upravu si donekle jer nase valjanje je sankcioisano a vase ne ope ZASTOMosaaRajvosa je napisao/la:@tareizo Dosta mu bilo vašeg valjanja citavo drugo poluvrijeme pa nije mogao gledati i naše valjanje, zato je svirao 15 sekundi prije isteka 6 min, eto ti smijera...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Kemice moj ako nisi znao na ovakvom utakmicama se titule uzimaju,kad ni iz cega dobijes,a nemozes ti to znati,izvini moja greska

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Zato sto je bilo jedno jedino i desilo se u zadnjoj minuti , a vi se nastavite valjat po busu pa pa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi se svakako dosli samo zajebavat s vama...super ispalo,malo vas prepali,dosta...Besic je napisao/la:Zato sto je bilo jedno jedino i desilo se u zadnjoj minuti , a vi se nastavite valjat po busu pa pa
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Uredu jetiti14oldschool je napisao/la:Mi se svakako dosli samo zajebavat s vama...super ispalo,malo vas prepali,dosta...Besic je napisao/la:Zato sto je bilo jedno jedino i desilo se u zadnjoj minuti , a vi se nastavite valjat po busu pa pa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
[quote="Sarajlijica1946"]A kako to sloboda igra,ti zamijenio borusiju D i slobodu!Vise je vama krivo nego zenicanima![/quote
nije mi krivo,uzivam u lošoj igri Capajba,samo tako nastavite nemam nista protiv.Ako je tebi ova igra dobra meni je još bolja!!
nije mi krivo,uzivam u lošoj igri Capajba,samo tako nastavite nemam nista protiv.Ako je tebi ova igra dobra meni je još bolja!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Da smo donijeli bodove danas iz Sarajeva sad bi bilo da smo skandirali o markalama,o V.P o balijama,da smo sakrivali Ratka Mladica,Dodik nam platio prevoz,Hitler nam vodja itd,itd,ajd nek ste pobijedili
[quote="Besic"]Zato sto je bilo jedno jedino i desilo se u zadnjoj minuti , a vi se nastavite valjat po busu pa pa[/quot
ma nas boli ona stvar drug mi smo svakako pukli(momentalno) al opet mi vas ucimo pameti (al izgleda uzaludno) i ovako uhakani ne mozete nas dobiti bez potpore sudaca,arbitara i to na vasem terenu u najvecoj vasoj euforiji
p.s. sretno vam u borbi za europu/evropu
ma nas boli ona stvar drug mi smo svakako pukli(momentalno) al opet mi vas ucimo pameti (al izgleda uzaludno) i ovako uhakani ne mozete nas dobiti bez potpore sudaca,arbitara i to na vasem terenu u najvecoj vasoj euforiji
p.s. sretno vam u borbi za europu/evropu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
VelikiKemo
- Kontakt:
sutra na kotu 44 abg,imate mahanje sa vrha!

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Pa makar ti znas kako je j.ebeno igrat protvi nekoga kome fali pola ekipe ... jos niste centar presliVelikiKemo je napisao/la:jbt koliko su mediji napuhali ekipu i igru Sarajeva....protiv onakvog Čelika bez pola ekipe jedva na guzove ...ako nista Čelik bio ravnopravan i po igri,i zalaganju i udaranju a i valjanju.bas me interesuje jesul pravi navijači zadovoljni ovakvom igrom svoje ekipe...ni blizu za titule igra ni blizuuuuuu
A jesi li ti zadovoljan igrom protiv propalog Borca? Kojem je danas propali Olimpic zvalio tri komada
Istina za Vedrana!!!
Pohvale vama za skandiranje Vedranu danas! Sto se tice ostalog, slobodno se isplaci ili valjaj po podu ko vase pizde danas, porazeni ste i cao!titi14oldschool je napisao/la:Da smo donijeli bodove danas iz Sarajeva sad bi bilo da smo skandirali o markalama,o V.P o balijama,da smo sakrivali Ratka Mladica,Dodik nam platio prevoz,Hitler nam vodja itd,itd,ajd nek ste pobijedili
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Hajde ba ohani, ko vi ste protiv Borca odigrali dobro? Mani se laprdanja, 3 boda su cekiranaVelikiKemo je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:A kako to sloboda igra,ti zamijenio borusiju D i slobodu!Vise je vama krivo nego zenicanima
Sumnjam da je provokacija.
Pa istrčite ko vam brani, učili su nas oba naša pisma, znat ćemo pročitat'
Pa istrčite ko vam brani, učili su nas oba naša pisma, znat ćemo pročitat'
velež----penal----sudija----saveez.----kmeeeee-kup----penal----ruka-----kmeeeeeamazon je napisao/la:Dobari ovi debeli Brazilci u Sarajevo. Kad upalim TV, kao da gledam Bracinu Vrbanjusu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- amazon
- Kontakt:
Ma ja, ali brazilci su vrh. Ne zna se koji je deblji, taman za Vrbanjuse. Ovo je atomsko SarajevoPantelija je napisao/la:velež----penal----sudija----saveez.----kmeeeee-kup----penal----ruka-----kmeeeeeamazon je napisao/la:Dobari ovi debeli Brazilci u Sarajevo. Kad upalim TV, kao da gledam Bracinu Vrbanjusu
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
E i plavo proljece se pokazalo pravo,penal protiv juniora,na jedvite jade,ljudi da su malo iskusniji bili dobili bi vas,poklopite se,budite sretni sto ste pobjedili,nemate kome sta reci

grb sto kuca,umjesto srca
zeljo nije velik, već golem
osim:partizan prvi professionalni klub
stevvanovićć: zejeznicar je korak u nazad u mojoj karijeri
kmmm savez, kmeee sudije .. al se zato zakucani velež na dnu tabele pobjedi sa penalom i uz to ljudi mogli i pobjedditi da su bili prisebniiji ... al dobro, nije bilo krova da se "modni guuru" popne ili sto bi rekao uzvere
#zeljinadjeca
#mladost
osim:partizan prvi professionalni klub
stevvanovićć: zejeznicar je korak u nazad u mojoj karijeri
kmmm savez, kmeee sudije .. al se zato zakucani velež na dnu tabele pobjedi sa penalom i uz to ljudi mogli i pobjedditi da su bili prisebniiji ... al dobro, nije bilo krova da se "modni guuru" popne ili sto bi rekao uzvere
#zeljinadjeca
#mladost
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
I opet vas pocjepamo. Sa ispalim Veležom se napatimo, a vas pregazimo ko plitak potok.
DRUG NEBI TI PUNCA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sutra na 44 bobice akoBogda, samo sabura. Samo se vi svađajte i udarajte. 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.