontaža tribine i montaža na pomoćni stadion nakon završetka privremenog rješenja do izgradnje stadina

Čelik (metal) nikad nije bio jeftiniji kao zadnjih nekoliko godina. Tribina sa stolicama bi se isplatila i otplatila kroz 2 derbija. Tribina je montažna, prenosiva i djeljiva. Komplet materijal bi se mogao dobaviti iz zeničke željezare i montirati na licu mjesta kroz 20-tak dana.

Ovako bi to izgledalo:

slika

slika

slika

Već tako nešto postoji godina na talijanskim stadionima tipa Cagliaria.
Na Grbavici bi se takva tribina nastavljala od sjevera do lokomotive - kao jedna cjelina - nenatkriveno.
Nakon demontaže te tribine, dijelovi bi bili iskoristivi za pomoćne terene.
Kakvo je raposloženje navijača za takvo privremeno rješenje koje može godinama da donosi prihode, a nakon toga da služi za gledalište na pomoćnim terenima?

Adismanijak
Kontakt:

Post Postao/la Adismanijak » 06 mar 2016, 09:27

Zadovoljan pobjedom u Mostaru, sto se tice tribine, mozda je to trenutno najbolje rjesenje . :thumbup:

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 06 mar 2016, 09:48

Montazna tribina je dobro rjesenje, ali Uprava ce , kako ja vidim, ici jeftinijom varijantom do licence. A to je minimalno sredjivanje Istoka i postavljanje stolica te ispunjavanje preostalih uslova. Smatra se da je to prelazno rjesenje do gradnje nove Grbavice, iako nisam neki optimist, a mozda ce i tu ici kroz neka sponzorstva: Bekto i slicni.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 mar 2016, 11:02

Fakat ne kontam sta je problem sredit istok.Kolko istok ima stepenica po meni nekih 7-8 neznam ni ja.Znaci napravis na istoku 2 do 3 prolaza naspes novi tombe fino glazura folovi i opali stolice sarafi zavrni i to je to.Kolko kosta stolica.Kontam da bi se istok mogo sredit za manje od 50.000 bez krova.Ja bi opalio jednu dobrovoljnu veceru za istok pozvo sve koji vole Zelju onda firmice sponzore opalit jednu tekmu karte recimo 2 kerma skuplje nek bude 5000 raje eto cenera.Bilo bi raje koja bi sama radila i pomagala na poslovima.Nagradis is naprimjer polugodisnjom ili nekim rekvizitima iz fan sopa.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.