Ne znam ja jel jedva docekao il se iznenadio al je penal bio,mogao je i da ga ne svira al eto svirao je,onakvih penala milion u evropi svakog vikendaMemara je napisao/la:Sudija jedva docekao da svira penal Zeljkanu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
gramparada
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
E pa nemoj nikad pričati napamet.JoseeMourinho je napisao/la: Nisam gledo pa pitam je li prešla lopta liniju skroz ili ne?
Procijeni sam

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sa pjesmom umjetnika Bore Drljače penal dosudio, nakon čega je uslijedilo skidanje majice ispod koje je bio dres Željezničara sa brojem 12.Memara je napisao/la:Sudija jedva docekao da svira penal Zeljkanu
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Pa i golovi Sarajeva su regularni[/quote]gramparada je napisao/la:Momak priča o golovima SarajevaRaonffa je napisao/la:haj objasni sta je smijesno da se i ja nasmijemgramparada je napisao/la:vidi ovog brata![]()
Drugi u Mostaru je bio offside, ostali su regularni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Idi prati Engleze prskaj po Hary Kane,ne provaljuj se ovdje!I nekome kazes da nije ozbiljan!CccJoseeMourinho je napisao/la:Nisam gledo pa pitam je li prešla lopta liniju skroz ili ne?hilmo je napisao/la:A koji je to danas poklonjen gol?JoseeMourinho je napisao/la:Nakon dva neregularna gola u Mostaru to i danas poklonjen gol od sudije Sarajevu??
Izgleda ipak su doveli oni dosta pojačanja na polusezoni
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Čist gol ko suza, hvala pa i pito sam yebemu stavio upitnik samo malo to upakovo zanimljivijehilmo je napisao/la:E pa nemoj nikad pričati napamet.JoseeMourinho je napisao/la: Nisam gledo pa pitam je li prešla lopta liniju skroz ili ne?
Procijeni sam
[img]http://s21.postimg.org/5ed3pgupj/12717960_852445564878082_3822194435335249731_n.jpg[/img]
gramparada je napisao/la:pa sralo se danas po Želji odmah poslje utakmice nece cijeli danBolanos je napisao/la:Nevjerovatno je da se vise pise o igri Sarajeva nego o strasno pojacanom Zeljeznicaru koji je sa penala savladao potonule Rodjene. Ljudi pametuju a mi smo protiv Zrinjskog u Mostaru i Celika kuci zabili 4 gola i iscupali se danas bez obzira na sve a oni u Mostaru Velezu i kuci protiv Sirokog ukupno dali 3 gola. Svima opet glavna tema Sarajevo... Cudno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
gramparada
- Kontakt:
Izvini nisam te prepoznao odmahJoseeMourinho je napisao/la:Naravno inače svaku tek mu dobijemo jedan, a zanimljivo da je ovo prvi u sezoniMemara je napisao/la:Sudija jedva docekao da svira penal Zeljkanu![]()
Ti inače primijetio sam da si neozbiljan sugovornik, ufati se ovog grand parade i Krleže to je taj rang mene izbjegavaj, hvala
220. dan sezone 2015\2016. Zeljeznicar i dalje iza Sarajeva na tablici. Jos vode treba Miljackom proteci i dovesti reprezentativaca da bi se otislo ispred Sarajeva.prisutanod1964 je napisao/la:Nisu mogli razvit,reče Mijanmarski tigarPipiDugaCarapa je napisao/la:Bice da ih ometaju farovi vozila hitne pomoci.bagrcavi je napisao/la:154. dan Sarajevo još nije šutiralo na gol...
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ja ne znam postoji li veci mitoman od tebe ovdje na forumu. Sta kazes, ode Barba i Velkoski dzabe?JoseeMourinho je napisao/la:Naravno inače svaku tek mu dobijemo jedan, a zanimljivo da je ovo prvi u sezoniMemara je napisao/la:Sudija jedva docekao da svira penal Zeljkanu![]()
Ti inače primijetio sam da si neozbiljan sugovornik, ufati se ovog grand parade i Krleže to je taj rang mene izbjegavaj, hvala
Ljudi ma vas penal je sasvim ispravan, ali kazem sudija jedva docekao.
Dobro ste vi prosli danas i zaobisli povrijede igraca kakav je teren bio!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Šalu na stranu, travnjaci moraju biti jedna od primarnih stavki za dobijanje licence. Ovaj današnji, ili još bizarniji primjer onog u Gradačcu kada je Sarajevo slavilo rezultatom 0:3, su tereni na kojima je nedopustivo igrati. Želimo napredak u kvaliteti fudbala, a nije ispunjen primarni uslov za isto.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Po meni tereni i jesu 50% onoga što koči napredak ove lige, u drugih 50% bih stavio (ne)kvalitet igrača, nedostatak publike na stadionu, finansijski problemi većine klubova itd.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta bi mi bez naših oranica? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- amazon
- Kontakt:
Sta kaze Toti, Jesic igra takticki hahahahaa. Ubio ih Celik ko siroce napolitanku hebote.Zamisli mozga, takticki igra

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bravo! Umjesto da se svi prestanemo svadjat i prepirat (a svi smo isto sranje) pametnije bi nam bilo da se mi navijaci udruzimo i damo nekakvu inicijativu da se poprave tereni u ovoj nasoj pisljivoj ligi.
Tereni su sve!! Bez dobrog terena nema kvalitetnog fudbala, bez dobrog fudbala nema dobrih igraca, bez igraca nema ni navijaca na tribinama!
To je jasno ko dan.
Kako sam se sokirao prosle sedmice gledajuci Borac-Sloboda pa onda kad sam prebacio na Rijeka-Hajduk. Kakav teren, pa ono je druga planeta u odnosu na nas.
Hajde da se uradi nesto, makar u ligi 12! Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Siroki, Celik, Radnik... Ti klubovi koji ce bit tu sljedece sezone, ako ce hocemo SVI napredovat hajmo izvrsit pritisak na svoje klubove , na savez, da se naprave ti tereni!
Nije nemoguce pobogu ako albanci mogu mozemo i mi
Tereni su sve!! Bez dobrog terena nema kvalitetnog fudbala, bez dobrog fudbala nema dobrih igraca, bez igraca nema ni navijaca na tribinama!
To je jasno ko dan.
Kako sam se sokirao prosle sedmice gledajuci Borac-Sloboda pa onda kad sam prebacio na Rijeka-Hajduk. Kakav teren, pa ono je druga planeta u odnosu na nas.
Hajde da se uradi nesto, makar u ligi 12! Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Siroki, Celik, Radnik... Ti klubovi koji ce bit tu sljedece sezone, ako ce hocemo SVI napredovat hajmo izvrsit pritisak na svoje klubove , na savez, da se naprave ti tereni!
Nije nemoguce pobogu ako albanci mogu mozemo i mi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- amazon
- Kontakt:
Francesko Toti ti kad napravis pritisak mislim da ce sve terene uradit. Pravda za Totija i terene

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zaobidji me.
Kad je bilo svjetsko u brazilu HZ su poslale dobru poruku: "odlazak u brazil sva je vasa briga a na svijetu mi smo 102. Liga" nesto tako ne sjecam se najbolje, a ona i nije nesto odjeknula..
Kad bi poceli sa ovim svi navijaci svih klubova, tek tad bi to doslo do usiju ovog usranog saveza.
A do tad pljuvat cemo jedni na druge u blatu poput ovog pacenika iznad.
Kad je bilo svjetsko u brazilu HZ su poslale dobru poruku: "odlazak u brazil sva je vasa briga a na svijetu mi smo 102. Liga" nesto tako ne sjecam se najbolje, a ona i nije nesto odjeknula..
Kad bi poceli sa ovim svi navijaci svih klubova, tek tad bi to doslo do usiju ovog usranog saveza.
A do tad pljuvat cemo jedni na druge u blatu poput ovog pacenika iznad.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- amazon
- Kontakt:
To kad manijaci urade bice koristi. Ipak horde zla s gorice i bebem i ekipa nisu uspjeli nista konkretno uraditi.A ovi hz kobilja glava tek meda ne mogu..
Pa hajde de, učinite nam ligu kvalitetnijom, if ju pliz.amazon je napisao/la:To kad manijaci urade bice koristi. Ipak horde zla s gorice i bebem i ekipa nisu uspjeli nista konkretno uraditi.A ovi hz kobilja glava tek meda ne mogu..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- amazon
- Kontakt:
Pa trudimo se i vjerovatno cemo u skorijoj buducnosti izbaciti jose neke klubove iz lige.uNbx je napisao/la:Pa hajde de, učinite nam ligu kvalitetnijom, if ju pliz.amazon je napisao/la:To kad manijaci urade bice koristi. Ipak horde zla s gorice i bebem i ekipa nisu uspjeli nista konkretno uraditi.A ovi hz kobilja glava tek meda ne mogu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.