FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovo danas je bila cista sreca, nije ono odlika velikih ekipa, stipu se te priče. Mene samo zanima koliko ce Ješic biti tvrdoglav sa nekim formacijama koje očito vrlo često ne prolaze i brate nervira me ovo opravdanje koje uvijek ima. Nek se navikne da je premier liga takva kakva jeste ili nek ide. Treba mu dati podršku, al sam baš skeptik poslije danasnje utakmice.. NIŠTA NI SA ČIM skraćeno..
Cesar prije Benke, pa on mora da se šali...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Najdraža pobjeda,idemo dalje...
Dok ja dodjo vidim prešli ste 10 000 stranica...
Dok ja dodjo vidim prešli ste 10 000 stranica...
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nije Problem :igraci ako ,nisu ispostvali grb i boju kluba nek ispadnu al budi realan i vasii su nakon 2 gola bili skloni zadrzavanjuMajkl je napisao/la:Pa je li stid ,ako vi ovako budete ispast će te iz lige.tareizo je napisao/la:cestitke na pobjedi, al ako ovako budete protiv jaci ekipa igrali kao protiv mog Celika tesko cete do titule
ipak sretno vam
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Ko je ono opominj'o da se ne bacaju baklje ?
Tačno poslije bakljade ovi iz Černobila počeli bolje igrat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovi da su bili malo pametniji mogli su na dokrajciti, mi jalovi, na klupi nemas kvalitetnog igraca kad prigusti osim ovih akademaca. Pusti se Jesicu brazilica, mora se znati igrati nasa liga, mlaki su oni, uhvati se ti nasih domacih jalijasa, u evropu i onako nikad necemo otici, pa bar da kod nas dominiramo
M.Delac 2
Lik do mene je Radovcu počeo psovat u prvih 30 minuta. Imao je i dobrih i loših poteza, ali previše ga je raja uzela na zub. Jednostavno pored toga što nema snage, momak je izgubio i samopouzdanje.
Benko se dozvao nakon Mostara. Unio je strašnu energiju. I ono valjanje treba nekako sistemski rješavat, nema više smisla.
Benko se dozvao nakon Mostara. Unio je strašnu energiju. I ono valjanje treba nekako sistemski rješavat, nema više smisla.
Samo naprijed Saraj'vo!
haha duhoviti decko iz fine grdske raye SRAMI SE i sjeti se svog kolege BOSNJAKABesic je napisao/la:Ko je ono opominj'o da se ne bacaju baklje ?![]()
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I ja bi bio ovako lijep da imam 14 kamiona šminke na sebi...RedEvil je napisao/la:Ma stipu ganje,sto mu je lijepa mladaBesic je napisao/la:
Buraz mislio sam da ovo neću nikad napisat al kakav god da si ti si Makelele za hobita . Vrati se što prije !![]()
Sabrine mi moje!
Baš tako, to je toliko otrcana fraza da to nije normalno. Naravno da smo veliki klub, ali ova ekipa tek treba da dokaže da je velika.MosaaRajvosa je napisao/la:Ma ovo danas je bila cista sreca, nije ono odlika velikih ekipa, stipu se te priče. Mene samo zanima koliko ce Ješic biti tvrdoglav sa nekim formacijama koje očito vrlo često ne prolaze i brate nervira me ovo opravdanje koje uvijek ima. Nek se navikne da je premier liga takva kakva jeste ili nek ide. Treba mu dati podršku, al sam baš skeptik poslije danasnje utakmice.. NIŠTA NI SA ČIM skraćeno..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima fine crte tebra ibogamiBosnianKingdom je napisao/la:I ja bi bio ovako lijep da imam 14 kamiona šminke na sebi...RedEvil je napisao/la:Ma stipu ganje,sto mu je lijepa mladaBesic je napisao/la:
Buraz mislio sam da ovo neću nikad napisat al kakav god da si ti si Makelele za hobita . Vrati se što prije !![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravo su igraci s klupe i donijeli pobjedu (Benko Harba)FKS1946 je napisao/la:Ovi da su bili malo pametniji mogli su na dokrajciti, mi jalovi, na klupi nemas kvalitetnog igraca kad prigusti osim ovih akademaca. Pusti se Jesicu brazilica, mora se znati igrati nasa liga, mlaki su oni, uhvati se ti nasih domacih jalijasa, u evropu i onako nikad necemo otici, pa bar da kod nas dominiramo
Nemojte valjati gluposti molim vas.
Poslije zrinjskog svi bi ga poduvali Emersonu a sad ne valja. Jedini koji jos nista nije pokazao je Cezar i to je tacno!
Slijede nam tri relativno laganaprotivnika u ligi, sto ne znaci da ce biti i lagane utakmice. Zadat ga i uzet 9 bodova a onda je sve moguce!
A do tad idemo yebat ove sto su se previse podigli
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A i slab je sadrzaj cim smo otisli po onom uraganu gore.Yebote nekad se u avgustu jaja smrznuuNbx je napisao/la:Pametna hanuma, kapu stavila, a meni se još uvijek pomjera sadržaj lobanje od uragana.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobra malaBesic je napisao/la:
Buraz mislio sam da ovo neću nikad napisat al kakav god da si ti si Makelele za hobita . Vrati se što prije !
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
[youtube][/youtube]
Brat najjaci.
Brat najjaci.
Vazne su tri bobe ove danas prevazne.Sto se tice tekme nije se ni moglo bolje sa ovom formacijom,podhitno tri igraca u sredinu.Emerson danas zavaljen kao i inace losi Radovac.Kadusic nije za beka barem jos mnogo je zelen u par navrata bezveze gubi loptu gdje netreba ali ima mali muda bit ce dobar igrac.Najveci problem je vezni red koji je kriminalan oni nista ne mogu da zaustave i zato je odbrana uvijek na udaru.Dzemo i rustem iza emersona gore u napadu dulja benko obavezno a za to jos jedno mjesto nek se bore harba i deni i to je to.Bit ce to bolje pauza i pripreme su bile duge treba da ufatimo ritam formu sta vec.
tareizo je napisao/la:haha duhoviti decko iz fine grdske raye SRAMI SE i sjeti se svog kolege BOSNJAKABesic je napisao/la:Ko je ono opominj'o da se ne bacaju baklje ?![]()
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ima jedan delegat na zapadnoj tribini (debeli magarac), za neke psihijatrijske bolnice je. Od prve do zadnje minute ne prestaje dozivati sve i jednog igraca, trenera...na poluvremenu zamalo belaj danas s njim..Tele33 je napisao/la:Lik do mene je Radovcu počeo psovat u prvih 30 minuta. Imao je i dobrih i loših poteza, ali previše ga je raja uzela na zub. Jednostavno pored toga što nema snage, momak je izgubio i samopouzdanje.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
A znaš i sam kad puhne na Koševu, ne gine ti glavobolja/prehlada/upala mokraćnih kanala itd... Nebitno koje je doba godine.Ado76 je napisao/la:A i slab je sadrzaj cim smo otisli po onom uraganu gore.Yebote nekad se u avgustu jaja smrznuuNbx je napisao/la:Pametna hanuma, kapu stavila, a meni se još uvijek pomjera sadržaj lobanje od uragana.
@MosaRajvosa
Njega je istok ekskomunicirao, pa se preselio na vest koust.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kadusic sjajno probio kod 1:1 ,biće strašan igrač.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Još samo poradit na defanzivi i nema zime što se tiče njegove pozicije.Majkl je napisao/la:Kadusic sjajno probio kod 1:1 ,biće strašan igrač.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.