Btw. igra protiv Sijslinga u Jonkopingu, a Šetkić igra.. pogodite s kim
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Mirza servira katastrofalno, ne znam do čega je ali ja sve više sumnjam u njegovu pobjedu protiv Jazirija.. :3
Zadnja izmjena: remA1, dana/u 05 mar 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo ako ne dobijemo bojim se da se mozemo pozdraviti s prolazom.
Nad tobom sunce najljepše sja
adaj **** ga faruk vise
Bravo momci. Svaka čast! Tako se bori za državu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Svaka čast momcima, nakon 0:2 pretvorili su u 3:2 sutra tomo neka dobije onog jadnika i to je to.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo. Odlično su se izvukli. Onaj mali nas je ubio, a i Majer se čudi nakon svakog njegovog poteza. Mali bi mogao biti odličan dubl igrač, ne znam kakav je u singlu ali u dublu dobar. 
Sutra Mirza ovo riješava u prvom meču.
Sutra Mirza ovo riješava u prvom meču.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nismo mi teniska država, jedini pravi gradovi sa teniskom tradicijom su Tuzla i Banja Luka. Atmosfera u Zenici sasvim ok, ovo što naprave ljudi koji su tu. Bilo je nekih 500 gledalaca danas, jučer na početka možda i 2 hiljade, kasnije se ispraznilo. Arena je vrhunska, ne može se porediti sa Zetrom nikako.
Dobro su se danas izvukli, protivnici pali fizički na kraju, napravljen pritisak u Mansourovim gemovima, na kraju je baš on popustio, iako je bio bolji dio tuniskog dubla.
Jaziri je povrijeđen, danas nije servirao ni blizu 100%. Dobija to Mirza sutra lagano, više od seta neće izgubiti. Naredno kolo će se igrati u Bihaću!
Dobro su se danas izvukli, protivnici pali fizički na kraju, napravljen pritisak u Mansourovim gemovima, na kraju je baš on popustio, iako je bio bolji dio tuniskog dubla.
Jaziri je povrijeđen, danas nije servirao ni blizu 100%. Dobija to Mirza sutra lagano, više od seta neće izgubiti. Naredno kolo će se igrati u Bihaću!
-
thelightblue
- Kontakt:
Koja podloga?shminka je napisao/la:Nismo mi teniska država, jedini pravi gradovi sa teniskom tradicijom su Tuzla i Banja Luka. Atmosfera u Zenici sasvim ok, ovo što naprave ljudi koji su tu. Bilo je nekih 500 gledalaca danas, jučer na početka možda i 2 hiljade, kasnije se ispraznilo. Arena je vrhunska, ne može se porediti sa Zetrom nikako.
Jel se ovo zayebavasshminka je napisao/la:Nismo mi teniska država, jedini pravi gradovi sa teniskom tradicijom su Tuzla i Banja Luka. Atmosfera u Zenici sasvim ok, ovo što naprave ljudi koji su tu. Bilo je nekih 500 gledalaca danas, jučer na početka možda i 2 hiljade, kasnije se ispraznilo. Arena je vrhunska, ne može se porediti sa Zetrom nikako.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ne, 99% je Bihać...valjda šljaka, to je jedino logično za Ilhana 
Sasvim ok je atmosfera bila ako vidimo ko je bio na tribinama. Uglavnom djeca sa roditeljima ili djeca sama. Podrške je bilo kada je bila potrebno i to je najvažnije. Možda je i bolje što nije bila puna , jer da su došli neki seljaci koji bi dekoncentrisali tenisere možda bi i ishod bio gori. Zenička arena je po najvećim standardima , najbolja u BiH ubjedljvo (možda sam subjektivan). Meni je nejasno kako im nismo mogli uzeti jedan od prva dva seta.shminka je napisao/la:Nismo mi teniska država, jedini pravi gradovi sa teniskom tradicijom su Tuzla i Banja Luka. Atmosfera u Zenici sasvim ok, ovo što naprave ljudi koji su tu. Bilo je nekih 500 gledalaca danas, jučer na početka možda i 2 hiljade, kasnije se ispraznilo. Arena je vrhunska, ne može se porediti sa Zetrom nikako.
Mirza solidan kao i Tomo. Moglo je se ovo i ranije završiti , ali šta je tu je.
Cijela BiH treba osjetiti ovo , tako da treba mijenjati dvorane. Što da ne u Bihać
Sutra lagano po pobjedu
"We need to suffer. And we need to fight."
-
thelightblue
- Kontakt:
Za mene i tebe sljaka u julu je logicna. Ali kad Teniski savez ima drugacije misljenje, onda ponovo necete vidjeti Damira, 100%shminka je napisao/la:Ne, 99% je Bihać...valjda šljaka, to je jedino logično za Ilhana
Znaci ne kazem da kad ce biti sljaka onda igra, zato sto ima Hamburg i Bastad u istom vremenu. Ali na hardu definitvno ga nece biti
Logična je samo šljaka, a kolege iz Bihaća nam mogu reći kakvo je stanje sa infrastrukturom gore...vjerovatno bi se moralo improvizovati nešto za teren na šljaci, neke montažne tribine, nešto
Ako se igra u Bihacu onda ce vjerovatno biti sljaka.Po meni je nasa dvorana mala da bi se igrao tenis u njoj
Ali ima na 3 lokacije napravljeni teniski tereni gdje je sve sljaka i vjerovatno je jedino rjesenje da se improvizuju neke montazne tribine.E sad najuslovniji tereni su "stens" gdje imaju 4 ili 5 terena jedan do drugog a u sklopu toga ima i jedna tribina,ali opet mi nije jasno kako ce napravit da lici na nesto.Ne znam nisam pametan pokusat cu jos guglati da nadjem bolje slike tih terena
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ma da, ta jedna tribina je dovoljna, mogu se postaviti neke montažne tribine, svi to rade, Španija, Francuska...šljaka onda sigurno 
Kad ce izaci zrjeb za indian wells
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ATP World Tour Main Draw Ceremony
Tuesday, March 8 at 3:00pm, Stadium Plaza
Tuesday, March 8 at 3:00pm, Stadium Plaza
Koliko šanse imaju Džumhur i Bašić za OI? Znam da je Džumhur na dobrom putu , a za Bašića nisam upućen 
"We need to suffer. And we need to fight."
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ch. Jonkoping €42.5K + H
1. kolo: [7]Mirza Bašić - Igor Sijsling
1. kolo: Aldin Šetkić - Farrukh Dustov
Dustov opet sa nasima
1. kolo: [7]Mirza Bašić - Igor Sijsling
1. kolo: Aldin Šetkić - Farrukh Dustov
Dustov opet sa nasima
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.