Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavijoker90 je napisao/la:
Ima li trofeja u Tuzli?

Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavijoker90 je napisao/la:
Ima li trofeja u Tuzli?
Ma jok, to je vas fazon, da gledate na tuđem stadionu kako domacini dizu pehare dok je to vama najblize sto ste ikad prisli toj kanti!krmpotich je napisao/la:Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavijoker90 je napisao/la:
Ima li trofeja u Tuzli?
joker90 je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Rinuka je napisao/la: seljo i freedom se pise malim slovom
Ovo sam ja još lani rekao.joker90 je napisao/la:Ma jok, to je vas fazon, da gledate na tuđem stadionu kako domacini dizu pehare dok je to vama najblize sto ste ikad prisli toj kanti!krmpotich je napisao/la:Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavijoker90 je napisao/la:
Ima li trofeja u Tuzli?
Kanta ste vi oduvjekkrmpotich je napisao/la:Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavijoker90 je napisao/la:
Ima li trofeja u Tuzli?
Fakat, kad se sjetim te utakmice jbt ospem se. Kako su udarali ko sivonje. Čevljanovići fazon.krmpotich je napisao/la:Kazu pitari na svom PDF-u: "Sarajevo ne zna igrati sa mesarskim ekipama tipa Seljo, Sloboda.."![]()
![]()
Pa izmasakrirali su Čelika danas, nas u prvom mecu na Koševu...Kartona dobili nisu. Strasno je koliko su kontratikdorni...(bar neki od njih)
Nije fazon kad neko place da se ti gotivis, dobre su robijasice evo pozdrav za A.B od žgnj.žgnj!High je napisao/la:
Logicno je da ce Savez biti uz Sarajevo. Već vam se šilji i to opasno. Uzvrat Kupa u SarajevuMortemHz je napisao/la: To je bio jedan frajer i to je dijete. Tvoji neki su rekli da smo cigani, vec kuknjava kako je titula samo za odabrane radi straha, o cemu vise da ti pricam? Klasicni sindrom manje ekipe koja ne bi priznala nikad nista vec bi i Bude bile krive za neuspjeh Slobode, svi osim vas.
Sarajevsko-skutorski sto bi rekao onaj sto pita za bagereRaonffa je napisao/la:Ma jaka je Sloboda Azmirami samo ih sudije tj. zli sarajevski lobi i smak svijeta mogu zaustaviti da ne uzmu titulu ove sezone.
Danas čitam već unaprijed govore kako neće imati fer suđenje protiv Želje, Sarajeva i Širokog, k'o Srbi su yebote mrzi ih ceo svetMortemHz je napisao/la:Sarajevsko-skutorski sto bi rekao onaj sto pita za bagereRaonffa je napisao/la:Ma jaka je Sloboda Azmirami samo ih sudije tj. zli sarajevski lobi i smak svijeta mogu zaustaviti da ne uzmu titulu ove sezone.
Zenički mazohizam.MuhamedTM je napisao/la:Nije fazon kad neko place da se ti gotivis, dobre su robijasice evo pozdrav za A.B od žgnj.žgnj!High je napisao/la:
Nego opet vi po starim obicajima paša![]()
Do 3 boda pa kako god.
Vidim da si poglup pa da ti objasnim neke stvari. Kako je savez bio uz Sarajevo kada su nam dodijelili Zrinjski (tada vodecu ekipu lige) i to samo na njihovom terenu bez revansa jer je prvo kolo. Znaci od toliko drugoligasa i slabijih prvoligasa mi izvucemo Zrinjski bez revansa na Kosevu i onda ih prodjes na njihovom terenu. Stisnuli smo zube i izbacili smo ih na njihovom terenu bez rijeci poput Tuzlansko-skutorski lobi ili da nam je Zeljo namjestio njih naprimjer. Vjerovatno trebas nauciti sta znaci pojam ''sreca'' ili ''slucajnost'' bas si zaostao, naravno bez uvrede, samo ti kazem kako jeste. Sudija nije svirao za Sarajevo i to moze reci neko ko se ne razumije u fudbal ili koji na sve nacine pokusava umanjiti uspjeh ekipe koje se boji dugi niz godina. Ti si ovo drugo. Znaci nemoj lagati i izmisljati jer ako Sloboda ne osvoji titulu ona ce sama biti kriva za to a ne Sarajevo, Bude, Allah, Bog, Isus, krivi tereni, felge, cijevi i sijeno. Uglavnom uzivaj u igrama svog kluba jer imas razlog za to.krmpotich je napisao/la:Logicno je da ce Savez biti uz Sarajevo. Već vam se šilji i to opasno. Uzvrat Kupa u SarajevuMortemHz je napisao/la: To je bio jedan frajer i to je dijete. Tvoji neki su rekli da smo cigani, vec kuknjava kako je titula samo za odabrane radi straha, o cemu vise da ti pricam? Klasicni sindrom manje ekipe koja ne bi priznala nikad nista vec bi i Bude bile krive za neuspjeh Slobode, svi osim vas.Sudije vam danas na sve nacine davale loptu u posjed itd i tsl... Onakvog Sarajeva od danas se Sloboda ne boji i apsolvirat ce ga vec u srijedu. Ja prvi kazem da smi mi sami krivi sto nismo uzeli sve 3 bobe u BL a ne 1. Ako Husref misli da je dovoljan bod na strani onda je to tako. Vazno je da na Tusnju svi skidaju gaće...
Znaci igrac Celika fintom izbacuje vaseg veznjaka na centru. Ovaj ga cupa sa ledja, vuce za ruke i lomi sa ledja. Sudija svira faul bez zutog kartona?!? Zaj.... me jbt. Antagonizam svugdje postoji, zasto ne i kod nas? Nikada se nismo plasili Sarajeva, ruku na srce drazi ste mi od Zelje. Ako se koga "moramo" plasiti to je onda Zrinjski jer oni trenutno imaju konstantu i igru koja lici na moderan fudbal te su nam realno najveca prijetnja.MortemHz je napisao/la:Ti si ovo drugo. Znaci nemoj lagati i izmisljati jer ako Sloboda ne osvoji titulu ona ce sama biti kriva za to a ne Sarajevo, Bude, Allah, Bog, Isus, krivi tereni, felge, cijevi i sijeno. Uglavnom uzivaj u igrama svog kluba jer imas razlog za to.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Paromlinac, rishovski, Sheyi, Vanja8 i 45 gostiju.