Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Al' i takav klasa za 80% igrača u ligi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Didic baca na gradevinca vise nego na fudbalera!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Padao je i on za duljevicem,a tat benko ga je poducio!Lako mu je naivnog brazilca samarati laktovima!Pappy je napisao/la:Al' i takav klasa za 80% igrača u ligi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Didic baca na gradevinca vise nego na fudbalera!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
i kao takav ima vise evropskog iskustva od vase cijele ekipe, veliki borac i veliki covjekSarajlijica1946 je napisao/la:Didic baca na gradevinca vise nego na fudbalera!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U to ne ulazim jel ljudina,ja sam mislio vise na salu vise nego da vrijedam covjeka!Demo berberovic ima iskustva za njeg samo tako sto se toga tice,tu izgleda samo povrsno poznajes eekipu sarajeva!zenica159 je napisao/la:i kao takav ima vise evropskog iskustva od vase cijele ekipe, veliki borac i veliki covjekSarajlijica1946 je napisao/la:Didic baca na gradevinca vise nego na fudbalera!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 05 mar 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U ovoj ligi se samo vidi kad igrac sarajeva udari nekog laktom,ako sarajevo odigra lose, i to lose sarajevo da regularna 2 gola!Samo se sarajevo gleda,ali se isticu samo lose stvari!tuzlak1987 je napisao/la:Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Bjelica je sudio jako lose cijelu utakmicu, mislim da nije nikoga ostetio al je uticao dobrim dijelom na jako losu utakmicu generalno..sudija koji osnovna pravila tipa prednosti, ne zna..tuzlak1987 je napisao/la:Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema gorih sudija od tih koji ne dozvoljavaju da se razvije igra.. I obicno takve utakmice gdje sjeckaju dovedu do nekog dosadnog remijaMosaaRajvosa je napisao/la:Bjelica je sudio jako lose cijelu utakmicu, mislim da nije nikoga ostetio al je uticao dobrim dijelom na jako losu utakmicu generalno..sudija koji osnovna pravila tipa prednosti, ne zna..tuzlak1987 je napisao/la:Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
Kod nas su najbolje sudije sada iz Kantona Sarajevo koji dolaze moguce ali je problem sto oni nikada nece moci suditi derbije gdje igraju Zeljo i Sarajevo
U Njemackoj se tako gleda Bajern, u Italiji Juventus, u Spaniji Real itd...Pogodi zastoSarajlijica1946 je napisao/la:U ovoj ligi se samo vidi kad igrac sarajeva udari nekog laktom,ako sarajevo odigra lose, i to lose sarajevo da regularna 2 gola!Samo se sarajevo gleda,ali se isticu samo lose stvari!tuzlak1987 je napisao/la:Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
A nije istina da si uporedio Sarajevo sa Bajernom, Juventusom i Realom

DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zato sto su najaci!Objektivno!Rinuka je napisao/la:U Njemackoj se tako gleda Bajern, u Italiji Juventus, u Spaniji Real itd...Pogodi zastoSarajlijica1946 je napisao/la:U ovoj ligi se samo vidi kad igrac sarajeva udari nekog laktom,ako sarajevo odigra lose, i to lose sarajevo da regularna 2 gola!Samo se sarajevo gleda,ali se isticu samo lose stvari!tuzlak1987 je napisao/la:Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro kod nas kada se radi od nekih 6-7 ekipa tj Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Celik, Velez i Sloboda uvijek navijaci ostalih ekipa prizeljkuju kiks ekipe koja igra
Ali je istina da su drugi iza Sarajeva po imidzu zadnjih godina i da to pomogne na terenu jer sudije ne gledaju igrace istim ocima onda
Ali je istina da su drugi iza Sarajeva po imidzu zadnjih godina i da to pomogne na terenu jer sudije ne gledaju igrace istim ocima onda
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema gorih sudija od tih koji ne dozvoljavaju da se razvije igra.. I obicno takve utakmice gdje sjeckaju dovedu do nekog dosadnog remijaMosaaRajvosa je napisao/la:Bjelica je sudio jako lose cijelu utakmicu, mislim da nije nikoga ostetio al je uticao dobrim dijelom na jako losu utakmicu generalno..sudija koji osnovna pravila tipa prednosti, ne zna..tuzlak1987 je napisao/la:Jest se on ovdje valjo ali nakon sto mu je ovaj iz Sarajeva zabio lakat. A nije bilo niti zutog. Dva lakta su ignorisana na utakmici..
Kod nas su najbolje sudije sada iz Kantona Sarajevo koji dolaze moguce ali je problem sto oni nikada nece moci suditi derbije gdje igraju Zeljo i Sarajevo
Mi imamo par dobrih sudija, ostalo tipa skakica, bjelice itd su katastrofa.. Nažalost u dobrom dijelu uticu na igru, al eto kod nas samo nek neko nije ostecen ostalo nije bitno.. Danas u dobrim situacijama bjelica ne pusti prednost Sarajevu, do 30 min je morao dati 2-3 zuta kartona i nebi bilo vise sjeckanja..jednostavno da je sudija neprimjetan na terenu..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
ne moze valjic sudit svaki meč
Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.