Da, da si bio na utakmici zgrozio bi se sta su radili na terenu...izmjereno je 8:50 minuta valjanja, znaci bez izmjena i ostalih stvari. Znaci samo realno gledajuci 6 minuta je cak i malo bilo.NYKnicks Fan je napisao/la:Da li je bilo opravdano tih 6 minuta nadoknade?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Apsolutno opravdana odluka sudije da produzi 6 minuta…MortemHz je napisao/la:Da, da si bio na utakmici zgrozio bi se sta su radili na terenu...izmjereno je 8:50 minuta valjanja, znaci bez izmjena i ostalih stvari. Znaci samo realno gledajuci 6 minuta je cak i malo bilo.NYKnicks Fan je napisao/la:Da li je bilo opravdano tih 6 minuta nadoknade?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
A taj zeljo je sa oskudnim sastavom dao 4 komada celiku, dok ste vi celiku u 2 meca dali 3 golaBolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Gospode...kyrgios je napisao/la:A taj zeljo je sa oskudnim sastavom dao 4 komada celiku, dok ste vi celiku u 2 meca dali 3 golaBolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa nikog ne zanimaju ti mali klubovi..Sarajevo je najveci sportski kolektiv u nasoj zemlji i normalno je da smo glavna tema..Bolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jeste yebeniBolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
gramparada
- Kontakt:
pa sralo se danas po Želji odmah poslje utakmice nece cijeli danBolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Vi ste primili tri, a mi sa druge strane niti jedan.Bolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
Izgleda ipak su doveli oni dosta pojačanja na polusezoni
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo,mi se ne branimo!PipiDugaCarapa je napisao/la:Vi ste primili tri, a mi sa druge strane niti jedan.Bolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
-
gramparada
- Kontakt:
Ma sta u Mostaru jadan ne bio,frajer glumi golmana u petercu ako nemas sta pametno reci onda suti!JoseeMourinho je napisao/la:Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Terapiju si fulio, de trk po lijekovegramparada je napisao/la:Ma sta u Mostaru jadan ne bio,frajer glumi golmana u petercu ako nemas sta pametno reci onda suti!JoseeMourinho je napisao/la:Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
gramparada je napisao/la:Ma sta u Mostaru jadan ne bio,frajer glumi golmana u petercu ako nemas sta pametno reci onda suti!JoseeMourinho je napisao/la:Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
vidi ovog brata
A koji je to danas poklonjen gol?JoseeMourinho je napisao/la:Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
-
gramparada
- Kontakt:
vidi ovog brata
[/quote]
haj objasni sta je smijesno da se i ja nasmijem
haj objasni sta je smijesno da se i ja nasmijem
haj objasni sta je smijesno da se i ja nasmijem[/quote]gramparada je napisao/la:vidi ovog brata![]()
Momak priča o golovima Sarajeva
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sudija jedva docekao da svira penal Zeljkanu
-
gramparada
- Kontakt:
Momak priča o golovima SarajevaRaonffa je napisao/la:haj objasni sta je smijesno da se i ja nasmijemgramparada je napisao/la:vidi ovog brata![]()
Pa i golovi Sarajeva su regularni
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Nisam gledo pa pitam je li prešla lopta liniju skroz ili ne?hilmo je napisao/la:A koji je to danas poklonjen gol?JoseeMourinho je napisao/la:Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Naravno inače svaku tek mu dobijemo jedan, a zanimljivo da je ovo prvi u sezoniMemara je napisao/la:Sudija jedva docekao da svira penal Zeljkanu
Ti inače primijetio sam da si neozbiljan sugovornik, ufati se ovog grand parade i Krleže to je taj rang mene izbjegavaj, hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.